Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Α Ν Ι Ε Ρ Ο Ι ! Χ λ ε υ ά ζ ο υ ν τους πιστούς, που πήγαν να π ρ ο σ κ υ ν ή σ ο υ ν στον ΤΑΦΟ του Αγίου Παϊσίου !!!


Αδιανόητο! Χλευάζουν τους πιστούς που πήγαν να προσκυνήσουν στον τάφο του Αγίου Παϊσίου

Χλεύαζαν τους πιστούς μέσω διαδικτύου....
Η ελληνική κοινωνία χειμάζεται από μια οικονομική κρίση διαρκείας, όμως αυτή δεν αποτελεί την πρωτεύουσα αιτία του προβλήματός της, αλλά η ηθική και αξιακή παρακμή στην οποία έχει υποπέσει. 
Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα αυτής της παρακμής, είναι ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ χλευασμός, που υπέστησαν οι πιστοί που πήγαν να προσκυνήσουν στον τάφο του Αγίου Παϊσίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΥΡΕΣ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΥΡΕΣ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο την παραμονή, αλλά και ανήμερα της 12ης Ιουλίου, ημέρα μνήμης της κοιμήσεως του Αγίου Παϊσίου, έτσι και εφέτος πλήθος πιστών επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης για να προσκυνήσει τον τάφο του Αγίου Παϊσίου. 
Ήταν, μάλιστα, τέτοιο το πλήθος των προσκυνητών που, όπως φάνηκε και από φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου, έπρεπε να περιμένουν με υπομονή στις ουρές που σχηματίστηκαν.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΥΡΕΣ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ

Η πίστη τους, όμως, και σύμφωνα με δημοσίευμα του 'thestival.gr', έτυχε αντικείμενο χλευασμού από αρκετούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτυώσεως οι οποίοι, μάλιστα, τους χρέωναν ακόμη και την πολιτική κατάντια της χώρας. 
Παράλληλα, προχώρησαν σε  π ρ ο σ β λ η τ ι κ ο ύ ς   και  χ υ δ α ί ο υ ς   σχολιασμούς, όπως ότι οι ευλαβείς προσκυνητές έχουν χαμηλή νοημοσύνη και ότι το 2017 είναι ...παρανοϊκό να στήνεσαι σε ουρές για να προσκυνήσεις τον τάφο κάποιου!

Σχετική εικόνα

Αλλά δεν σταμάτησαν εκεί, συνέχισαν αναρωτώμενοι «Ποιος και με ποιο δικαίωμα τον ανακήρυξε Άγιο;», ενώ παράλληλα κοσμούσαν με διάφορα κοσμητικά επίθετα, τους πιστούς και αναπολούσαν τους ...«αγώνες» του μαρξιστού νεαρού που πρόσβαλε τη μνήμη του Αγίου Παϊσίου, βάζοντας ένα παστίτσιο στο εικόνισμά του (!) και δίνοντας στον Άγιο το προσωνύμιο «Παστίτσιος». 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΥΡΕΣ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ

(Αλήθεια γιατί ο ίδιος "νεαρός", ή άλλοι "όμοιοί του" δεν διακωμωδούν με την ΙΔΙΑ ΟΡΜΗ και  π ά θ ο ς   τους μουσουλμάνους μουλάδες, ή τους εβραίους ραββίνους;;; Έχετε άντερα ρέ; Πείτε μας λοιπόν το γιατί...)

Όλη αυτή, όμως, η ανήθικη επίθεση φανερώνει ξεκάθαρα τον πόλεμο απένταντι στον Χριστό, τον Χριστιανισμό και σε όσους θέλουν να τον πιστεύουν και να τον ακολουθούν.

Σχετική εικόνα

Σε μια κοινωνία συνεχώς μεταβαλλόμενη προς το χειρότερο, που τα ανέχεται όλα χάριν του εκμοντερνισμού, ο Χριστιανισμός δεν έχει θέση, όπως ούτε οι αξίες, ούτε οι παραδόσεις, ή τουλάχιστον κάποιοι θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε από που ξεκίνησε ο ελληνισμός, ποιες οι ρίζες του και ποια βασικά χαρακτηριστικά τον συνθέτουν.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΥΡΕΣ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ

Στο χέρι τους είναι να προσπαθούν να καταπολεμούν κάθε χριστιανικό και ελληνικό, ως απλά γραφικό και ξεπερασμένο. Στο δικό μας χέρι, όμως, είναι ΑΝ θα τα καταφέρουν!...

[Ορισμένα στοιχεία απο το ιστολόγιο 'el.gr']

" Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!