Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Τρία κρούσματα της σπάνιας ευλογιάς των πιθήκων - Προσφορά Αφρικανού ''μετανάστη'' ...


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Παράλληλα με την επίτευξη του σχεδίου COUDENHOVE-KALERGI (δείτε ΕΔΩ) η τεχνίτη ροή λαθρομεταναστών στην Ευρώπη έχει και τον σκοπό της μείωσης του πληθυσμού μέσω των διαφόρων επιδημιών που θα φέρουν μαζί τους οι λαθρομετανάστες, καθώς οι χώρες που προέρχονται έχουν πολύ χαμηλή υγειονομική περίθαλψη και πρόληψη και φυσικά πολύ χαμηλό βοιωτικό επίπεδο με ότι αυτό συνεπάγεται. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Η μείωση του πληθυσμού αποτελεί μέρος της ΑΤΖΕΝΤΑ 21 & ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 – δείτε ΕΔΩ



Την έντονη ανησυχία στο βρετανικό ΕΣΥ έχει προκαλέσει το τρίτο κρούσμα ευλογιας των πιθήκων που καταγράφηκε στη χώρα μέσα στον Σεπτέμβριο.

Το τρίτο θύμα είναι εργαζόμενη σε νοσοκομείο του Μπλάκπουλ και εκτιμάται ότι κόλλησε την ασθένεια από τον δεύτερο ασθενή που νοσηλεύτηκε εκεί.

Το πρώτο κρούσμα καταγράφηκε στην Κορνουάλη, όπου πολίτης νιγηριανής καταγωγής προσβλήθηκε από την σπάνια αυτή ασθένεια. 



Η ευλογιά των πιθήκων είναι μια σπάνια ιογενής ασθένεια που εντοπίζεται κυρίως σε χώρες της Αφρικής και μεταδίδεται στον άνθρωπο από μολυσμένα ή ασθενή ζώα (ποντίκια, πίθηκοι, κλπ).
Τα συμπτώματα της ασθένειας είναι πυρετός, μυικοί πόνοι και εξανθήματα. Συνήθως η ασθένεια κάνει τον κύκλο της μέσα σε μερικές εβδομάδες, ωστόσο, υπάρχουν και σοβαρότερες περιπτώσεις και επιπλοκές.
Σε σπάνιες περιπτώσεις η ευλογιά των πιθήκων μπορεί να αποβεί μοιραία για τον ασθενή (τα ποσοστά θνησιμότητας κυμαίνονται από 1% ως 10%), ενώ δεν υπάρχει γνωστό εμβόλιο.
Πάντως, ειδικοί λοιμωξιολόγοι στη Βρετανία εκτιμούν ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και ότι είναι υπερβολή να μιλήσει κάποιος για επιδημία.

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!