Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Τούς έπιασαν στα πράσσα ! Α Ρ Χ Ι Ψ Ε Υ Τ Ε Σ !

Hospital administrators CAUGHT ON CAMERA scheming to fabricate covid numbers and SCARE the public!Διοικητικοί υπάλληλοι αμερικανικού νοσοκομείου καταγράφονται από κάμερα, την ώρα που κατασκευάσουν ψευδή ποσοστά ασθενών (!!!) με covid για να τρομοκρατήσουν το κοινό!

(από το 1:02΄ - 4:25΄)

1 σχόλιο:

  1. Avαδημoσιευση από το site Greek News on demand17 Σεπτεμβρίου 2021 - 10:25 μ.μ.

    Όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 60χρονος Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών και ποιητής , Γιώργος Τσιρώνης . Εδώ και μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε κώμα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό του περιβάλλον , ο Τσιρώνης είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca . Δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του , στις 2 Απριλίου 2021 , εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας με πνευμονική εμβολή. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη καρδιακή ανακοπή και εισήχθη στη ΜΕΘ.Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι τα τηλεφωνήματα που γίνονται από κυβερνητικά στελέχη στα ελεγχόμενα ΜΜΕ για να μ η παιχτεί η είδηση ! Η"ανεξάρτητη"δημοσιογραφία … πάλι"μεγαλουργεί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!