Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Αμερικανική εταιρεία συμφώνησε με την Τουρκία για γεωτρήσεις στην Μεσόγειο.......ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ...'ΜΠΙΖΝΑ' ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ!
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ;;;
Η αμερικανική εταιρεία εξόρυξης πετρελαίου 'Rowan Companies', θα κάνει δύο γεωτρήσεις στη Μεσόγειο για λογαριασμό των Τούρκων.
Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν περί τα τέλη του 2018 με δύο πλατφόρμες, οι οποίες θα δραστηριοποιούνται στην Μεσόγειο για διάστημα 100-140 ημερών.

Αποτέλεσμα εικόνας για rowan companies logo


Αποτέλεσμα εικόνας για rowan companies

Γράφει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ, από τη Λευκωσία:

Τη διεξαγωγή δύο γεωτρήσεων στη Μεσόγειο συμφώνησε η εταιρεία πετρελαίου της Τουρκίας, TPAO, με την αμερικανική εταιρεία εξόρυξης πετρελαίου, Rowan Companies PLC RDC.N., γράφει η τουρκική εφημερίδα Γενί Ακίτ.

Αποτέλεσμα εικόνας για rowan companies

Στην ανακοίνωση σχετικά με την συμφωνία για γεωτρήσεις στη Μεσόγειο, προέβη η ίδια η εταιρεία, που έχει έδρα τις ΗΠΑ. 
Η εταιρεία ενημέρωσε και το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης σχετικά με την συμφωνία, όπως αναφέρεται.

Αποτέλεσμα εικόνας για rowan companies

Σύμφωνα με το συμβόλαιο, το νέο γεωτρύπανο με το όνομα ‘Rowan Norway’, αναμένεται να ξεκινήσει τις εργασίες του προς τα τέλη του χρόνου, με δύο πλατφόρμες, οι οποίες θα δραστηριοποιούνται στην Μεσόγειο για διάστημα 100 - 140 ημερών.

defencereview.gr
http://www.efenpress.gr/2018/09/blog-post_966.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+EFENPRESS-+%28E+F+E+N

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!