Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΛΥΜΠΟΣ: Μαγνητικό πεδίο- Μagnetic field από τον κ.Δημ. Μαντέ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!)

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΚΕΙ;

Σχετική εικόνα

ΜΗ "ΦΥΣΙΚΟ" ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ!ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ, ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ...ΠΙΣΩ !!!

ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΠΑΕΙ ...ΜΟΝΟ ΤΟΥ !!!!

Δημοσιεύτηκε στις 13 Αυγ 2013


Βρισκόμαστε στην επαρχιακή οδό από Λεπτοκαρυά προς Καρυά Ολύμπου, στα πέντε χιλιόμετρα μόλις αρχίζει η ανάβαση της απότομης πλαγιάς. Αφού περάσουμε τα ερείπια της αρχαίας πόλης Λείβηθρα -τα Λείβηθρα, σύμφωνα με την παράδοση,είναι η πατρίδα του Ορφέα και ο τόπος όπου λατρεύονταν οι Λειβηθρίδες Mούσες και πραγματοποιούνταν μυστηριακές τελετές. 
Στον Πλούταρχο διαβάζουμε ότι στην πόλη υπήρχε ξύλινο άγαλμα του Ορφέα από κυπαρίσσι (Πλούταρχος, Αλέξανδρος 14,5). 

Η αρχαία πόλη είναι κτισμένη στη θέση Κανάλια, ανάμεσα στην Παλιά Λεπτοκαρυά και τη Σκοτίνα. Στην περιοχή ρέουν πολλοί χείμαρροι και τα Λείβηθρα καταστράφηκαν ολοκληρωτικά όταν πλημμύρισε ο χείμαρρος Συς. 
(Η αρχαία προφητεία έλεγε ότι η πόλις θα καταστραφεί όταν θα έβλεπε ο ήλιος τα οστά του ΟΡΦΕΑ). 

Λίγα μέτρα πιο πάνω στην πρώτη μεγάλη στροφή όπως βλέπετε και στο βίντεο που τράβηξα, λαμβάνει χώρα ένα απίθανο γεωφυσικό φαινόμενο που καταργεί τους νόμους της βαρύτητας. Δηλ. τα αυτοκίνητα κινούνται μόνα τους στην ανηφόρα όταν ανεβαίνουν και αντίθετα κινούνται με την όπισθεν ενώ κατεβαίνουν. 

Επίσης αυτό μπορούμε να το διαπιστώσουμε και από τη ροή των υγρών π.χ. νερού στην άσφαλτο που κινείται ανηφορικά (προς τα πάνω) ενώ θα έπρεπε να κινείται προς τα κάτω. Κάνω αναφορά στα αρχαία Λείβηθρα την πατρίδα του ΟΡΦΕΑ που έγραψε τους ΟΡΦΙΚΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ, διότι είναι η μόνη πλησιέστερη σχέση κατά την άποψή μου με το περίεγο αυτό μαγνητικό φαινόμενο .Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι οι πόλεις των αρχαίων, τα ιερά, οι πηγές και οι Μούσες δεν είχαν επιλεγεί "τυφλά" και "τυχαία", για τον απλούστατο λόγο: Τύχη και σύμπτωση ΔΕΝ υπάρχει. Όλα έχουν Λόγο και αιτιάσεις. 

Αν υπήρχε "τύχη" θα είχαν τρακάρει οι πλανήτες μεταξύ τους! Τέλος το τι "κρύβει" το Ιερό βουνό των Ελλήνων στο υπέδαφός του, αυτό είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία και θα επανέλθουμε στο τεράστιο αυτό θέμα. 

Δημήτριος Μαντές 
13/08/2013
=================================

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ 'ΒΙΝΤΕΟ' ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ, ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟ!

https://www.youtube.com/watch?v=1BxW4Ctj8oU


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!