Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΟΥ ΚΡΥΨΑΤΕ ΚΑΙ αυτήν την είδηση; Με διάταγμα η ΙΤΑΛΙΚΗ κυβέρνηση, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στους μετανάστες να πάρουν ιταλική ιθαγένεια ! ΑΚΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;


Αποτέλεσμα εικόνας για MARIO SALVINI

OTAN OI ITAΛΟΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ  Α Υ Τ Ο Ν Ο Η Τ Α, ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΞΙΣΛΑΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ 'ΧΑΤΗΡΙΑ' ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 'ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ' ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ..."ΥΠΑΤΟΥ ΑΡΜΟΣΤΟΥ"!

Αγρίεψε ο αληθινά ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ Ιταλός (Εθνικιστής) υπουργός Μάριο Σαλβίνι – Με διάταγμα  α π α γ ο ρ ε ύ ε ι   στους μετανάστες να πάρουν ιταλική ιθαγένεια!

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Η ιταλική κυβέρνηση εξέδωσε διάταγμα για την ασφάλεια, που διευκολύνει τις διαδικασίες απέλασης μεταναστών και απαγορεύει να τους απονεμηθεί η Ιταλική ιθαγένεια.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της 'Λέγκα' και υπουργό Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι, η νομοθεσία είναι «ένα βήμα προς τα εμπρός, για να γίνει η Ιταλία πιο ασφαλής».

Αποτέλεσμα εικόνας για MARIO SALVINI

Ο Σαλβίνι έγραψε στο λογαριασμό του στο 'Facebook' ότι το διάταγμα θα βοηθήσει την Ιταλία «να είναι πιο δυνατή στην μάχη ΚΑΤΑ της ΜΑΦΙΑΣ και των διακινητών, να μειώσει το κόστος της εκτεταμένης μετανάστευσης, να εκδιώξει τους παραβάτες και τους ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ πρόσφυγες, να αφαιρέσει την ιδιότητα του πολίτη από  τ ρ ο μ ο κ ρ ά τ ε ς   και να δώσει στις αστυνομικές δυνάμεις μεγαλύτερες εξουσίες».

Το Κοινοβούλιο έχει περιθώριο 60 ημερών για να συζητήσει, να τροποποιήσει και να ψηφίσει το νομοσχέδιο, πριν το υπογράψει ο πρόεδρος Σέρτζιο Ματαρέλα.

Σύμφωνα με τον Σαλβίνι, το διάταγμα τροποποιεί τους κανόνες για την επεξεργασία των αιτημάτων ασύλου και ευθυγραμμίζει την Ιταλία με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Σχετική εικόνα

Προσφέρει ανθρωπιστική προστασία, αντί για άσυλο.

Η ανθρωπιστική προστασία, που είναι χαμηλότερος βαθμός ασύλου, που στηρίζεται περισσότερο στον ιταλικό παρά στον διεθνή νόμο, θα μπορούσε να δοθεί εφ΄όσον πληρούνται έξι αυστηρά κριτήρια. Ανάμεσά στα κριτήρια που τίθενται είναι, εάν ο αιτών αντιμετωπίζει ιατρική ανάγκη, ή εάν είναι θύμα φυσικής καταστροφής.

https://grothia.gr/enimerosi/afypnisi-antistasi/77300/agriepse-o-salvini-me-diatagma-apagoreyei-stoys-metanastes/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!