Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΗΠΑ-ΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΒ Π Ο Τ Α Μ Η Σ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Ή ΚΑΚΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΧΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ...ΡΩΣΣΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ!


Εικονίδιο


Γράφει ο Αντίοχος

Τον πραγματικό λόγο για τον οποίο αποφάσισε να υπερψηφίσει (αυτός και το τσούρμο του…) την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, αποκάλυψε ο παλαιότερα… τσιπρο-καμμενοφάγος – νυν και αεί ΗΠΑνθρωπος, Στηβ Ποτάμης – Θεοδωράκης.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΕ ΣΗΜΙΤΗ

Σχετική εικόνα

Που δεν είναι άλλος, από την εντολή που έλαβε από τον πρεσβευτή – Ύπατο Αρμοστή Πάϊατ, να επιδείξει επί του θέματος… «πατριωτική ευθύνη». 

Σχετική εικόνα

Ιδού:

« Έχουμε μια σπουδαία στιγμή να αποφασίσουμε με ποιους θα πάμε και ποιους θ’ αφήσουμε. 
Το δίλημμα των Ελλήνων δεν θα είναι αν η συμφωνία των Πρεσπών είναι καλή ή κακή αλλά αν θα συνταχθούμε με την Ευρώπη, με το ΝΑΤΟ, με τις ΗΠΑ ή αν θα δώσουμε χώρο στους Ρώσσους. 
Αντέχει η Ελλάδα αυτή τη στιγμή μια σύγκρουση με την Αγγλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία ή την Αμερική;».

Σχετική εικόνα

Υπάρχει κανείς που δεν έχει καταλάβει ακόμα τι παιχνίδι παίζεται πίσω από τις πλάτες μας, με την εκχώρηση –αρχικά- του ονόματος της Μακεδονίας μας;

Σχετική εικόνα

(ΥΓ): Σήμερα, η «πατριωτική ευθύνη» των ΗΠΑνθρώπων είναι η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. 
«Αύριο», με την ίδια λογική του «δεν αντέχουμε μια σύγκρουση» με τους Αμερικανούς και τους υπηρέτες τους στην Ευρώπη, «πατριωτική ευθύνη» τους θα είναι η εκχώρηση και των εδαφών της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, της Ηπείρου στους Αλβανούς, της Θράκης και του μισού Αιγαίου στους Τούρκους και πάει λέγοντας!

[ΠΗΓΗ:'εθνικισμός']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!