Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Συνέλαβαν 13χρονη ἐπειδή πουλοῦσε ...στυλογράφους!!!




ΠΟΛΥ "ΓΕΝΝΑΙΟ" ΚΡΑΤΟΣ!
ΠΟΛΥ "ΓΕΝΝΑΙΑ" ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!
ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΡΙΔΕΣ!
Ένα ασύλληπτο περιστατικό με τη σύλληψη ενός 13χρονου κοριτσιού, έλαβε χώρα στη Ναύπακτο από κυριολεκτικά άθλιους αστυνομικούς που βρωμίζουν την στολή...


Το ανήλικο κορίτσι προσπαθούσε να βγάλει τα προς το ζην για την ίδια και την οικογένειά της, περπατώντας ανάμεσα στις καφετέριες και τα εστιατόρια και διαθέτοντας προς πώληση διάφορα στυλό στους θαμώνες.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ

Εξ αιτίας αυτού λοιπόν, οι άθλιοι αστυνομικοί δεν δίστασαν να βάλουν χειροπέδες (!) στην κατατρομαγμένη κοπελίτσα και να  κ α τ ά σ χ ο υ ν  τα στυλό που πωλούσε. 


Αφού σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και σε βάρος των γονέων της για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αλλά για να το λέει ΑΥΤΟΣ (Η) (ΤΟ) κάτι ξέρει. "Περήφανη" Υπαστυνόμος Μ.Λώλης: «Στην ΕΛ.ΑΣ. υπηρετούν 9.000 πούστηδες αστυνομικοί» Τι λές καλέ; το 18+%; Κόψε κάτι (βίντεο)

  

ΕΔΕ για τους αστυνομικούς, που πήγαν να συλλάβουν τον πούστη ληστή του κοσμηματοπωλείου - Τί συμβαίνει στην ΕΛΑΣ;

Με εννιά χιλιάδες πούστηδες στην αστυνομία, τι περιμένουμε; Υπάρχει….η αλληλεγγύη των ουδέτερων φύλων.


[ΠΗΓΗ:'ιχνος']

========================

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΑ "ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ" ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΦΟΔΟΥΣ - ΑΝΕΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ...ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΔΩΝ! - ΣΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ  Α Τ Ε Λ Ε Ι Ω Τ Ε Σ   ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ!

ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ  ΚΟΤΣΙΑ, ΕΝΩ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ 13ΧΡΟΝΑ, ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΣΤΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!
ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ !

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!