Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Μόλις 30 βουλευτές χρειάζονται να μηνύσουν τον Πρωθυπουργό για εσχάτη προδοσία ! Δεν το κάνουν οι άνανδροι βολεμένοι !


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ : Ακούσατε; 30 από τους 147 της αντιπολίτευσης είναι αρκετοί και δεν το κάνουν… Σας λέει επιτέλους κάτι αυτό; Σας λέει ότι ΟΛΟΙ υπηρετούν το ίδιο αφεντικό; Αν με τις εκλογές άλλαζαν τα πράγματα θα μας αφήναν λέτε να ψηφίζαμε; Ποια εταιρεία μετρά τους ψήφους των εκλογικών αποτελεσμάτων; Η Singular Logic μήπως; Σε ποιον ανήκει; Μήπως στους Rothschild ; Για δείτε ΕΔΩ! Σε ποιον ανήκει η εθνική τράπεζα και όχι μόνο; Μήπως και πάλι στους Rothschild; Από πού παίρνει εντολές η πολιτική ηγεσία της χώρας; Μήπως και πάλι από τους Rothschild; Καταλαβαίνετε ότι χωρίς ‘’κλασσικού’’ τύπου επανάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ καθώς τα ελέγχουν όλα; Μην ξεχάσετε να πάτε να ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές για να νομιμοποιήσετε τη νοθεία τους! Το ίδιο κάνουν και στις άλλες χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο. Έτσι θα μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση - δείτε ΕΔΩ


 

 
O Μέλανσον o Γάλλος πολιτικός της αριστεράς και υποψήφιος για την Γαλλική προεδρία δήλωσε:
«Εγώ δεν είμαι Αλέξης Τσίπρας να κάθομαι να με προσβάλλουν για 17 ώρες. Εγώ αντιπροσωπεύω την Γαλλία».

Δεν θεωρώ ότι ο Γάλλος πολιτικός ήθελε να προσβάλλει την Ελλάδα με την δεύτερη φράση του.
Ήθελε να τονίσει ότι αυτός τιμά την πατρίδα του, και ότι δεν είναι σαν τον Τσίπρα που αφήνει την δική του πατρίδα να ξευτελίζεται διεθνώς. 

Είναι προφανές ότι ο Τσίπρας και η Ελληνική αριστερά έχουν γίνει αντικείμενα χλευασμού ακόμα και από τους Ευρωπαίους ομοϊδεάτες τους.Είναι τέτοιο το μέγεθος της προδοσίας, η απόσταση λόγων και έργων, ώστε από εδώ και πέρα κάθε αριστερός πολιτικός, πριν τολμήσει να υποσχεθεί το παραμικρό, θα πρέπει να διευκρινίζει ότι δεν θα γίνει Τσίπρας, να κρατά δηλαδή αποστάσεις από αυτό το κατάπτυστο μοντέλο αριστερού πολιτικού.
Δεν θεωρώ βέβαια ότι η απάτη του είναι θέμα προσώπου.

Ο Τσίπρας ψεύτης ον, είναι το προϊόν ενός πολιτικού χώρου, ο οποίος φούσκωσε με την αερολογία, τις ατελείωτες θεωρίες και ποτέ την πράξη, την υψηλή κουλτούρα που τελικά ήταν Καρανίκας, με το τεμπελιό άμπελο-φιλοσόφων αντί την σκληρή δουλειά.

Ένας κόσμος πάντρεμα αριστερής «παρθενίας» και ΠΑΣΟΚικής λαμογιάς.
Ένας κόσμος “χριστιανικός” Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή, κι άθεος Τρίτη Πέμπτη και Σαββατοκύριακα.

Ένας χώρος, πολιτική ομπρέλα πρακτόρων και «χρήσιμων ηλιθίων».
χώρος «δήθεν», ψεύτικος, όλο ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ. Ένας τέτοιος πολιτικός χώρος ανέδειξε και έχει τον αρχηγό που του αξίζει.


Δεν πρόδωσε λοιπόν τον Ελληνικό λαό μόνο ο Τσίπρας. Δεν τον πρόδωσε μόνο ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ. Τον πρόδωσε όλο το πολιτικό συνονθύλευμα » αριστερίζοντες» .

Όταν επί 30 χρόνια δομούσαν έναν τέτοιο σαθρό πολιτικό χώρο, σε αυτό συμμετείχαν όλες οι σημερινές «αγνές πολιτικές παρθένες» όπως ο Λαφαζάνης η Κωνσταντοπούλου και πολλοί άλλοι από το κακό πολιτικό συναπάντεμα .

Επίσης τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γαλουχήθηκαν στην αξιακή κολυμβήθρα του μαυσωλείου του Περισσού.

Όλος ο αριστερός χώρος έχει βάλει πλάτη για την σημερινή ξευτίλα.
Δεύτερη φορά Αριστερά που ο λαός ή η Ιστορία τους έδωσε την ευκαιρία και βρέθηκαν πάλι να υπηρετούν ξένα συμφέροντα, και να αποδεικνύονται και πάλι ανεπαρκείς, γελοίοι και τυχοδιώκτες.
Δεν δίνω άφεση αμαρτιών στους Δεξιοφρονούντες και δεν απαλλάσσω από τις ευθύνες τους, τούς Ακροδεξιούς -Κεντρώους και όλο το πολιτικό κατεστημένο.

Μετά από 7 χρόνια εξαθλίωσης του Έλληνα , θα έπρεπε να έχουν ρίξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον καιάδα ,μιας και χρειάζονται κατά την άποψη του επίτιμου πρόεδρου Αρείου Πάγου Κ.κ. Κόκκινο μόλις 30 βουλευτές να μηνύσουν τον Πρωθυπουργό για εσχάτη προδοσία !

Δεν το κάνουν οι άνανδροι βολεμένοι !

Κωσταντινιά Ντέμου «Μακεδόνισσα «₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!