Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Υποθήκευσαν τα πάντα... από σχολεία, μέχρι δημοτικά γήπεδα και δημοτικές περιουσίες, στο ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ. ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ, ΤΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ;;;


Σχόλιο ΡΩΜΙΟY: Πλήρη εφαρμογή της ΑΤΖΕΝΤΑ 21 και του σχεδίου της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης από τους μασόνους που μας ‘’κυβερνούν’’. Για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση δείτε ΕΔΩ μαζί με τις πολλές παραπομπές που έχουμε συγκεντρώσει σε ένα κείμενο – ‘’αλφαβητάρι’’ για την πλήρη κατανόηση των σχεδίων των Ιλλουμινάτι.Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παρέδωσε στο υπερταμείο και από εκεί ουσιαστικά στα χέρια των δανειστών, το δημόσιο πλούτο και τις υποδομές της χώρας.


Δημοτικοί σύμβουλοι και Δήμοι όλης της χώρας, με έκπληξη διαπιστώνουν ότι δημοτικά ακίνητα, έχουν μεταβιβαστεί το“Υπερταμείο”. 

Τα σχολεία των παιδιών μας και τα γήπεδα που αθλούνται υποθήκη στους δανειστές.


ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΟΤΙ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.


Μπορούμε κύριε δήμαρχε του Μαραθώνα, να γνωρίζουμε ΤΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΘΗΚΕ στον δήμο μας;;;

ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΠΟΙΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΜΝΗΜΕΙΑ, ΜΠΗΚΑΝ ΕΝΕΧΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ;;; 

ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.


Καλλιόπη Σουφλή
Υποθήκευσαν τα πάντα. Έβαλαν ενέχυρο στο υπερταμείο σχεδόν το σύνολο της δημόσιας περιουσίας. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παρέδωσε στο υπερταμείο και από εκεί ουσιαστικά στα χέρια των δανειστών, το δημόσιο πλούτο και τις υποδομές της χώρας.

Δημοτικοί σύμβουλοι και Δήμοι όλης της χώρας, με έκπληξη διαπιστώνουν ότι δημοτικά ακίνητα, έχουν μεταβιβαστεί το“Υπερταμείο”. 

Τα σχολεία των παιδιών μας και τα γήπεδα που αθλούνται υποθήκη στους δανειστές. 

Ακόμα και κτιριακές εγκαταστάσεις που φιλοξενούν αστυνομικά τμήματα μπήκαν στη λίστα.


Μετά τα αρχαία και τα μνημεία ήρθε η ώρα να βγουν στο σφυρί – εφόσον χρειαστεί – και οι νέες υποδομές. Σύμφωνα με τους όρους του υπερταμείου, όλα τα πιθανά έσοδα από την εκμετάλλευση των ακινήτων κατευθύνεται για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους που κατέχουν οι δανειστές της χώρας.

 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!