Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

ΑΘΛΙΟΙ! ΑΦΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ !!! (Δέν ντρέπονται;)

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΝΕΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ! 
ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ 'ΚΟΜΦΟΡ', ΑΦΟΥ ..."ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" !
ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΜΕΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,  ΤΟ ΗΡΩΪΚΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ "ΠΑΛΕΥΕΙΑ" ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ (ΜΑΣ) ΤΟ ΑΠΟΚΟΨΕΙ, ΔΕΝ "ΜΠΟΡΟΥΝ" ΝΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ .... Ν Ε Ρ Ο !

SOS: Το Καστελόριζο μένει χωρίς νερό - Δήμαρχος στον Realfm 97,8: Θα φύγουν όλοι οι τουρίστες

Μόνον ως ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ χαρακτηρίζεται το σκηνικό στο ακριτικό ΜΑΣ  Κ α σ τ ε λ ό ρ ι ζ ο,  καθώς το νησί εκπέμπει 'SOS' για τα αποθέματα νερού! Σε δύο ημέρες (Σάββατο 15/07) δεν θα υπάρχει ούτε ...σταγόνα, είπε στον αθηναϊκό ραδιοφωνικό σταθμό 'realfm 97,8' ο εκτελών χρέη δημάρχου Δημήτρης Αχλαδιώτης, ενώ αποκάλυψε, ότι υπό αυτές τις συνθήκες οι τουρίστες ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ το νησί! «Έχει χαλάσει η αφαλάτωσή μας εδώ και 20 ημέρες και το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής συνήθως μας ρωτά τι υδροφόρες θα χρειαστούμε, για κάθε μήνα του καλοκαιριού.


Τον προηγούμενο μήνα μας στείλανε 5 υδροφόρες δηλαδή περίπου 10 χιλιάδες κυβικά και αυτόν τον μήνα μας έχουν βάλει μόνο 4 χιλιάδες κυβικά», τόνισε χαρακτηριστικά. 

Και πρόσθεσε: «Έχουμε ένα πρόβλημα πολύ σοβαρό, αφού στα καφενεία γινόταν ένας πανικός, περνούσαμε και μας βρίζανε. Κινδυνεύουμε σε 2 ημέρες να μείνουμε χωρίς νερό». 
Στο ερώτημα πως αντιδρούν οι τουρίστες που βρίσκονται στο νησί; 
«Χθες είχαμε το καταμαράν εδώ. Ήλθαν 50 άτομα και φύγαν 200, γιατί τέσσερις ημέρες ήταν χωρίς νερό».

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής Δωδεκανήσων, Νεκτάριος Σαντορινιός, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, αποκάλυψε ότι εκτός από το Καστελόριζο, μία υδροφόρα καλείται να καλύψει τις ανάγκες ακόμη τριών άνυδρων νησιών, της Αμοργού, των Λειψών και του Αγαθονησίου.

Και σημείωσε: «Δύο χιλιάδες κυβικά δόθηκαν στο Καστελόριζο πριν από 2 ημέρες. Ταυτόχρονα όμως επειδή, δυστυχώς ακόμα πηγαίνουμε με υδροφόρες, έχουμε και άλλα νησιά που αυτή τη στιγμή έχουν στερέψει. 
Είναι οι Λειψοί, είναι το Αγαθονήσι, είναι η Αμοργός που πρέπει να πάμε τώρα. Αυτή την στιγμή. 

Ήδη αυτή την στιγμή η υδροφόρα νομίζω (!) ότι έχει φύγει, νομίζω χθες το βράδυ, από την Ρόδο και πηγαίνει προς Αμοργό-Θηρασιά. 
Θα πάρει νερό θα πάει στους Λειψούς και αμέσως μετά θα πάρει νερό και θα πάει στο Καστελόριζο. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι την Κυριακή, το πολύ την Δευτέρα θα εφοδιαστεί το Καστελόριζο με ακόμη 2.000 κυβικά νερό. 

Δεν σταματάμε να στέλνουμε νερό στο Καστελόριζο, δεν το έχουμε κάνει ποτέ και δεν πρόκειται να το κάνουμε ποτέ μέχρι να λυθεί οριστικά το πρόβλημα».

Στο ερώτημα προς τον δήμαρχο Καστελόριζου, αν αυτά τα 2 χιλιάδες κυβικά νερού που θα έρθουν στο νησί το καλύπτει, ο κ. Αχλαδιώτης απάντησε: 

«Θα είναι πολύ ΑΡΓΑ. 
Είναι ΑΡΓΑ. 
Αν ξεκινήσουν την Παρασκευή και δεν έχει νερό, θα ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ με το καράβι» !!!

[Πηγή: 'enikos.gr']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!