Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Αρχιτέκτονας δείχνει φωτογραφίες και ΦΩΝΑΖΕΙ: Ξ ε κ ί ν η σ α ν στο ΙΣΡΑΗΛ, την ανέγερση του Τρίτου Ναού!


Αρχιτέκτονας δείχνει φωτογραφίες και φωνάζει: Ξεκίνησαν την ανέγερση του Τρίτου Ναού


(ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ...ΑΙΩΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ. ΤΟ ΑΝ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ. ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ...)
Διάσημος αρχιτέκτονας, υποστηρίζει με φωτογραφίες, πως ξεκίνησε η ανέγερση του Τρίτου Ναού (!) και ανάβει «φωτιές» σε Εβραίους και όχι μόνο.

Όταν ο Philip Gilchrist, ένας μη Εβραίος αρχιτέκτονας από την Νέα Ζηλανδία, επισκέφτηκε την περασμένη Τρίτη την Ιερουσαλήμ και είδε με μεγάλη του έκπληξη, κάτι που είναι βέβαιος, ότι αποτελεί την αρχή της ανεγέρσεως του Τρίτου Ναού του Σολομώντος!...

Αποτέλεσμα εικόνας για PHILIP GILCHRIST ARCHITECT

Αφ΄ότου έφτασε την «ιερή πόλη», ξεναγήθηκε στο συγκρότημα κτιρίων στο Όρος του Ναού και μετά στο σύμπλεγμα 'τούνελ' που «γειτονεύει» με τα διατηρημένα τείχη του όρους του Ναού.

Το 'τούνελ' είναι ανοιχτό στους επισκέπτες και αυτή την στιγμή λαμβάνουν εκεί εργασίες ανακαινίσεως, με σκοπό, όπως λένε, να ενδυναμωθούν τα αρχαία τείχη που στηρίζουν το κτίσμα από πάνω.

«Είμαι σίγουρος πως αυτό που είδα, είναι η αρχή της ανέγερσης του Τρίτου Ναού», είπε ο Gilchrist, μιλώντας στο 'Breaking Israel News'.

«Ως αρχιτέκτονας, γνωρίζω πως αν πληρωνόμουν για αυτό το 'πρότζεκτ', αυτός θα ήταν ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο θα άρχιζα. 
Δεν ξεκινάς από την κορυφή, ξεκινάς κάνοντας τα θεμέλια δυνατά», πρόσθεσε.

Όπως σχολιάζεται από τα ισραηλινά μέσα ενημερώσεως, οι εργασίες γίνονται από μουσουλμάνους, οι οποίοι μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το 'ρεπορτάζ', μοιάζουν να είναι αρκετά ...χαρούμενοι (;) που θα δουλέψουν επάνω στον εβραϊκό Ναό.

Ο Νέο-Ζηλανδός δημοσίευσε μάλιστα και φωτογραφία από τα έργα:


Ο ενθουσιασμός του Gilchrist, έβαλε ακόμα και τον γνωστό Ραβίνο Clorfene σε σκέψεις, ο οποίος στην αρχή δεν θεωρούσε πως έχει ξεκινήσει η ανέγερση του Τρίτου Ναού...

«Είναι σημαντικό που οι εργάτες είναι Άραβες μουσουλμάνοι», είπε. 
«Έχουμε μια προφορική παράδοση που αναφέρει πως οι Άραβες, θα είναι οι πρώτοι που θα αποδεχθούν τους Νόμους του Νώε», συμπλήρωσε.

Αποτέλεσμα εικόνας για ο τριτος Ναός
Η ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ
ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ...
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της 'Κινήσεως του Ναού', Yaakov Hayman, θα προτιμούσε το συμπέρασμα του Gilchrist να ήταν πιο ακριβές και απέφυγε να το συμμεριστεί 100%.

Σχετική εικόνα

«Πάντα σκάβουν εδώ για αρχαιολογικούς λόγους και περιστασιακά για εργασίες συντηρήσεως. Είναι όμως αλήθεια, πως αν ξεκινούσε η ανέγερση του Τρίτου Ναού, θα έμοιαζε πιθανότατα κάπως έτσι, με εργασίες από τα θεμέλια για είναι ισχυρά», σημείωσε, προσθέτοντας πως η πρώτη φάση ανεγέρσεως του Ναού, θα επικεντρωνόταν στην δημιουργία χώρου λατρείας για εβραίους και χριστιανούς.

Αποτέλεσμα εικόνας για ο τριτος Ναός

«Το επόμενο βήμα, όπως περιγράφουν εβραϊκές πηγές, είναι όταν άλλες θρησκείες, συμπεριλαμβανομένου του Ισλάμ, μας ικετεύουν (;;;;;;;;;) να κτίσουμε τον Τρίτο Ναό», κατέληξε.

Αποτέλεσμα εικόνας για ο τριτος Ναός


Τι να ισχύει τελικά; 
Υπάρχει σχέδιο ανεγέρσεως του Ναού που δεν γνωρίζουν οι Εβραίοι; 
Η 'Νέα Τάξη' - οι λεγόμενοι δηλαδή παγκοσμιοποιητές - αποφάσισε να προχωρήσει με την ανέγερση του Τρίτου Ναού, προκειμένου να ανακηρύξει από την Ιερουσαλήμ "παγκόσμια ειρήνη", ενώνοντας όλες τις θρησκείες και τα δόγματα;

Πολύ σύντομα θα μάθουμε...

[Πηγή: http://www.prisonplanet.gr/topnews/item/5476-arxitektonas-deixnei-fotografies-kai-fonazei-ksekinisan-tin-anegersi-tou-tritou-naoy]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

1 σχόλιο:

  1. Η πανθρησκεία δυστυχώς έρχεται με βήμα ταχύ και ανυπόμονο....Προσφάτως έμαθα ότι το Τέμενος του Ομάρ το παραχώρησαν οι μωαμεθανοί στους Εβραίους προφανώς για τον σκοπό της ανέγερσης του 3ου Ναού του Σολομώντος. Οι σιωνιστές είναι γνωστό ότι είναι μυστικοπαθείς, εργάζονται εν κρυπτώ και παραβύστω και με μοχθηρία, επομένως δεν εμπιστεύομαι ούτε κατ'ελάχιστο τις δηλώσεις του επικεφαλής της 'Κινήσεως του Ναού' περί αγνοίας των εργασιών...Το εξωφρενικό είναι ότι σύμφωνα με τις καμπαλοταλμουδιστικές παραδόσεις τους οι λοιπές θρησκείες (δηλ. και οι επίσημες διοικήσεις των Ορθοδόξων τοπικών εκκλησιών) θα ικετεύουν τους Εβραίους να χτίσουν τον ναό όπου θα στεφθεί κοσμοκράτορας ο υιός της απωλείας, ο αντίχριστος!Τί κατάντια Θεέ μου, σε τί πνευματική τύφλωση και πώρωση έχουμε περιέλθει;;!!
    Βέβαια προκειμένου να ανακηρυχθεί εξ Ιερουσαλήμ η ''παγκόσμια ειρήνη'' θα πρέπει λογικά να προηγηθεί κι ένας παγκόσμιος πόλεμος ο οποίος θα δικαιολογεί την αναγκαιότητα αυτής της ανίερης σύζευξης των θρησκειών, οπότε ο Θεός οἶδε τι θα ζήσουμε τα χρόνια που έπονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!