Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Γέρων Ἰωσήφ: Οἱ Ἑβραῖοι θά προκαλέσουν τούς Τούρκους νά εἰσβάλουν εἰς τήν Ἑλλάδα!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Να θυμάστε πάντα αυτή την πρόρρηση, καθώς οδεύει προς επαλήθευση. Με την δημιουργία του αγωγού EAST MED (ΙΣΡΑΗΛ-ΚΥΠΡΟ-ΚΡΗΤΗ-ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ-ΙΤΑΛΙΑ-ΕΥΡΩΠΗ) η Τουρκία μένει ΟΡΙΣΤΙΚΑ έξω από το ενεργειακό παιχνίδι της Μεσογείου. Να είστε σίγουροι ότι θα αντιδράσει, καθώς είναι ζήτημα επιβίωσης γι’ αυτούς….. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Δείτε ακόμη  ΕΔΩ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΕΔΩ

Image result for ιωσηφ βατοπαιδινος


 Η Ελλάδα δεν θα έχει Κυβέρνηση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μακαριστός Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός προλέγει τα μελλούμενα.
Με ανατριχιαστική ακρίβεια αναφέρεται στους Εβραίους, που με την συμπεριφορά τους θα «ερεθίσουν» τους Τούρκους να επιτεθούν σ’ εκείνους και στην Ελλάδα! Η χώρα μας θα δεχθεί τουρκική επίθεση, γιατί δεν θα έχει Κυβέρνηση! Αμέσως μετά θα επέμβουν οι Ρώσσοι, προκειμένου να έχουν τον έλεγχο των Στενών.

Θα ακολουθήσει μεγάλη σφαγή στην οποία θα έχει ενεργό ρόλο και το Βατικανό, που θα εξαφανιστεί κατόπιν από τον χάρτη.




Σε όσους ακούγονται περίεργα τα όσα λέει ο Γέροντας, λέμε το παρακάτω: Θα φανταζόταν κανείς μέχρι προσφάτως, πως οι άλλοτε στενότατοι σύμμαχοι Τουρκία και Ισραήλ θα βρίσκονταν σχεδόν σε εμπόλεμη κατάσταση;

Κείμενο ομιλίας:
Ακριβώς, μας ειδοποιεί η πρόνοια του Θεού ότι έφτασε η ώρα των δεινών, να είμαστε έτοιμοι. Τώρα το ξεκίνημα θα το κάνουν οι Εβραίοι. Αυτοί που λέγονται Αμερικάνοι, Αμερικάνοι δεν υπάρχουν, Αμερική χώρα υπάρχει, αλλά οι κάτοικοί της Αμερικής είναι όλοι Εβραίοι.
Αυτοί τώρα ερεθίζουν, φοβούνται πολύ, την ανόρθωση του Ρωσσικού λαού, αλλά και την επίδραση του Ελληνισμού, γιατί εμείς κρατούμεν την ευσέβεια και κρατούμε το Θεό μαζί μας, ο διάβολος που είναι μαζί τους αυτούς τους ερεθίζει, ξερριζώστε τον Ελληνισμό γιατί αυτοί κρατούν τον Θεό, και τότε θα μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Εμείς τα ξέρουμε αυτά, που τώρα θα κινηθούν οι Εβραίοι, και θα ερεθίσουν τους Τούρκους, να εισβάλουν εις την Ελλάδα. Οι Τούρκοι θα μπουν εις την Ελλάδα γιατί δεν θα έχουμε κυβέρνηση. Όταν θα αρχίσουν τα δεινά τότε θα επιτεθεί η Ρωσσία επίτηδες, για να προλάβει. Τότε θα κατέβει η Ρωσσία εδώ, θα σπρώξει πίσω τους Τούρκους.
Θα γυρίσει και προς τα της Παλαιστίνης. Τότε θα φοβηθούν οι Αμερικάνοι μήπως η Ρωσσία ενωθεί με την Ελλάδα και ενισχύσει τον Χριστιανισμό. Και γι’ αυτό τότε θα κινηθούν οι Αμερικάνοι έχοντας μισθοφόρους , Ιάπωνες από την Μαντζουρία ξέρω γω, θα έρθουν κατά εδώ για να αναχαιτίσουν την Ρωσσία, θα κινηθεί μαζί και η Ευρώπη, το ΝΑΤΟ, τώρα είναι η ώρα που θα επέμβει η δικαιοσύνη του Θεού.
Η Ρωσσία θα θελήσει να κρατήσει τα στενά, αλλά δεν θα μπορέσει, θα αναγκαστούν να οπισθοχωρήσουν. Τότε θα τους μαζέψει η οργή του Θεού όλους, στην περιφέρεια του Βυζαντίου, εκεί θα γίνει η μεγάλη σφαγή. Θα έχει περί τα 300-600 εκατομμύρια νεκρούς· σε αυτή την ακαταστασία θα συμβάλει πάρα πολύ το Βατικανό, και τώρα ακριβώς το Βατικανό θα ξεριζωθεί δια παντός. Ούτε ιδέα θα μείνει , ούτε τόπος.
ΒΙΝΤΕΟ:




oathos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!