Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ; Και ...Χριστιανός;

ΕΝΩ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΝΑΡΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΕΖΙΝΗΣ ΤΟΥ ...ΟΥΡΛΙΑΖΕ, ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΣΤΗΝ 'ΔΙΑΠΑΣΩΝ', ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ "Τ Ο Υ Ρ Ι Σ Τ Α", ΕΤΣΙ; Ε;

Ποιος ζήτησε να σταματήσουν να ηχούν οι καμπάνες εκκλησίας και να γίνεται πιο σιγά η Θεία Λειτουργία

Επιχειρηματίας έστειλε ΕΞΩΔΙΚΟ 
σε Μητρόπολη και ιερέα (!) γιατί τον ...ενοχλούσε ο ήχος της καμπάνας!

Αυτό συνέβη στήν μεσαιωνική πόλη της Ρόδου!
Συγκεκριμένα, ένας ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων, έστειλε εξώδικο στον ιερέα της εκκλησίας του Αγίου Φανουρίου, αξιώνοντας τόσο από την Μητρόπολη Ρόδου, όσο και από τον προϊστάμενο του ιστορικού ναού, να θέσουν "τέρμα" στην καθιερωμένη κωδωνοκρουσία της Κυριακής, διότι ...«ενοχλούνται οι τουρίστες»!

Αποτέλεσμα εικόνας για μεσαιωνική πόλη της ρόδου

Οι «τουρίστες» ενοχλούνται λοιπόν από τον ήχο της καμπάνας. Αν είναι μουσουλμάνοι και ενοχλούνται από τον Σταυρό, ΤΟΤΕ να φύγει και ο Σταυρός;

Όπως αναφέρει μάλιστα η εφημερίδα «Δημοκρατία», στο εξώδικο ο επιχειρηματίας απαιτεί (!!!) και κάτι ακόμα από τον ιερέα της εκκλησίας: να τελεί την θεία λειτουργία ... χ α μ η λ ό φ ω ν α !

Σχετική εικόνα

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της εφημερίδος, ουδέποτε υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τον ναό, ή την μικροφωνική εγκατάστασή του, που λειτουργεί σε τόσο χαμηλή ένταση, ώστε οι πιστοί που τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού εκκλησιάζονται στην αυλή, δεν ακούνε καλά-καλά τον ιερέα!

Αποτέλεσμα εικόνας για μεσαιωνική πόλη της ρόδου

Αυτό που γίνεται γνωστό, είναι πως τόσο η Μητρόπολη της Ρόδου, όσο και οι ιερείς του ναού, δεν έχουν πρόθεση να φοβηθούν από την παντελώς  Ε Ξ Ω Φ Ρ Ε Ν Ι Κ Η,  φοβερά ΑΝΙΕΡΗ και έξω από κάθε ΛΟΓΙΚΗ, απαίτηση του επιχειρηματία, καθώς  κ α ν έ ν α ς   νόμος δεν απαγορεύει τις κωδωνοκρουσίες!
Ε Λ Ε Ο Σ    ΠΙΑ!

[Πηγή: 'el.gr']

[Υστερόγραφο.
Λοιπόν, ή βαλτός είναι ο "κύριος" επιχειρηματίας ενοικιαζομένων δωματίων, με το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και ανεκδιήγητο εξώδικο, ή οι  μόνιμοι πελάτες του, πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ μουσουλμάνοι! 
Άν ισχύει το δεύτερο,  Ξ Υ Δ Ι !
Εκτός άν υπάρχει και τρίτη "εκδοχή", που δεν θέλουμε να το πιστέψουμε...]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!