Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Α Θ Λ Ι Α 'προβοκάτσια'! ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ! Β α ν δ ά λ ι σ α ν ρωσικό στρατιωτικό Μνημείο στην Αλεξανδρούπολη!

(Δ Ε Ι Τ Ε  ΤΙΣ ΛΥΠΗΡΟΤΑΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ')

ΝΑΙ... ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ...'Α Γ Ν Ω Σ Τ Ο Ι'... 'ΑΕΡΙΚΑ';... 'ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ' ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ;... ΒΕΒΑΙΑ... ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ... 
ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ "ΤΥΧΑΙΩΣ", 
ΤΟΡΠΙΛΛΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ  Ε Π Ι Λ Ε Γ Μ Ε Ν Α (ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ) ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...

ΒΙΝΤΕΟ: Τεράστια πρόκληση κατά της Ρωσίας σε ελληνικό έδαφος


(ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ...)
Σε μία περίοδο που η Ελλάδα θέλει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη περίοδο την συμμαχία των Ρώσων στην Θράκη, οι γνωστοί «άγνωστοι» προβοκάτορες κατά των ελληνικών δικαίων και συμφερόντων, προκάλεσαν καταστροφές στο Μνημείο των Ρώσων στρατιωτών που βρίσκεται στο προαύλιο του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου στην  Α λ ε ξ α ν δ ρ ο ύ π ο λ η.

Όπως επισημαίνει ο αρθρογράφος κ.Κίμων Χαραλάμπους και  αναφέρει η «Ελεύθερη Θράκη», από τότε που το Μνημείο κατασκευάστηκε από το «Ρώσικο Σπίτι» σε συνεργασία με τον Δήμο και την ευλογία του Μητροπολίτη, δεν το είχε πειράξει κανένας.


Το θρακικό μέσο ενημερώσεως παραθέτει μάλιστα και φωτογραφίες, στις οποίες μπορείτε να δείτε την καταστροφή της μαρμάρινης βάσεως, πυλώνων μέχρι και ...φωτιστικών που φώτιζαν σταυρούς και εικόνες!

Όπως σχολιάζεται μάλιστα από τοπικούς παράγοντες στην Θράκη, η πρόκληση καταστροφών ήταν ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ σχέδιο κατά των ελληνορωσικών σχέσεων, ενώ άλλοι τις αποδίδουν απλά σε ...παιδιά.


Το μνημείο είναι αφιερωμένο στη μνήμη των τριάντα στρατιωτών της 3ης Μεραρχίας Στρατού, από την ρωσική πόλη Σταροϊνγέρμαν Λάνσκη, που βρίσκεται κοντά στην Αγία Πετρούπολη, οι οποίοι πέθαναν από τύφο κατά την διάρκεια του ρωσοτουρκικού πολέμου.

Το σύνταγμά τους είχε απελευθερώσει την Αλεξανδρούπολη, με τους Ρώσους στρατιώτες να αφήνουν στην ελληνική πόλη, την τελευταία τους πνοή.


Η επίθεση δεν αποτελεί απλά προσβολή μνήμης στην μνήμη των νεκρών και μάλιστα αυτών που σχετίζονται άμεσα με την  α π ε λ ε υ θ έ ρ ω σ η   της Αλεξανδρουπόλεως από το τον τούρκο κατακτητή, αλλά δεν αποκλείεται να συνιστά δείγμα, πως κάποιοι, ΔΕΝ επιθυμούν σε καμμία περίπτωση, μία  ε λ λ η ν ο - ρ ω σ ι κ ή    π ρ ο σ έ γ γ ι σ η, ειδικώς στην  Θ ρ ά κ η,  όπου ΕΛΛΟΧΕΥΕΙ ο τουρκικός κίνδυνος και η  ι σ λ α μ ο π ο ί η σ η.

[Πηγή: 'el.gr']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!