Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΗ Η ...ΥΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ;


ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΕΡΟ-ΧΕΝΡΥ, ΟΤΙ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΘΑ ΣΑΣ "ΔΑΓΚΩΣΕΙ" ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑ;
Α Τ Υ Χ Η Σ Ε Σ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

(Η ΠΑΛΙΟ-ΓΡΙΑ ΑΛΕΠΟΥ, ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ ΕΚΕΙ; EΔΩ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ;)
Εσπευσμένα στο Κρεμλίνο ο γνωστός ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΣ αρχισυνωμότης Henry Kissinger (ΕΙΝΑΙ, Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 92 ΕΤΩΝ;) για συνομιλίες με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Β.Πούτιν , εν μέσω φημών για θερμές καταστάσεις στην Συρία και καταρρίψεις αμερικανικών μαχητικών. 
24ωρα πριν αρκετοί ανώτεροι αξιωματούχοι της Ρωσίας έστελναν το ίδιο μήνυμα  "είμαστε προετοιμασμένοι, και θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες" !

Αποτέλεσμα εικόνας για FOX


Μάλιστα λίγες ώρες πριν, ο Β.Πούτιν συνομίλησε με τον Ρ.Τ.Ερντογάν για την Συρία και την επικείμενη χερσαία επιχείρηση στο κουρδικό καντόνι του Εφρίν.

Αποτέλεσμα εικόνας για σεργκέι λαβρόφ

Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέϊ Λαβρόφ, είπε σχετικά «Έχουμε  β α ρ ε θ ε ί   τις αμερικανικές εικασίες για πληροφορίες από μυστικές υπηρεσίες, που ΔΕΝ  μπορούν καν να αποκαλύψουν ως λόγο για να πλήξουν την Συρία. 
Δείξτε  α π ο δ ε ί ξ ε ι ς,  ή σταματήστε τις απειλές». 

«Θα αντιδράσουμε, μην έχετε αμφιβολία. Τα σχέδια είναι έτοιμα».
Ο Επικεφαλής της Επιτροπής Άμυνας της Δούμας είπε: «Αν απειληθούμε, οι πολίτες μας πρέπει να είναι 100% βέβαιοι ότι η ηγεσία μας θα κάνει χρήση πυρηνικών όπλων και θα εξαλείψει την απειλή».

Αποτέλεσμα εικόνας για henry kissinger putin

Ο Κίσσινγκερ χρησιμοποίησε την «κάλυψη» του ετήσιου φόρουμ «Primakov» για εμπειρογνώμονες, διπλωμάτες και πολιτικούς, για την συνάντηση με τον Πούτιν.
«Τα προβλήματα και οι εντάσεις μεταξύ Ουάσινγκτον και Μόσχας πρέπει να ξεπεραστούν μέσω διαπραγμάτευσης και συνεργασίας» είπε ο Henry Kissinger.

Αποτέλεσμα εικόνας για henry kissinger putin

«Οι εντάσεις μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας δεν είναι ένα σπάνιο γεγονός, έχουν συμβεί ξανά και έχουν ξεπεραστεί αρκετές φορές. Τα προβλήματα μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας πρέπει να επιλυθούν με την διαπραγμάτευση και από ένα κοινό όραμα των δύο» είπε ο Kissinger στο φόρουμ 'Primakov' στη Μόσχα.

Σχετική εικόνα
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΕΣΒΥ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ.
Ζητήματα όπως αυτά της Ουκρανίας και της Συρίας, ΗΠΑ και Ρωσία μπορούν από κοινού να συνεισφέρουν στην επίλυση τους» (όσο αναφορά τις συγκρούσεις).
Ο Κίσσινγκερ συναντήθηκε τον περασμένο μήνα με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ. 

Αποτέλεσμα εικόνας για henry kissinger putin

Πούτιν και Τραμπ αναμένεται να συναντηθούν στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της Ομάδος των '20' στη Γερμανία την επόμενη εβδομάδα. 

Θα ΄ναι η πρώτη προσωπική τους συνάντηση από τότε που ο Τράμπ έγινε πρόεδρος.

[Πηγή: 'ιχνος']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!