Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΝΕΑ... (Τό ξερό μας το τσιπρο-κεφάλι!)


Σχετική εικόνα

24 ώρες πριν το δημοψήφισμα στα Σκόπια όπου αναμένεται να προσέλθουν 1,8 εκατομμύρια ψηφοφόροι για να "παραλάβουν" το δώρο της ελληνικής Κυβέρνησης, ακούγονται πολεμικές ιαχές σε ένα ανθελληνικό μανιφέστο -ρεπορτάζ του 'BBC'. 
Βρετανοί, Αλβανοί, Toύρκοι και Αμερικανοί τα "δίνουν όλα" για την επικράτηση του "ΝΑΙ" στο δημοψήφισμα. Αναφανδόν υπέρ του «ΝΑΙ» στην συμφωνία τάχτηκε και το μεγαλύτερο Αλβανικό κόμμα λέγοντας πως «οι πολίτες πρέπει να την ψηφίσουν»!

Σε ρεπορτάζ του βρετανικού καναλιού 'BBC' αναφέρεται απροκάλυπτα :

Με την ενεργοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, η Μακεδονία θα είναι έπειτα από αιώνες πάλι (;) «ενωμένη».

Αποτέλεσμα εικόνας για bbc news

Αποτέλεσμα εικόνας για bbc news


Θα θεσμοθετηθούν όλες οι αξιώσεις των Σκοπιανών, θα γκριζάρει η ελληνικότητα της Μακεδονίας και στο τέλος θα επέλθει και απόσχιση τμήματος της ελληνικής επικράτειας. 
Αυτό, φυσικά, είναι η αρχή του τέλους του ανεξάρτητου ελληνικού κράτους.  Η «ενωμένη Μακεδονία» που επιδιώκουν οι Άγγλοι θα είναι ένας αφελληνισμένος χώρος, και οι μεγάλες δυνάμεις θα είναι ελεύθερες να τον χρησιμοποιούν κατά το δοκούν.

Αποτέλεσμα εικόνας για σκοπια


Άρχισαν να εμφανίζονται ΗΔΗ, τα σενάρια περί Αιγαιακής Μακεδονίας, της δημιουργίας δηλαδή κρατιδίου με τα εδάφη της αποκαλούμενης γεωγραφικής Μακεδονίας από τις τρεις χώρες, Ελλάδα, Βουλγαρία και Σκόπια...


Αποτέλεσμα εικόνας για σκοπια

Ο Stefan Troebst, Γερμανός καθηγητής πολιτικής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Λειψίας, σε πρόσφατο δημοσίευμα της ελβετικής ιστοσελίδας 'Blick', γράφει: 

Αποτέλεσμα εικόνας για σκοπια

Το νέο όνομα έχει γίνει αποδεκτό από την ελληνική πλευρά. 
Αν υπάρχει μια βόρεια Μακεδονία, η θεωρία υποδηλώνει ότι υπάρχει και μια νότια. 
Αυτό εγείρει το ερώτημα κατά πόσο και οι δύο πρέπει κατά κάποιον τρόπο να ανήκουν μαζί και πρέπει να ενωθούν ανάλογα».
http://ixnos.blogspot.com/2018/09/blog-post_47.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!