Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Παγκόσμια κινητοποίηση για την οικολογία – Στο κόλπο και η θρησκεία: «Είναι το χρέος μας προς τον Δημιουργό» [ΔΕΙΤΕ και τα 3 'ΒΙΝΤΕΟ' !]


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Και οι υψηλόβαθμοι της εκκλησίας, και όχι μόνο, είναι κάτω από τις εντολές των κοσμοκρατόρων. Ακολουθούν πιστά κάθε διαταγή τους προς την κατεύθυνση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης μέρος της οποίας αποτελεί Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ. Για την κατανόηση τους άρθρου διαβάστε για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ και την ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΕΔΩ. Δείτε επίσης και το H.A.A.R.P. , το ‘’εργαλείο’’ χειραγώγησης του καιρού που δημιουργεί την απάτη της κλιματικής αλλαγής ΕΔΩ. Σας υπενθυμίζω και το σχετικό άρθρο για τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τη συνεργασία του με τη λέσχη Bilderberg ΕΔΩ.


 

Μετά το Βατικανό και τον «πράσινο» Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, η Αγγλικανική Εκκλησία κινητοποιείται για την…διάσωση του πλανήτη.

Του Άρη Δημόπουλου


Δείχνοντας την…ευαισθησία της για το περιβάλλον, η Αγγλικανική Εκκλησία στην εκστρατεία της «Γράμματα για την Δημιουργία» (Letters for Creation), προτρέπει τους πιστούς να…αγκαλιάσουν την οικολογία!

Μάλιστα πολλοί εκπρόσωποι της Αγγλικανικής Εκκλησίας έχουν συνδέσει την προστασία του κλίματος με την «ιερή υποχρέωση των πιστών προς την Δημιουργία» και κατ’επέκταση προς τον ίδιο τον Θεό»!


Αυτός είναι και ο πλέον σίγουρος τρόπος με τον οποίο πολλοί πιστοί θα…αναγκαστούν να γίνουν οικολόγοι.


Όλα για…χάρη του Δημιουργού λοιπόν.

Η παραπάνω εκστρατεία πρόκειται να προωθήσει την «Εποχή της Δημιουργίας», μια «πράσινη κίνηση» που λαμβάνει χώρα από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου, έπειτα από έκκληση του Αρχιεπισκόπου του Canterbury ,Justin Welby, στους συναδέλφους Προκαθήμενους .

Ο Αρχιεπίσκοπος της Αγγλικανικής Εκκλησίας στην βρετανική πόλη του Canterbury σημείωσε προς το «πράσινο κάλεσμά» του:

«Η ηθική κρίση της κλιματικής αλλαγής είναι μια ευκαιρία να βρούμε σκοπό και χαρά και να ανταποκριθούμε στην ευθύνη του Δημιουργού μας. Η εξάλειψη των αιτίων της αλλαγής του κλίματος είναι απαραίτητη για μία ζωή που περιβάλλεται με πίστη. Είναι ένας τρόπος για να αγαπάς τον πλησίον μας και να διαχειριστούμε ορθώς το δώρο της δημιουργίας».

 

O ίδιος ηγείται της παραπάνω πράσινης πρωτοβουλίας για την κλιματική αλλαγή πριν αυτή φτάσει στο οριακό σημείο που τίποτα πια δεν θα αναστρέφεται.

Μας θυμίζει αρκετά τα λόγια τόσο του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου όσο φυσικά και του Πάπα Φραγκίσκου, δύο θρησκευτικών ηγετών που τα τελευταία χρόνια μιλούν συνεχώς για το «χρέος των πιστών απέναντι στην προστασία του πλανήτη».

Θυμηθείτε:





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!