Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΣΚΟΠΙΑ: Εγκρίθηκαν οι συνταγματικές αλλαγές μετα από εξαγορά βουλευτών και εκβιασμούς – Μέχρι και 2 εκατομμύρια το κόστος του κάθε αποστάτη – Χρειάζονται άλλες 2 ακόμη ψηφοφορίες – Μπαίνουν σε πολιτειακή ανωμαλία τα Σκόπια …

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Εμείς γνωρίζουμε ότι τα Σκόπια θα διαλυθούν όπως είπαμε ΕΔΩ. Αυτό που βλέπουμε τώρα είναι η πορεία προς τη διάλυση! Βοά ο πλανήτης για την εξαγορά ψήφων από τους αντίχριστους και ανθέλληνες υπέρ του Ζάεφ μέχρι και 2 εκατομμύρια ευρώ ανά βουλευτή !!!!! Η αντιπολίτευση σίγουρα θα αντιδράσει και θα έχουμε έκτροπα. Μην ξεχνάτε ότι στο δημοψήφισμα ψήφισε μόνο το 35% των πολιτών επομένως το καθιστά άκυρο. Ήδη τα Σκόπια έχουν μπει σε πολιτειακή ανωμαλία…
Related image
Τη «γραμμή” του αντιπολιτευόμενου VMRO ακολουθεί και ο Έλληνας ΥΠΕΘΑ, Πάνος Καμμένος, αποδεχόμενος τις καταγγελίες περί δωροδοκίας και εκβιασμού σε σκοπιανούς βουλευτές για επηρεασμό της απόφασής του σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Είναι ειρωνικό το ότι ο Έλληνας υπουργός τάσσεται κατά της συμφωνίας με τα Σκόπια ενώ παραμένει στην κυβέρνηση…

 



«Ποιός θα φανταζόταν ότι στην Ευρώπη των αξιών και της δημοκρατίας οποίος δεν ψηφίζει κατά τις εντολές προφυλακίζεται και οποίος συμμορφώνεται παίρνει μπόνους 2.000.000€ μαύρο χρήμα. Ντρέπομαι», γράφει ο Πάνος Καμμένος στο Twitter.



ΠΗΓΗ

Ο Ζάεφ βρήκε τους 80 βουλευτές: Πέρασαν οι συνταγματικές αλλαγές στα Σκόπια – Τεταμένη η πολιτική ατμόσφαιρα

 

Πέρασε η συμφωνία των Πρεσπών από το Σκοπιανό κοινοβούλιο, ανοίγοντας την πόρτα στην αλλαγή του ονόματος του γιουγκοσλαβικού κρατιδίου με το εκχωρημένο όνομα της Μακεδονίας.

Τις αλλαγές στο Σύνταγμα της χώρας, όπως προβλέπονται βάσει της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενέκρινε αργά το βράδυ της Παρασκευής, μετά από πολύωρη διακοπή για διαβουλεύσεις, το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ
Τις συνταγματικές αλλαγές ψήφισαν 80 βουλευτές επί συνόλου 120, δηλαδή ακριβώς τα 2/3 της Βουλής, όσοι χρειάζονταν για να περάσουν οι συνταγματικές αλλαγές.
Το μεσημέρι σε σκοπιανά ΜΜΕ είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες πως είχε συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός βουλευτών για την έγκριση των συνταγματικών αλλαγών.

Mέσα στις επόμενες 20 μέρες θα ακολουθήσουν ακόμα δύο ψηφοφορίες στις οποίες απαιτείται η θετική ψήφος των 2/3 της Βουλής. Σε περίπτωση που ο Ζάεφ συγκεντρώσει την πλειοψηφία, η Συμφωνία των Πρεσπών κυρώνεται οριστικά από την πλευρά της ΠΓΔΜ.

ΠΗΓΗ

 Related image

 

Εξαγόρασε τους βουλευτές ο Ζ.Ζάεφ: Πήρε τις 80 ψήφους στην 1η ψηφοφορία!

Σκόπια:

VMRO: Προσφέρουν σε βουλευτές μέχρι και 2 εκατ. ευρώ

Η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της αντιπολίτευσης προσέφυγε σε αρμόδια όργανα, μετά από τα καταγγελίες σε διάφορα ΜΜΕ, πως ασκήθηκε πίεση μέσω εκβιασμών, απειλών ή δωροδοκιών σε βουλευτές προκειμένου να ψηφίσουν «ναι» στις συνταγματικές αλλαγές.Ο γ.γ. του VMRO-DPMNE, Ιγκόρ Γιανούσεφ προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες σχετικά με τις δωροδοκίες βουλευτών, κατηγορώντας την κυβέρνηση για ισχυρές πιέσεις.

«Το κοινοβούλιο έχει καταστεί αρένα εκβιασμού. Οι υποσχέσεις είναι πολλές και εκβιάζουν μέχρι και τις οικογένειες βουλευτών», δήλωσε, σύμφωνα με το a1on.

Οπως είπε, έφτασαν να προσφέρουν σε βουλευτές από 250.000 ευρώ μέχρι 2 εκατ. ευρώ προκειμένου να πουν «ναι» στις συνταγματικές αλλαγές. Ο Γιανούσεφ τόνισε ότι οι βουλευτές του κόμματος δεν υπέκυψαν στις δωροδοκίες, χωρίς να αποκαλύπτει τα ονόματά τους, αφήνοντας την υπόθεση στα χέρια των αρμόδιων οργάνων.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ !
    ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ "ΑΣΤΕΙΑ" ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ Ο ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΕΛΕΓΕ "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ"...
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΜΩΣ, ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ : ΤΑ Τ Ρ Ι Α Κ Ο Ν Τ Α ΑΡΓΥΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!