Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΟΙΟΝ (ά χ ρ η σ τ ο !) να ...ψηφίσουμε;


Εικονίδιο

«Ενας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, 
προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα. 
Είναι συνεργός τους».
Μπορεί ο Τζωρτζ Οργουελ στον οποίον αποδίδεται ευρέως, να μην έγραψε την φράση, το νόημά της όμως είναι αληθές και επίκαιρο.
Για μια ακόμη φορά θα κληθείτε να πάρετε τις τύχες της Ελλάδος στα χέρια σας. Θα αποφασίσετε για τον εαυτό σας, την οικογένειά σας, αλλά και για όλους εμάς.
Εσείς που ψηφίσατε πολιτικούς ψεύτες, κλέφτες, ανεύθυνους, ανίκανους και διεφθαρμένους, είστε εξίσου υπεύθυνοι με αυτούς.

Εσείς, που ψηφίσατε τους πολιτικούς οι οποίοι μας έφεραν το ΔΝΤ και μας έβαλαν στα μνημόνια, είστε εξίσου υπαίτιοι της ταλαιπωρίας και του ευτελισμού που υφιστάμεθα. Είστε συνυπεύθυνοι γιατί κοιτάξατε την προσωπική σας βολή όταν ψηφίζατε ΠΑΣΟΚ για να διοριστείτε ως Πρασινοφρουροί.
Είστε συνυπεύθυνοι τότε που ψηφίσατε ΝΔ για να διοριστούν «τα δικά μας παιδιά», μόνο που η ΝΔ έχει ιστορικό διορισμών και ανάδειξης Κομμουνιστών και όχι Δεξιών σε θέσεις εξουσίας, αλλά το παραβλέψατε, «τιμώντας την Αριστερά», αυτήν που κατεβάζει σταυρούς και εικόνες για να μην ενοχλούν τους εισβολείς.
Είστε συνυπεύθυνοι όσοι ψηφίσατε Γιωργάκη και τα «λεφτά υπάρχουν» γιατί ξέρατε πως λεφτά υπάρχουν και τα τρώνε κάποιοι «ημέτεροι», σκεφτήκατε λοιπόν, ας τον ψηφίσουμε να φάμε κι εμείς.
Είστε συνυπεύθυνοι όσοι δεν πιέσατε τα κόμματα στα οποία «ανήκετε» -σαν δούλοι στους κυρίους σας, αναγκάζοντας τις ηγεσίες να μην πάρουν καταστροφικές θέσεις για την χώρα και την κοινωνία.
Αν δεν τους είχατε ψηφίσει, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΝΔ δεν θα είχαν ψηφίσει να χτιστεί ισλαμικό τέμενος στο Βοτανικό, δεν θα είχαν σκεφτεί γάμους και τεκνοθεσίες κίναιδων, δεν θα είχαν διανοηθεί να διαλύσουν τους θεσμούς και την Παιδεία.
Ψηφίσατε με γνώμονα το ρουσφέτι σας, και καταστρέψατε μια ολόκληρη χώρα. Ερχεται η ώρα να διορθώσετε ό,τι μπορεί ακόμη να διορθωθεί: να σταματήσουμε τον κατήφορο, την κοροϊδία, την διαφθορά, τον διαμελισμό της Πατρίδας μας. Σταματείστε επιτέλους την ντροπή που επιφέρατε στον λαό μας!
Αναλογιστείτε τις συνέπειες της ψήφου σας, και τις προεκτάσεις της επιλογής σας. Μην ξεπουλάτε τους εαυτούς σας και την Ελλάδα στις ψεύτικες υποσχέσεις μιας καλοπέρασης που είδατε πως εύκολα σας έδωσαν, και εύκολα σας παίρνουν. Η παράδοση της Ελλάδος και των Ελλήνων σε μια κυβέρνηση χωρίς σεβασμό στις Παραδόσεις μας, στις Αρχές και Αξίες της Ελλάδος, στην Πίστη των Προγόνων μας, δείτε πού οδήγησε.
Και επιπλέον, μην απέχετε. 
Μην αδιαφορείτε, γιατί δήθεν είστε υπεράνω πολιτικής 
και κανείς δεν σας εκφράζει. 
Συμμετέχετε και  ε π ι λ έ ξ τ ε.
(Φ. 269)

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!