Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Η ωμή αλήθεια.. Πρόκειται για ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ από Μπίζνες Καλά Οργανωμένες !! (ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI)Σχόλιο ΡΩΜΙΟΣ: Προκειμένου οι εβραιομασόνοι να προωθήσουν το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGΙ (δείτε ΕΔΩ), έχουν φροντίσει να βγάζει χρήματα κάθε κρίκος της ‘’αλυσίδας’’ έτσι ώστε όλα να γίνονται αβίαστα (δείτε και ΕΔΩ). Είδατε και τα τυχερά του λιμενικού; Τώρα αν αύριο αυτός ο μουσουλμάνος σφάξει το παιδί του μέσα στο σπίτι του αυτό είναι κάτι που απέχει πολύ από τη νοημοσύνη του... αυτό που έχει σημασία τώρα είναι το ρευστό από τη μηχανή της βάρκας. Τίποτα άλλο. Εγώ να ρωτήσω και κάτι ακόμη. Τους έψαξαν για κατοχή ναρκωτικών; Δεν έχουν ακούσει ότι οι τούρκοι δουλέμποροι εκτός από αυτή τη ‘’δουλειά’’ είναι και έμποροι ναρκωτικών; Δεν έχουν ακούσει ότι μέρος της συμφωνίας με πολλούς λαθρομετανάστες είναι να περάσουν και ναρκωτικά στην Ελλάδα; Τα ξέρουμε εμείς οι απλοί πολίτες και δεν τα ξέρουν αυτοί; Ευτυχώς υπάρχει πολύ σχοινί και σαπούνι στη χώρα… θα δράσει στην ώρα του… Γιατί προδότες δεν είναι μόνο οι πολιτικοί. Είναι και οι ‘’άνθρωποι’’ της διπλανής πόρτας που συμμετέχουν, και που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει. Το πλοίο δεν ταξιδεύει μόνο λόγο καπετάνιου. Υπάρχει και το υπόλοιπο πλήρωμα.
Η ωμή αλήθεια.. Πρόκειται για ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ από Μπίζνες Καλά Οργανωμένες !!
Το περιστατικό εξελίχτηκε μπροστά στα μάτια μου σήμερα μόλις πριν από λίγες ώρες Είμαι στο αγαπημένο μου νησί στη Μυτιλήνη για να τιμήσω τον πατέρα μου που τόσα πολλά μου έδωσε για να με κάνει άνθρωπο
  Οδηγώντας πολύ σιγά από "κρυφο" χωματόδρομο από Μολύβο προς Συκαμια να πιω ουζακι με σαρδελα Καλλονης κ να θυμηθω τις οικογενειακες εξορμησεις απο τη δεκαετια του 70 κ μετα κ απολαμβάνοντας αυτό που λέμε μια τέλεια ονειρεμένη μερα με 30 C και 0.5 μποφόρ δεν μπορούσα ακόμα κ αν προσπαθούσα να μην παρατηρήσω το σκάφος του Λιμενικού κ στα λίγα μέτρα ένα μαύρο μακρόστενο φουσκωτό φωρτομενο με πολλά άτομα με αρκετά κίτρινα σωσίβια...Όλα αυτά περίπου στο 1 μίλι από την ακτή μας.

Στο σημείο που γνωρίζω καλά η απόσταση από Τουρκία είναι σύνολο 6 μίλια Σε μια μέρα σαν κ σήμερα μπορείς να δεις σπίτια απέναντι Υποθέτω με στρατιωτικα κιάλια απίστευτες λεπτομερειες.
  Το λιμενικό συνόδευσε το φουσκωτό στην ακτη μπροστά στα μάτια μου οπου ήδη!!! το περίμεναν 3 τζιπακια από 2 ΜΚΟ Αμέσως πάγωσα εσωτερικά παρ' όλη την γεμάτη ζεστη της απνοιας των 30 C Η όλη διαδικασία ήταν ΟΛΟΙΔΙΑ σαν τον πορτιέρη σε μαγαζί/γήπεδο που θέλει να μπει ο κόσμος γρήγορα κ να πάρει το εισιτήριο Όλα αυτοματοποιημένα με εκκωφαντική αποτελεσματικοτητα Όλα τελείωσαν σε 15 λεπτά.
  Λιμενικό ΜΚΟ πρόσφυγες σαν μια καλοδουλεμένη ομάδα...γέλια high fives νερό να πιούνε βγάζουνε σωσίβια ξεφουσκώνει το...φουσκωτό (σέρνεται μαζί με σωσίβια όλα πλαστικά στο Αιγαιο) η εξωλεμβια όπως άκουσα τον Λιμενικό " έλα είναι μια 30αρα τάδε σε καλή κατάσταση...να τη φέρω εκεί? ..Οκ) Μου γαυγίζει..."close the mobile now" να μην γράφω στο video.
  Ρωτάω ντόπιους κ τον ΜΚΟ Αναγνωρίζω ότι τους μιλάει φαρσί παρατηρώ την ΑΨΟΓΗ κατάσταση των αφιχθεντων...φρεσκοξυρισμενοι με καινούργια καλά ρούχα, όλοι τους, νέοι μεγάλοι, παιδιά...μου λέει είναι Αφγανοί ευκατάστατοι που ήδη χρόνια μένουν στο Ιράν εχουν αρκετα εως πολλα χρηματα και πληρώνουν εισιτήριο πρώτης θεσης= απέναντι με τελειο καιρό = μηδέν ρισκο να σε σταματήσουν κ μηδέν ρίσκο καιρού...τον χειμώνα βράδυ με καιρό? = τα μισά λεφτά Ντόπιος γνώστης εξηγεί ωμά 10, 000 στη Μόρια χ 3 γεύματα = 180,000 ευρώ την ημέρα Come again ?
  Το άλλο το camp πίσω από τη Συκαμια το ξέρετε? Πήραν 5.5 εκ με κόστος 200κ Το fundraising στην Αμερική για τους "κακόμοιρους" πρόσφυγες στην Ελλάδα μάζεψε 100 εκατομ Πήγανε σε ΜΚΟ διευθυντής της οποίας εδώ παίρνει 13κ μισθό Πριν το 2015 τους γυρίζαμε πίσω μπαίνοντας στα γρήγορα απέναντι κ τους αφήναμε κοντά στη παραλία μέχρι που φωνάζανε για τους...φασίστες ΕΔΩ όντως είναι πολλά τα λεφτά..
  Ο ξεπεσμός του ανθρώπου βρίσκεται στον ψηλότερο θρόνο Δεν πρόλαβε να αντιδράσει η σκέψη ούτε καν η ψυχή μου Κάτι πιο δυνατό κ αλάνθαστο..αντέδρασε το σώμα μου..μου ήρθε εμετός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!