Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΒΡΕ την κυρά-Περιστέρα...(Από την Κ.Ν.Ε. στήν "αγκαλίτσα¨των ...Ρότσιλντς;)
ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ...
ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...
ΣΧΕΔΟΝ...
Η σιδηρά κυρία της 'Rothschild' Anne Laure Kiechel έχει - όπως μεταφέρει στην στήλη έγκυρη πηγή, αναπτύξει στενή φιλική σχέση με την κ.Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα. 
Για όσους δεν γνωρίζουν, η κ. Kiechel βρίσκεται ψηλά στην ιεραρχία της πασίγνωστης επενδυτικής τράπεζας Rothschild και έχει αναλάβει να « λ ο υ σ τ ρ ά ρ ε ι »... το προφίλ τόσο των ελληνικών ομολόγων όσο και του Αλέξη Τσίπρα... 

Αποτέλεσμα εικόνας για banque privee edmond de rothschild
Αποτέλεσμα εικόνας για banque privee edmond de rothschild

Οι δύο κυρίες ανταλλάσσουν, όπως μας λέει η ίδια πηγή, απόψεις – παρά το ιδεολογικό χάσμα που προφανώς τις χωρίζει (??)– επί παντός επιστητού. Από την πολιτική μέχρι τη… μόδα. Εξάλλου, τον τελευταίο χρόνο η αλλαγή της Περιστέρας – σε στιλιστικό επίπεδο – είναι εμφανής…

Σχετική εικόνα

Η ίδια έχει πλούσια εμπειρία ως στέλεχος τραπεζών και σύμβουλος επιχειρήσεων. Στη Rothschild βρέθηκε πριν από εννέα χρόνια. Προηγουμένως εργαζόταν για τη Lehman Brothers, ενώ η ίδια έχει συμμετάσχει σε πάνω από 100 διαδικασίες αξιολόγησης επιχειρήσεων αλλά και κρατών.

Τα βραβεία και τα dinners
Η Anne-Laure Kiechel σύμφωνα με την Figaro.fr. φέρεται να οργάνωσε, τον Νοέμβριο του 2017, τη βράβευση του Αλέξη Τσίπρα από το αμφιλεγόμενο περιοδικό «Politique Internationale» και από τον Δικηγορικό Σύλλογο του Παρισιού. Τότε ο κ. Τσίπρας είχε παραλάβει το (sic) Βραβείο Πολιτικού Σθένους (Prix du Courage politique) από την επιθεώρηση Politique Internationale. Επίσης την ίδια ημέρα ο δικηγορικός Σύλλογος Παρισίων (Barreau de Paris) τον είχε τιμήσει με το Βραβείο Δέσμευσης στο Ευρωπαϊκό Ιδεώδες (Prix d’engagement européen)!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Anne-Laure Kiechel

Η κυρία Anne-Laure Kiechel είναι εδώ και καιρό πίσω απ’ όλες τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα για το χρέος. Ακόμη και τις στιγμές που ο κ. Τσίπρας συνομιλεί με την Christine Lagarde. 
Άλλωστε, αυτός είναι ο ρόλος των Rothschild. 
Η δουλειά τους. 
Και οι αμοιβές τους επίσης είναι ιδιαίτερα μεγάλες...

Σχετική εικόνα

Η Anne-Laure είναι μία πολύ δραστήρια γυναίκα. Κατά τη διάρκεια ενός δείπνου που οργάνωσε σπίτι της έφερε σε επαφή τον Έλληνα πρωθυπουργό με executives των γαλλικών media – όχι από τους κορυφαίους πάντως. 
Σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον -και αντίστοιχο των καλοπληρωμένων υπηρεσιών της- ήταν ένα γεύμα, εκεί όπου η «κόουτς» του Αλέξη Τσίπρα τον έφερε σε επαφή με εκπροσώπους γαλλικών επιχειρηματικών κολοσσών.

Αποτέλεσμα εικόνας για Anne-Laure Kiechel

Ανάμεσά τους, εκτός από τον Jean Paul Agon της L’ Oreal ήταν επίσης εκπρόσωπος του κατασκευαστικού κολοσσού Vinci. Παρών ήταν και ο Jean-Louis Chaussade, διευθύνων σύμβουλος της πασίγνωστης Suez, που ειδικεύεται σε θέματα περιβάλλοντος και διαχείρισης απορριμάτων και έχει ως θυγατρικές την Chobani των γιαουρτιών και γενικότερα των γαλακτοκομικών.

Επίσης παραβρέθηκαν εκπρόσωποι ενός διεθνούς fund που ονομάζεται Meridian, της Opera που κατασκευάζει μεγάλα οικιστικά συγκροτήματα για συνταξιούχους, κ.ά.

Σχετική εικόνα

Πάντως, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, τα τραπέζια αυτά που οργάνωσε η Anne-Laure Kiechel δεν είχαν συγκεκριμένη ατζέντα. Ήταν περισσότερο διερευνητικές συναντήσεις γνωριμίας, όπου οι συζητήσεις ήταν περί ανέμων και υδάτων. Εξάλλου, ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήταν τότε (και προφανώς δεν είναι ούτε τώρα) έμπειρος σε τέτοιου είδους συναντήσεις κορυφής.

Anne-Laure Kiechel, Rothschild

'mononews.gr'

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2018/09/rothschild-anne-laure-kiechel.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!