Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Νά μήν χάνουμε την ΠΙΣΤΗ μας στον Θ Ε Ο ! Κρίμα για την κοπέλλα...
(ΕΙΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΑΝΕΙ ποτέ ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ... 
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ "ΜΑΣ" ΟΜΩΣ,  π ό τ ε  ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ (τάχα) ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ (χιλιάδες) ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ;)

H αυτοχειρία ήταν η μόνη διέξοδος από τα οικονομικά προβλήματα για την Αθηνά από τα Γιαννιτσά. Η 42χρονη, επέλεξε να δώσει τέλος στην ζωή της, αυτοκτονώντας, όπως ακριβώς είχε κάνει πριν από 5 χρόνια ο πατέρας της, θύμα και ο ίδιος της οικονομικής κρίσεως!

Η ίδια ήταν αποφασισμένη για την πράξη της, αφού κλείσθηκε στο μπάνιο, έγραψε σημείωμα και στην συνέχεια έκοψε τις φλέβες της... Ο πατέρας της είχε επιλέξει τον απαγχονισμό, όπου βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στη μικρή του επιχείριση που διατηρούσε.

Στο σημείωμα που άφησε η 42χρονη, το πτώμα της οποίας βρήκε ο αδερφός της, εξέφραζε την απογοήτευσή της για την ζωή και ανέφερε ότι αποφάσισε να εγκαταλείψει αυτή την ζωή αφού τα οικονομικά προβλήματα είναι τόσα πολλά, που δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει γιατί επί 15 μήνες ΠΑΡΑΜΕΝΕ   α π λ ή ρ ω τ η .

Τραγικά πρόσωπα αυτής της υποθέσεως είναι τα δύο αδέρφια της Αθηνάς, που έρχονται αντιμέτωποι για δεύτερη φορά στην ζωή τους με αυτού του είδους το θάνατο. 
Οι μνήμες για τον απαγχονισμό του πατέρα τους, είναι ακόμη νωπές και η αυτοκτονία της αδερφής τους, ήρθε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τον πόνο τους.

Συγγενής της οικογενείας μιλά στο 'protothema.gr' για αυτήν την τραγωδία: «Ο Θεός να δώσει κουράγιο στα δύο αδέρφια της Αθηνάς, που δεν έχουν ξεπεράσει το θάνατο του πατέρα τους και τώρα θρηνούν την αδερφή τους. 
Ο πατέρας τους είχε μία βιοτεχνία με μεταλλικές συσκευές και φαλίρισε. Ήταν ένας πολύ υπερήφανος άνθρωπος, γνωστός στην κοινωνία των Γιαννιτσών και ήταν από τα πρώτα θύματα της οικονομικής κρίσεως. 

Δυστυχώς ήταν μεγάλο το βάρος των χρεών στις πλάτες του, δεν έκανε τζίρο η βιοτεχνία του εκείνο το διάστημα και η αξιοπρέπειά του δεν το άντεξε αυτό. 
Έτσι, λοιπόν επέλεξε να κρεμαστεί μέσα την βιοτεχνία του» λέει στο 'protothema.gr' συγγενής και προσθέτει: «Σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι κι η Αθηνούλα μας, έδωσε τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της. 
Πολύ δυνατή (;) γυναίκα, εργατική και πάλευε να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της ζωής αλλά πώς να ζήσεις όταν δεν πληρώνεσαι. 

Πρέπει να το είχε σκεφτεί αρκετό καιρό πριν, για να κόψει τις φλέβες της, γιατί ήταν μήνες απλήρωτη όπως έγραψε στο σημείωμά της»...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!