Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Σπόροι Ελευθερίας Ι: Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ που περιγράφει πως οι πολυεθνικές ελέγχουν την διατροφή μέσω του ελέγχου των σπόρων (NTOKIMAΝΤΕΡ) Η ιστορία του σπόρου ...

Η ιστορία του σπόρου από ιστορία ζωής και θρέψης, έχει γίνει ιστορία που μιλά για έλεγχο, εξάρτηση και χρέη.


Μια ιστορία γραμμένη από εκείνους που θέλουν να αποκομίσουν  τ ε ρ ά σ τ ι α  ΚΕΡΔΗ, ελέγχοντας το σύστημα διατροφής, χωρίς να νοιάζονται για το πραγματικό κόστος.

Ο σπόρος, που συμπυκνώνει μέσα του γνώση, παράδοση και την κουλτούρα κάθε κοινωνίας μετατρέπεται σε εμπόρευμα, από εκείνους που θέλουν να μονοπωλήσουν παγκοσμίως την τροφή.

Κορυφαίοι εμπειρογνώμονες (όπως οι Dr Vandana Shiva και Henk Hobbelink) ενώνουν τη φωνή τους με Aφρικανούς αγρότες. 
Ώρα να αλλάξει ο δρόμος που έχει πάρει το θέμα των σπόρων και ώρα για όλους μας να υπερασπιστούμε την ελευθερία των σπόρων.

Συμπαραγωγή: The Gaia Foundation και African Biodiversity Network σε συνεργασία με GRAIN, Navdanya Internationalκαι MELCA Ethiopia.https://youtu.be/icSrGW20-4g


http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/09/ntokima.html#ixzz5S7ANK1he
πηγή

Δες και,

Ελληνική Τράπεζα Σπόρων: Ένας ανεκμετάλλευτος θησαυρός... 


Πηγή: http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2018/09/ntokima.html


«Πᾶνος»


ethnegersis 

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!