Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Δικηγόρος Πακιστανοῦ, πού βίασε τήν Μυρτώ: «Ἔτσι κάνουν στά βουνά τοῦ Πακιστάν! Δεῖξτε λίγη ἐπιείκεια!»Σχόλιο ΡΩΜIΟΥ: Όταν ο τουρκοεβραίος Axel Cipra και οι ομοϊδεάτες του είδαν ότι ο ελληνικός λαός επικρότησε την ενέργεια τους και τους έκανε πρώτο κόμμα, κατάλαβαν ότι αν συνεχίσουν να στηρίζουν δολοφόνους και βιαστές λαθρομετανάστες εναντίον των Ελλήνων, ίσως παραμείνουν στην εξουσία… Έτσι δεν είναι «σοφέ» μου λαέ;
   
Η κ. Αλεξάνδρα Δήμου, αν και δεν θα πάρει ευρώ για την νομική της υποστήριξη στον Πακιστανό δoλoφovο της Πάρου (την αποποιήθηκε εξ αρχής για να μη πούν οι συνάδελφοί της στη Σύρο – που απαξάπαντες αρνήθηκαν να υποστηρίξουν το Πακιστανικό τέρας – ότι το κάνει για το κέρδος) θεωρείται ως μεγαλοδικηγόρος της Μυκόνου, έχει αναλάβει μεγάλες υποθέσεις για λογαριασμό μεγαλοεπιχειρηματιών και δή Αμερικάνων και έχει άριστες σχέσεις με την Αμερικανική πρεσβεία.


Δεν ξέρω αν έχει παιδιά η κυρία δικηγόρος, αλλά της εύχομαι να υποστούν ότι και η Μυρτώ... 
Αν πάλι δεν έχει, ας τα υποστεί η ίδια...

Καλλιόπη Σουφλή Την αήθη συμπεριφορά της Μυκονιάτισσας συνηγόρου του Πακιστανού δoλoφovου Αχμέτ Βακάς κατά την διάρκεια της προχθεσινής δίκης στην Σύρο κατήγγειλε η μαμά της Μυρτούς, κυρία Μαίρη Κοτρώτσου, την νύχτα της περασμένης Τρίτης στο Δελτίο του «Extra».Αν και διορισμένη από το Ελληνικό Κράτος, η 60χρονη δικηγόρος Αλεξάνδρα Δήμου διέπραξε τα εξής, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μαμά της Μυρτούς:

1) Ζήτησε την εξαίρεση δύο γυναικών από τους κληρωθέντες ενόρκους, ώστε οι ένορκοι να είναι όλοι άνδρες και να μη κρίνουν με αυστηρότητα τον πελάτη της.Image result for μυρτώ μύκονος αχμετ  
2) Κάλεσε το Δικαστήριο να δείξει επιείκεια προς τον Αχμέτ Βακάς, διότι όταν διέπραξε το έγκλημα (καλοκαίρι 2012) στην Πάρο, διανύαμε την μεγάλη Νηστεία του Ραμαζανιού, η οποία απαγορεύει στους μουσουλμάνους όχι μόνο να τρώνε, αλλά και να συνουσιάζονται και να αυνανίζονται, οπότε ο Αχμέτ ήταν στερημένος. Γι’ αυτό και «του άναψαν τα λαμπάκια» όταν είδε την Μυρτώ μπροστά του και έκανε τα όσα έκανε!..
3) Επίσης, η κ. Δήμου ζήτησε επιείκεια από το Δικαστήριο, διότι ο Βακάς μεγάλωσε στα βουνά του Πακιστάν όπου οι άνθρωποι είναι σκληροί και δεν έχουν σε μεγάλη υπόληψη τις γυναίκες, τις οποίες θεωρούν αναλώσιμες!..Image result for μυρτώ μύκονος αχμετ 

Θυμίζω, πως η κ. Αλεξάνδρα Δήμου, αν και δεν θα πάρει ευρώ για την νομική της υποστήριξη στον Πακιστανό δολοφόνο της Πάρου (την αποποιήθηκε εξ αρχής, για να μη πούν οι συνάδελφοί της στην Σύρο – που απαξάπαντες αρνήθηκαν να υποστηρίξουν το Πακιστανικό τέρας – ότι το κάνει για το κέρδος), θεωρείται ως μεγαλοδικηγόρος της Μυκόνου, έχει αναλάβει μεγάλες υποθέσεις για λογαριασμό μεγαλοεπιχειρηματιών και δη Αμερικανών και έχει άριστες σχέσεις με την Αμερικανική πρεσβεία.

Αυτή ήταν εκείνη, η οποία έπεισε την Ελληνική Δικαιοσύνη, ότι ο Βακάς ήταν ανήλικος όταν κακοποίησε την Μυρτώ, με αποτέλεσμα ο Πακιστανός να περάσει θαυμάσια στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνος.
Τελικά, στην προχθεσινή δίκη, το Δικαστήριο της Σύρου δέχθηκε πως δεν ήταν ανήλικος, διότι γεννήθηκε το 1991, όπως από την πρώτη στιγμή είχε υποστηρίξει η Ελληνική Αστυνομία και όχι το 1993 που ισχυριζόταν η κ. Δήμου…

Image result for μυρτώ μύκονος αχμετ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Η κυρία Αλεξάνδρα Δήμου είναι η μοναδική δικηγόρος στην Ελλάδα, που έχει ένα μεγάλο χρωματιστό λουλουδάτο τατουάζ πάνω από το αριστερό της στήθος, το οποίο φαίνεται πεντακάθαρα το καλοκαίρι, που φοράει τα ντεκολτέ της!..

Related image Image result for μυρτώ μύκονος αχμετ

[aerikes-epoxes] 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!