Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτοί ΜΟΝΙΜΩΣ σ κ ο τ ώ ν ο ν τ α ι μεταξύ τους! Αλλά σε ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ ! ΝΙΣΑΦΙ !


Εικονίδιο

Το χάος και η ανομία που επικρατεί στα "hot spot" του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει η είδηση που έρχεται από την Μαλακάσα. 
Την ώρα που αριστεροί και νεοφιλελεύθεροι ερίζουν στα τηλεοπτικά παράθυρα για την κατάσταση που επικρατεί στην Μόρια και την ενδεχόμενη αποσυμφόρηση προς την ηπειρωτική Ελλάδα, νέα αιματηρά επεισόδια ξεσπούν μεταξύ διαφορετικών εθνικοτήτων λαθρομεταναστών στα ήδη γεμάτα "hot spot". 

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομετανάστες σκοτώνονται μεταξύ τους

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομετανάστες σκοτώνονται μεταξύ τους

Αιματηρό επεισόδιο συνέβη χθές Σάββατο στο "hot spot" στην Μαλακάσα, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 1 νεκρό και 8 τραυματίες, οι οποίοι έχουν διακομισθεί στα νοσοκομεία.

Σχετική εικόνα

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το επεισόδιο έγινε κυρίως μεταξύ Αφγανών και Σύριων, αλλά αυτό θα διευκρινισθεί από την έρευνα της αστυνομίας που είναι σε εξέλιξη. 
Προφανώς η αιματοχυσία και η άγρια συμπλοκή μεταξύ των λαθρομεταναστών, οδήγησε σε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Συμπλοκές λαθρο στην Μαλακάσα

ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν έχουν κανένα σχέδιο αντιμετώπισης της χαώδους κατάστασης που επικρατεί, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παραμένουν γεμάτα τα κέντρα φιλοξενίας με λαθρομετανάστες, ώστε να απορροφούν κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να «ταΐζουν τους ημετέρους». 

Ιδού τα επιτεύγματα των "αλληλέγγυων" ΜΚΟ και της λαθρομεταναστευτικής πολιτικής των νεομπλοσεβίκων.

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!