Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ὅ,τι γουστάρουν κάνουν οἱ antifa στήν Ἀτλάντα! ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ καί σέ Ἀστυνομικά συγκροτήματα! ΔΗΤΕ τό βίντεο!

 


Η στιγμή που εκατοντάδες ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ τρομοκράτες 'Antifa' εισβάλλουν και καταλαμβάνουν το εκπαιδευτικό συγκρότημα της Αστυνομίας της Ατλάντα, που καταγράφηκε σε βίντεο

https://www.newstarget.com/2023-03-08-antifa-terrorists-storm-atlanta-police-training-compound.html


Η στιγμή που εκατοντάδες κακοποιοί «εγχώριοι τρομοκράτες» της Antifa κατέλαβαν ένα υπό κατασκευή συγκρότημα εκπαίδευσης της Αστυνομίας της Ατλάντα καταγράφηκε σε βίντεο την περασμένη εβδομάδα και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.


Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook δείχνει σχεδόν 150 ταραχοποιούς ντυμένους στα μαύρα ή καμουφλάζ και φορώντας μάσκες σκι να εισέρχονται στον χώρο του μελλοντικού εκπαιδευτικού κέντρου δημόσιας ασφάλειας της Ατλάντα, γνωστού και ως Cop City από εκείνους που διαμαρτύρονταν για την ανάπτυξή του.

Έρριξαν εμπορικά πυροτεχνήματα στους αστυνομικούς αμέσως μόλις μπήκαν, ανέφερε η Daily Mail (https://www.dailymail.co.uk/news/article-11824357/Gunshots-ring-protesters-throw-Molotov-cocktails-Cop-City-site-Atlanta.html).

«Αργότερα μπορεί κανείς να δει να συγκεντρώνουν ομάδες ταραχοποιών, καθώς ζητούσαν από άλλους να συμμετάσχουν σε αυτές», σημείωσε το πρακτορείο.

Άλλα πλάνα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο έδειχναν τους ταραχοποιούς να πυρπολούν έναν πύργο παρακολούθησης της αστυνομίας, προκαλώντας καπνό σε κοντινή απόσταση. 

Μετά από αυτό, η ομάδα προχώρησε στη ρίψη μολότοφ σε ένα όχημα κατασκευής και εγκατέλειψε το σημείο καθώς έμεινε να καίγεται, σημείωσε το πρακτορείο.

Το τμήμα επέμεινε ότι οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο, «επέδειξαν αυτοσυγκράτηση και χρησιμοποίησαν μη θανατηφόρα επιβολή για να πραγματοποιήσουν συλλήψεις», αν και σαφώς, όπως πιστεύουν πολλοί, θα ήταν δικαιολογημένοι να χρησιμοποιήσουν περισσότερη βία - ίσως ακόμη και θανατηφόρα βία, δεδομένου ότι ο όχλος της Antifa ήταν οπλισμένος (https://antifa.news/) με θανατηφόρες βόμβες μολότοφ.

«Με τις διαδηλώσεις να έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες, το Αστυνομικό Τμήμα της Ατλάντα σε συνεργασία με τους εταίρους επιβολής του νόμου έχουν μια πολυεπίπεδη στρατηγική που περιλαμβάνει αντίδραση και σύλληψη», σημειώνεται περαιτέρω στην ανακοίνωση του τμήματος. 

Το Αστυνομικό Τμήμα της Ατλάντα ζητά οι διαδηλώσεις αυτής της εβδομάδας να παραμείνουν ειρηνικές».

Το CNN ανέφερε περαιτέρω (https://www.cnn.com/2023/03/06/us/atlanta-cop-city-protests/index.html):

Η αστυνομία και ο κατασκευαστικός εξοπλισμός δέχθηκαν επίθεση με βόμβες μολότοφ, πυροτεχνήματα εμπορικής ποιότητας, τούβλα και μεγάλους βράχους, ανέφεραν οι αρχές.

Ένα τρακτέρ πυρπολήθηκε, με τον καπνό να βγαίνει στον αέρα, δείχνουν πλάνα από την περιοχή. 

Τουλάχιστον άλλες τέσσερεις πυρκαγιές έκαιγαν μέσα και γύρω από τον περιφραγμένο χώρο καθώς άνθρωποι ντυμένοι στα μαύρα κατέκλυσαν και τις δύο πλευρές ενός αστυνομικού οδοφράγματος πριν φτάσουν επιπλέον αστυνομικοί, δείχνουν βίντεο παρακολούθησης που έδωσε στη δημοσιότητα το αστυνομικό τμήμα της Ατλάντα.

Μετά το περιστατικό, η εκπρόσωπος Μarrjorie Taylor Green (R-Ga.) ανακοίνωσε ότι χρηματοδοτεί ένα νομοσχέδιο για την ανακήρυξη της Antifa ως τρομοκρατικής οργάνωσης.

«Πρόκειται για εγχώρια τρομοκρατία. Είχε προγραμματιστεί για εβδομάδες και ανακοινώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι Antifa είναι εγχώριοι τρομοκράτες και παρουσιάζω το νομοσχέδιό μου για να τους κηρύξω επίσημα τρομοκρατική οργάνωση την Τρίτη», έγραψε τη Δευτέρα, στο Twitter.

Το βράδυ της Κυριακής, οι διαδηλωτές ισχυρίστηκαν ότι η αστυνομία έφτασε σε ένα μουσικό φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στο χώρο και περικύκλωσε τους παρευρισκόμενους καθώς ο ήλιος έδυε. 

Φέρονται να απείλησαν νομικούς παρατηρητές με σύλληψη. Φωτογραφίες και βίντεο που τραβήχτηκαν στο σημείο έδειχναν την αστυνομία να αναγκάζει τους ανθρώπους να πέφτουν στο έδαφος και να τους τοποθετεί σε βαν της αστυνομίας. 

Οι αστυνομικοί είχαν να αντιμετωπίσουν κακοποιούς και τρομοκράτες στο εργοτάξιο εδώ και μήνες.

«Επτά από αυτές τις συλλήψεις προήλθαν από μια βίαιη εξέγερση στο κέντρο της Ατλάντα (https://rioting.news/) στις 21 Ιανουαρίου, που πυροδοτήθηκε από τον θάνατο του Teran. 

Αρκετοί είχαν δεσμούς με την Antifa και κατηγορήθηκαν για εγχώρια τρομοκρατία και εγκληματική παραβίαση», ανέφερε περαιτέρω η Daily Mail.

Το αστυνομικό τμήμα της Ατλάντα έδωσε μια λίστα τη Δευτέρα που έδειχνε ότι 35 άνθρωποι είχαν τεθεί υπό κράτηση, με δύο από αυτούς να είναι από την Τζώρτζια και άλλοι να προέρχονται από το Μέην και την Αριζόνα στις ΗΠΑ, καθώς και τον Καναδά και την Γαλλία. 

Το Γραφείο Ερευνών της Γεωργίας θα ασκήσει δίωξη για τις κατηγορίες.

Θα πρέπει να λάβουν τη μέγιστη επιτρεπόμενη ποινή φυλάκισης για να στείλουν ένα μήνυμα, ότι αυτού του είδους οι  α ν ο η σ ί ε ς δεν πρόκειται πλέον να γίνουν ανεκτές.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

CNN.com

DailyMail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!