Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ενέργεια στον Τάφο της Παναγίας στήν Γεσθημανή, την ώρα της Θείας Λειτουργίας, ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ στόν Αρχιερέα!

Ακραία επίθεση από φανατικό άντρα, που κρατώντας αιχμηρά αντικείμενα, εισέβαλε στο Ιερό Προσκύνημα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στη Γεθσημανή, όπου βρίσκεται ο τάφος της Παναγίας,


την ώρα της Θείας Λειτουργίας, την Κυριακή 19.03.23, παρουσία του καθηγουμένου του Προσκυνήματος, Μητροπολίτη Ελενουπόλεως κ. Ιωακείμ.
Πήγε να μαχαιρώσει τον Αρχιερέα

Βίντεο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ





Που φτάσαμε αδελφοί;

Σημεία των καιρών και των αγίων ημερών για αυτό κάποιοι δαιμονίζονται γιατί δεν μπορούν το ΦΩΣ που ετοιμάζεται να εισέλθει στα σκοτάδια μας.

Φανατικός έτσι τον λένε τώρα, εισήλθε στο Κενοτάφιο της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Πανίερο Ναό της Κοιμήσεως στην Γεσθημανή, κρατώντας αιχμηρά αντικείμενα προφανώς μαχαίρια και κραδαίνοντας τα απείλησε τον Αρχιερέα της Ελενεουπόλεως που τελούσε την Θεία Λειτουργία.

Ο φανατικός αυτός μάλλον ήθελε να μιμηθεί τον Εβραίο εκείνο που την στιγμή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου έσπρωξε το νεκροκρέβατο ΤΗΣ για να το ρίξει γιατί δεν άντεχε να βλέπει την τιμή που απέδιδαν οι Απόστολοι και οι πιστοί των Ιεροσολύμων προς το Πάναγνο Πρόσωπο ΤΗΣ 

Όμως την συνέχεια την γνωρίζουμε όλοι .μας , όταν ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ του απέκοψε τα μιαρά χέρια του και ακολούθως ο Απόστολος Πέτρος βλέποντας το σοκ που υπέστη ορμώμενος από αγάπη και παρακαλώντας την Παναγία με Θαύμα του τα συγκόλλησε.

Ειναι  γεγονός ότι το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ των Ιεροσολύμων διέρχεται δια πυρός και σιδήρου και μάλιστα αυτή την Εκκλησιαστική Σταυροαναστασιμη περίοδο, αλλά και γεωπολιτικά κρίσιμη περίοδο μας που ξεσηκώθηκαν οι αντιχριστες δυνάμεις και θέλουν να σταυρώσουν τον Χριστιανισμό σε όλο τον Πλανήτη.
Ξεκινούν απο την Παναγία μας, αλλά δεν γνωρίζουν την συνέχεια.

ΥΠΟΜΟΝΗ εις τας θλίψεις

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!