Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΜΑ, ΠΩΣ ΣΟΥ ..."ΞΕΦΥΓΕ" ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ; Τσ, τσ, τσ.....

ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ;

ΘΑ ...Τ Ι Μ Ω Ρ Η Θ Ε Ι Σ !

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ!

ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...



Η παράκρουση της «πολιτικής ορθότητος» έχει πολλές οδούς διαδρομής. Ο γνωστός «σελέμπριτυ» Γιάννης Σπαλιάρας αποτελεί τον νέο αποδιοπομπαίο τράγο της ΜΑΝΙΑΣ που διακατέχει τους «αντιρατσιστές», τους «δικαιωματάκηδες» και τους λοιπούς ακόλουθους της «πολιτικής ορθότητος». 
Ο συμμετέχων στο γνωστό «ριάλιτι» με τίτλο «Survivor» έκανε δηλώσεις, οι οποίες δεν ακούστηκαν ...καλά στους «σερίφηδες» της απόψεως.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ

Αναφερόμενος στις εμπειρίες που έζησε από την παραμονή του στο «Survivor» είπε ότι «Δεν ξέρω πώς φαινόταν στην τηλεόραση αλλά είναι κάτι που δεν θα ξανάκανα ούτε με πάρα πολλά λεφτά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, είναι μία τεράστια εμπειρία, πολύ μεγάλο μάθημα ζωής. 

Σκεφτόμουν ότι...οι   λ α θ ρ ο μ ε τ α ν ά σ τ ε ς   είναι ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΙ σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε. 
Ήμασταν χωρίς στέγη… 
Κάποια στιγμή ήμουν τρεις μέρες συνέχεια βρεγμένος, ένιωθα ότι ανεβάζω πυρετό και δεν είχαμε να φάμε τίποτα άλλο, εκτός από μία καρύδα»!

Και μόνο η αναφορά στην απαγορευμένη από την ιερά εξέταση της «πολιτικής ορθότητος» λέξη «λ α θ ρ ο μ ε τ α ν ά σ τ ε ς» ήταν αρκετή, για να ενεργοποιήσει τα εξαρτημένα αντανακλαστικά των εκτός τόπου και χρόνου «ανθρωπιστών». 

Έκανε το… ΛΑΘΟΣ να εκφέρει την  λ έ ξ η,  που χρησιμοποιεί η συντριπτική πλειονότης των Ελλήνων για τους παράνομα εισερχόμενους στην Χώρα μας και όχι «πρόσφυγες», «μετανάστες», «κατατρεγμένοι συνάνθρωποί μας» και άλλες λέξεις βγαλμένες από το λεκτικό οπλοστάσιο της καθεστωτικής πλύσεως εγκεφάλου. 

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι πουθενά στην ροή της δήλωσεώς του δεν αναφέρθηκε με λόγια συμπόνιας, στοργής και αγάπης για τα «ταξικά αδέρφια» των εγχώριων «αλληλέγγυων» των Βορείων Προαστίων και άλλων παρόμοιων σε δομή περιοχών, η θέση του… χειροτέρεψε σφόδρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ

Το αποτέλεσμα ήταν, να υποστεί μια ΑΝΗΛΕΗ επίθεση από τους εκ του ασφαλούς «καθωσπρεπιστές», οι οποίοι «νιώθουν» τα βάσανα των «προσφύγων» από απόσταση ασφαλείας και μέσα από την άνεση των ευρύχωρων σπιτιών τους. 
Ανεξαρτήτως του ποιος θα είναι το επόμενο θύμα της «πολιτικής ορθότητος», η παράνοιά της είναι πραγματικά  α π ε ρ ί γ ρ α π τ η.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

[Πηγή: 'πασπαρτού']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!