Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Θ Ρ Α Σ Υ Τ Α Τ Η Η ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε.: ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Ο ...ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!



(Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε., ΤΟΥΣ "ΤΡΕΧΕΙ" ΑΠΟ ΤΑ ...ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ!)
Ομιλία στην Βιέννη κατά «του ρατσισμού και των κοινωνικών διακρίσεων», έκανε η εκ Τσεχίας Ευρωπαία επίτροπος Δικαιοσύνης, Καταναλωτών και Ισότητας των Φύλων, Βέρα Γιούροβα, 

Αποτέλεσμα εικόνας για vera yurova
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΥΡΕΤΟ...
Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΦΙΛΟΔΟΞΗ;

ζητώντας «αυτορύθμιση» (εννοώντας φυσικά αυτολογοκρισία!) από τα ΜΜΕ, προκειμένου να «βοηθήσουν στον περιορισμό του προβλήματος»! Ιδού οι γεμάτες… δημοκρατία δηλώσεις της σουρτούκας:

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΙΜΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

«Τα φαινόμενα ρατσισμού, οι διακρίσεις και η κακή εκδοχή του εθνικισμού που προωθούν τον αποκλεισμό και το μίσος, βρίσκονται σε ανοδική πορεία και τα ΜΜΕ ίσως χρειαστούν αυτορύθμιση προκειμένου να βοηθήσουν στον περιορισμό του προβλήματος. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΙΜΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Μια επικίνδυνη εκδοχή του εθνικισμού είναι ορατή, όχι μόνο στην άνοδο των εξτρεμιστικών κομμάτων αλλά και στο πολιτικό κατεστημένο το οποίο δέχεται ένα τμήμα αυτής της ρητορικής διχασμού. 

Τα ΜΜΕ μπορούν να οικοδομήσουν την κουλτούρα του διαλόγου, ή να σπείρουν διχόνοια, να διαδώσουν παραπληροφόρηση και να ενθαρρύνουν τον αποκλεισμό».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΙΜΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Τα πρόσφατα «κακά» παραδείγματα, «που δεν συνάντησαν επαρκή αντίσταση από τα ΜΜΕ και τους καθοδηγητές της κοινής γνώμης», είναι τα εξής σύμφωνα με την… υπερδημοκράτισσα Επίτροπο: «οι ακροδεξιές διαδηλώσεις στο Κέμνιτζ, η εκστρατεία κατά του Σόρος στην Ουγγαρία και η αυξανόμενη ρητορική κατά των Μουσουλμάνων ή των Ρομά».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΙΜΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Αν και η… υπερδημοκράτισσα δεν ανέφερε ΜΜΕ συγκεκριμένων χωρών, με «καλά» και «κακά» -σύμφωνα με τα παραπάνω κριτήρια- παραδείγματα, σιγουρότατα μπορούμε να πούμε πως αποκλείεται να έχει παράπονο από τα ελληνόφωνα ΜΜΕ. 

Τα οποία, σε τέτοια θέματα, αυτολογοκρίνονται και χωρίς την προτροπή της!

[ΠΗΓΗ: 'εθνικισμός']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!