Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Δώστε βάση στο σημείο που λέει για την προδοσία της Κύπρου. Αυτή τη στιγμή αυτό μαγειρεύεται (τυχαίο;) και μαντέψτε ποιος συμμετέχει πρώτος και καλύτερος με τη λύση που προτείνει η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι Αμερικανοί… ο τουρκοεβραίος Axel Cipra φυσικά!
 

Δημοσιοποιεί ο Γεωκών

«Οι πρώτοι που θα φαγωθούν μεταξύ τους θα είναι οι γερμανοί, 

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΕΦΕΥΧΘΗ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 

Και κράτη που πολύ τους αγάπησαν (τους γερμανούς ) πολύ θα τους μισήσουν, θα κτυπήσει η Γερμανία και οικονομικά τους φίλους της... 


Η αιτία της μεγάλης θλίψεως είναι οι τράπεζες . 

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, όταν θα ακούσετε ότι τα στενά που βγάζουν σε μεγάλη(;), απλά κλείνουν… ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ ! 


Το πρώτο αντίποινο (για την Ρωσία) θα είναι Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ που θα κάνουν δυο μεγάλα κράτη για να κτυπήσουν ένα πολύ μικρό και αδύναμο κράτος (δηλαδή, συμφωνία Γερμανίας και Τουρκίας για να κτυπήσουν την Ελλάδα) 

Κλείνοντας τον δρόμον κατά εκείνων (δηλαδή κλείνοντας τα Δαρδανέλια για τους ρώσους ) 

Κλείνοντας την δύναμιν μέσα στην δύναμιν, δηλαδή όταν η δύναμις (Ρωσία) κλείνεται μέσα στην δύναμιν ( μόνον στο δικό της μέρος ) είναι σαν να κλείνεις τον δυναμίτην μέσα στο μπαρούτι. 

Αλλά τότε θα έλθει η μεγάλη έκρηξις που σας προειδοποίησα…

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ (και τα υπόλοιπα μετά) ζείστε μέσα στον Ναό Του Πατέρα σας. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ! ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ 
(ΤΟΥΡΚΙΑ) 


ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ…

Αλλά για φαντασθείτε ένα θήραμα που το λεοντάρι και η λεονταρίνα το ξεσκίζουν για πάρτη τους (την Ελλάδα) άραγε θα αντέξουν τα αλλά λεοντάρια να μην πάρουν από το θήραμα; 

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, όταν θα ακούσετε ότι τα στενά που βγάζουν σε μεγάλη(;), απλά κλείνουν… ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ ! 

Και αυτά ( τα γεγονότα ) θα έχουν το όνομα "οικονομικές κυρώσεις" για την Ρωσία... 

Προσπαθήστε αυτόν τον καιρό να ξυπνήσετε τον κόσμον με λόγια Του Χριστού και δικές σας εκφράσεις. 

Αυτά θα γίνουν θα ξεκινήσουν με διάφορες ονομασίες, ένα κομμάτι δικό σας που σας πονάει θα το ονομάσουν με άλλο όνομα (Θράκη σημειώνει ο Γεωκών, αλλά μήπως είναι η Μακεδονία;) φύγετε από αυτά που σας είπα τώρα….. 

Πρώτον, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟΝ ΠΟΛΕΜΟΝ, ως χριστιανοί που είσθε, θα σας κατηγορήσουν για αιρετικούς, θα σας κατηγορήσουν για εξτρεμιστές, όμως θα μείνουν μόνον στα λόγια και όχι στην πράξιν. 

Σύντομα παιδιά μου θα ακούσετε την μεγάλην προδοσίαν προς Τον Κύριο μας ( εδώ στην Ελλάδα )… ύπουλα θα την φέρουν και άγρια θα την εφαρμόσουν ( την προδοσία ) 


Κοιτάξτε να σώσετε την ψυχήν σας και το σώμα σας, καθώς επίσης και των άλλων αδελφών σας, όσους γνωρίζετε και όσους δεν γνωρίζετε και όσους μπροστά στον δρόμον σας θα φέρουν, βοηθείστε τους με την πνοή του Κυρίου και με ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΟΥ».


Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!