Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Ευρωπαϊκό δικαστήριο ε π ι β ά λ λ ε ι την ΘΑΝΑΤΩΣΗ β ρ έ φ ο υ ς !!! (Συμφωνούν και τα αγγλικά Δικαστήρια!!!)


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ (ΑΣ ΠΟΥΜΕ) ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΣΥΓΧΡΟΝΗ" ΑΓΓΛΙΑ;
ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΒΡΕΦΩΝ;

ΝΑ "ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ" ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥΣ;

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ευρωπαϊκό δικαστήριο επιβάλλει την θανάτωση βρέφους!


(ΦΡΙΚΗ & ΑΗΔΙΑ!)
Η παρακάτω είδηση προκαλεί θυμό και οργή, ωστόσο οι ιθύνοντες της παράλογης απόφασης σε ευρωπαϊκό δικαστήριο έκριναν πως η επιβεβλημένη θανάτωση ενός βρέφους θα είναι η 
πιο....αξιοπρεπής λύση!
Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στην εποχή του τρελλού νερού. 
Έχετε ακόμη αμφιβολίες ότι την ζούμε σήμερα;

Σχετική εικόνα
OI ΔΥΟ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ! ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ
(ΕΠΙΕΙΚΩΣ) ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΝΑ
ΠΑΝΕ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΙΑΣΗ!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για CHRIS GARD

Την απόφαση για την θανάτωση ενός άρρωστου βρέφους δεν την πήρε ένας οποιοσδήποτε φορέας, αλλά το ίδιο το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΣΔΑ), συνιστώντας μάλιστα τους απαρηγόρητους γονείς του βρέφους να το αφήσουν απλά να πεθάνει σε ένα βρετανικό νοσοκομείο!

Αφού έχασαν μάχη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου, είχαν προσφύγει στο δικαστήριο της Γαλλίας για να πολεμήσουν την απόφαση των Βρετανών γιατρών στο νοσοκομείο παιδιών του Great Ormond Street, το οποίο υποστήριξε ότι το μωρό δεν θα μπορούσε να σωθεί στις ΗΠΑ και πρέπει να "πεθάνει με αξιοπρέπεια" .

Αποτέλεσμα εικόνας για CHRIS GARD

Ο Chris Gard, 32 ετών, και η Connie Yates, 31 ετών, είχαν συγκεντρώσει περισσότερα από £ 1,3 εκατομμύρια για να πάρουν τον μικρό Charlie στις Η.Π.Α. για μία μη δοκιμασμένη "πειραματική" θεραπεία, την οποία ισχυρίζονται ότι θα μπορούσε να σώσει τη ζωή του.
Οι γιατροί αλλά και οι νομικοί σύμβουλοι τόσο του νοσοκομείου όσο και σε άλλα νοσοκομειακά ιδρύματα της Βρετανίας, είχαν άλλη άποψη.

Ο Τσάρλι γεννήθηκε υγιής, αλλά πάσχει από μια σπάνια γενετική κατάσταση, που ονομάζεται σύνδρομο μείωσης των μιτοχονδρίων και έχει σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.


Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αποφάνθηκε την Τρίτη, ότι το βρετανικό νοσοκομείο έκρινε ...σωστά και η θεραπεία στις ΗΠΑ δεν μπορούσε να βοηθήσει τον Τσάρλι!

Το δικαστήριο δήλωσε, ότι η αίτηση των γονέων ήταν "απαράδεκτη" (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) και πρόσθεσε ότι η απόφασή του ήταν "τελική", επικαλούμενο διάφορα....ηθικά ζητήματα!

Η απόφαση μοιάζει να μην έχει προηγούμενο, καθώς στην ουσία το δικαστήριο απαγόρευσε στους γονείς του μικρού Charlie να το μεταφέρουν εκτός χώρας και παρά το σοβαρό της κατάστασής του, να έχουν τουλάχιστον μία ευκαιρία.

Αποτέλεσμα εικόνας για CHRIS GARD

Ωστόσο, η μητέρα του Τσάρλι σε μία κραυγή αγωνίας δήλωσε: "Εμείς απλά δεν επιτρέπουμε να πεθάνει το μωρό μας όταν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να τον βοηθήσει! Δεν θα το εγκαταλείψουμε επειδή έχει μια σπάνια ασθένεια, όποια κι αν είναι η απόφαση των δικαστηρίων".

Δικαστήρια τα οποία αποφάσισαν με γνώμονα (ΔΗΘΕΝ) την...ηθική, να πεθάνει ένα μωρό με..."αξιοπρέπεια".

[Πηγή: 'prisonplanet.gr']

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!