Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

'Start of the Game' - στήν καρδιά του σ κ ό τ ο υ ς .... ( ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ γιά τήν "πισώπλατη μαχαιριά" από τίς ΗΠΑ !


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΓΙΑΤΙ η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είχε ενημερωθεί για τη συμφωνία ΗΠΑ-Ηνωμένου Βασιλείου και Αυστραλίας για την Κινεζική θάλασσα;

ΕΡΩΤΗΣΑΜΕ ένα διπλωμάτη εν αποστρατεία (συνταξιούχος) και μας είπε χαριτολογώντας αλλά πίσω από αυτό έκρυβε κάτι άλλο:





"ΗΠΑ- Ηνωμένο Βασίλειο - Αυστραλία διάβασαν ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ (!) και γνωρίζουν τι έρχεται στην Ε.Ε."

"η πραγματική όμως ερμηνεία είναι ότι δίνουν ένα σινιάλο στην Ε.Ε. που συμφώνησε με την Ρωσία για την ενεργειακή εξάρτηση της βλ. 'Nord stream 2' "

" Η συνεργασία των τριών πλευρών ονομάστηκε AUKUS -από τα αρχικά των Αυστραλίας (Australia), Ηνωμένου Βασιλείου (United Kingdon) και ΗΠΑ (United States).

Στόχο έχει να διευκολύνει τις τρεις χώρες να μοιράζονται πληροφορίες και τεχνογνωσία σε βασικούς τεχνολογικούς τομείς, όπως ο κυβερνοχώρος, τα υποβρύχια συστήματα και οι ικανότητες κρούσης μεγάλου βεληνεκούς.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι τρεις ηγέτες, η συνεργασία AUKUS σκοπεύει να «προασπίσει τα κοινά συμφέροντα των τριών χωρών».

Ο ΓΑΛΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΛΕ ΝΤΡΥΑΝ,
ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
"ΜΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ!!!"ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ.....

https://warnews247.gr/

ΠΡΑΓΜΑΤΙ αυτές τι ώρες οι ανακατατάξεις που γίνονται , όπως σημειώσαμε πριν ένα 24ωρο

 βλ.https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2021/09/blog-post_90.html αποδεικνύουν ότι η ανθρωπότητα έχει χωριστεί σε ομάδες σκληρών συμφερόντων που πάντα καταλήγουν σε σκληρές συγκρούσεις .

η Ε.Ε. δείχνει σαστισμένη που δεν την παίζουν στο παιχνίδι τα άλλα παιδάκια για αυτό και κλαίει... αύριο όμως θα μπορεί να κλαίει ;
ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!