Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Πώ-πώ-πώ, δεν ..."ντρέπεσθε"; Λερώσατε τους "λεβέντες" Φίλη & Ξυδάκη; Μέ καφέδες; "Ντροπή" σας...ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ!

ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ  Π Α Λ Ι, ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ  Γ Α Ρ  Γ Α Ρ Α;
ΜΗΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ..."ΔΗΜΟΦΙΛΗ" ΣΥΡΙΖΕΪΚΑ ΜΕΓΑΛΟ-ΣΤΕΛΕΧΗ,  ΒΡΕΓΜΕΝΟΥΣ;

ΒΡΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ. "ΠΙΤΣΙΛΙΣΑΝΕ" ΤΟΝ ...ΚΥΡΙΟ ΦΙΛΗ!
ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΞΥΔΑΚΗ. ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ...


(ΤΙ ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ! ΝΑ ΛΕΡΩΣΟΥΝ τον κύριο Φίλη...)
Στην συγκέντρωση «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης» υπέρ της καταδικασμένης από την δικαιοσύνη σε 13ετή κάθειρξη συντρόφισσας-τρομοκράτισσας «Ηριάννας», πήγαν οι σύντροφοι (ντρούλης - χοντρούλης - παχουλούλης - ντουλαπούλης) Φίλης και Ξυδάκης, αλλά είχαν την ατυχία να πέσουν σε κάποια από τα ελάχιστα εναπομείναντα… αδιόριστα συντρόφια, που τους έλουσαν με καφέδες για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους! 
Προφανώς, γιατί δεν διορίστηκαν ακόμα στο «μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει» αθάνατο ελληνικό δημόσιο, καίτοι έχουν περάσει 2 ½ χρόνια διακυβερνήσεως από την «πρωτοδεύτερη φορά αριστερά» – και τους… εθνικόφρονες 'κολαούζους της'!

Αποτέλεσμα εικόνας για φιλης μακαρονια

Μάλιστα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, τα αδιόριστα συντρόφια είχαν ακόμα πιο… άγριες διαθέσεις, αλλά τους κράτησαν κάποια άλλα συντρόφια, προφανώς διορισμένα, και έτσι οι σύντροφοι βουλευτές αποχώρησαν τουλάχιστον… αρτιμελείς!

Ωρέ συριζομούρηδες, διορίστε τους επιτέλους να ησυχάσετε!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!