Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Γέμισε ο Κατσικάς Ιωαννίνων... Μαζική άφιξη προσφύγων από την Μυτιλήνη!


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Οι εβραιοπροσκυνημένοι ελληνόφωνοι προδότες προσχωρούν με γρήγορους ρυθμούς στον εσκεμμένο εξισλαμισμό της Ελλάδας σύμφωνα με το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI (δείτε ΕΔΩ) προκειμένου να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση (δείτε ΕΔΩ). Πρέπει όμως κάποιοι να τους πληροφορήσουν ότι ακριβώς αυτοί, οι λαθρομετανάστες, είναι αυτοί που θα τους  εξαφανίσουν όταν έρθει χρονικά η στιγμή (κοντεύει) που θα αιματοκυλίσουν τη χώρα όπως έχει προφητευτεί ΕΔΩ και ΕΔΩ. Γιατί σίγουρα αυτοί δεν θα έχουν που να κρυφτούν καθώς θα είναι το ‘’κόκκινο’’ πανί για κάθε Έλληνα…


Τις πρώτες μέρες λειτουργίας του θυμίζει και πάλι ο καταυλισμός του Κατσικά. Από το μεσημέρι του Σαββάτου ξεκίνησαν μαζικές αφίξεις προσφύγων και μεταναστών, οι οποίες μεταφέρονται από την Μυτιλήνη και κυρίως από την Μόρια όπου η κατάσταση είναι εφιαλτική. Σ’ αυτή την φάση μεταφέρονται στον Κατσικά 450 πρόσφυγες. Οι περισσότεροι αναχώρησαν στις επτά το πρωί από τον Πειραιά. Στο Κέντρο Υποδοχής του Κατσικά, το οποίο διαχειρίζονται πλέον Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, τοποθετήθηκαν νέοι προκατασκευασμένοι οικίσκοι για την φιλοξενία των προσφύγων.

Τα πρώτα λεωφορεία άρχισαν να φτάνουν στις τρεις το μεσημέρι. Η αποβίβαση έγινε εντός του καταυλισμού, όπου ακολούθησε η καταγραφή και στην συνέχεια πρόσφυγες και μετανάστες οδηγήθηκαν στους χώρους που θα διαμείνουν.
 
Οι μετακινήσεις από την Μόρια, όπου βρίσκονται πάνω από οκτώ χιλιάδες πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο, θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα. Προορισμός των περισσοτέρων θα είναι οι δομές στην ηπειρωτική Ελλάδα.
Ο Κατσικάς, όπου μέχρι τώρα βρίσκονται περίπου 400 πρόσφυγες, μπήκε και πάλι στον χάρτη του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής καθώς πλέον το Κέντρο έχει διαμορφωθεί εκ του μηδενός και τίποτα δεν θυμίζει τους πρώτους μήνες της λειτουργίας του.
Στην Ήπειρο, τα μεγαλύτερα Κέντρα Υποδοχής είναι ο Κατσικάς και της Φιλιππιάδας στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη. Και τα δύο περιλαμβάνονται στον σχεδιασμό για την φιλοξενία προσφύγων στο πλαίσιο αποσυμφόρησης της Μόριας. Ωστόσο είναι άγνωστο αν οι μετακινήσεις αυτές θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα ή θα περιοριστούν σε όσες ήδη έγιναν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!