Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Άρχισαν τα «κινήματα αντίστασης» από τους μετανάστες στην Σουηδία – Σε λίγο και στην Ελλάδα

Σχόλιο ΡΩΜΙΟY: Τι μας έχουν πει οι Άγιοι Πατέρες μας για τους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους; Θυμηθείτε λοιπόν τα λόγια του Αγίου Παϊσίου ΕΔΩ

«Η Σουηδία είναι δική μας!», βροντοφωνάζουν στους δρόμους σουηδικών πόλεων, δίχως κανείς να μπορεί να τους σταματήσει. 

Του Άρη Δημόπουλου
 
Μετά τις αναταραχές πολλών ετών αλλά και της περίφημες  «no go zones» που δημιουργήθηκαν σε πολλές πόλεις της Σουηδίας, το επόμενο βήμα συντελείται από τα «κινήματα αντίστασης» μεταναστών!

Επί της ουσίας πρόκειται για της πρώτες καλά οργανωμένες ομάδες μεταναστών στους σουηδικούς δρόμους, όντας έτοιμες να συγκρουστούν με όποιον θελήσει να τους εμποδίσει.

Η δημιουργία των πρώτων «κινημάτων αντίστασης» μόνο τυχαία δεν είναι καθώς στις εκλογές που διεξήχθησαν πριν από λίγες μέρες το αντιμεταναστευτικό κόμμα κέρδισε σημαντικό έδαφος σε σχέση με τα υπόλοιπα κόμματα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια η Σοσιαλδημοκρατία είχε μία «παράδοση» να κυβερνά την χώρα, έχοντας ως πολιτική της τα «ανοικτά σύνορα για όλους».
Ως…δια μαγείας, με το που αυξήθηκε η επιρροή του ακροδεξιού κόμματος της Σουηδίας, στο Μάλμε, την πόλη με τους περισσότερους μετανάστες, γιγαντώνεται το «Κίνημα Αντίστασης».
Η εν λόγω ομάδα (προς το παρόν όχι ένοπλη) απευθύνεται σε μετανάστες πρώτης και δεύτερης γενιάς.

Μάλιστα δείχνουν μία ιδιαίτερη προτίμηση σε μετανάστες που υποστηρίζουν πως έπεσαν θύματα ρατσισμού.

Την Κυριακή, η πρώτη ηχηρή επίδειξη «Αντίστασης» συγκέντρωσε αρκετούς εκατοντάδες εθελοντές.

Ένα από τα συνθήματα, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Sydsvenskan, ήταν «Χτυπήστε δυνατά! Αυτή η πόλη, αυτή η χώρα, όλα είναι δικά μας!»


Υπόψιν πως όλα αυτά συμβαίνουν στην Σουηδία, την χώρα…υπόδειγμα όσο αφορά την περίθαλψη των προσφυγικών πληθυσμών αλλά και την επακόλουθη ένταξή τους στην σουηδική κοινωνία. 

Τα περιστατικά ρατσιστικών επιθέσεων ακούγονται ως ανέκδοτο σε μία χώρα που μαζί με τη Γερμανία έχει δεχθεί και εντάξει τους περισσότερους μετανάστες τα τελευταία χρόνια. 
Μαντέψτε ποια άλλη χώρα-υπέρμαχος των ανοικτών συνόρων έχει σειρά στην Ευρώπη:

 Το βίντεο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!