Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΑ-ΛΙΑ-ΝΘΡΩ-ΠΟΙ! Τήν ΑΠΕΛΥΣΑΝ, επειδή επέμενε νά λέει τήν ΑΛΗΘΕΙΑ!

 

Deborah Conrad, a physician assistant in New York, was fired from her job, after reporting COVID-19 vaccine adverse reactions to the Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS).


Η Deborah Conrad, βοηθός ιατρού στήν Νέα Υόρκη, απολύθηκε από τήν δουλειά της αφού ανέφερε ανεπιθύμητες ενέργειες εμβολίου COVID-19 στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων (VAERS).


100% Fed Up - Το 2021, η Conrad άρχισε να παρατηρεί ότι οι παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 αγνοούνταν από συναδέλφους επαγγελματίες υγείας και ότι οι συνάδελφοί της δίσταζαν να τις αναφέρουν.

«Μετά την κυκλοφορία των εμβολίων, υπήρξε αυτή η αύξηση των ασυνήθιστων συμπτωμάτων, μερικά από τα οποία δεν είχα δει ποτέ στην 20ετή καριέρα μου», δήλωσε η Conrad στους Epoch Times. «Σε κάθε περίπτωση, ήταν σε κάποιον που είχε λάβει το εμβόλιο COVID-19».

Μέχρι να κυκλοφορήσουν τα εμβόλια Covid, η Conrad δεν είχε συναντήσει ποτέ ενήλικα ασθενή με αναπνευστικό συγκυτιακό ιό (RSV). Ξαφνικά, οι ασθενείς εισήχθησαν με RSV και, σύμφωνα με την Conrad, «Κάθε ασθενής που ήρθε με RSV είχε εμβολιαστεί για COVID. Δεν ήταν φυσιολογικό».

Η Conrad αποκάλυψε επίσης ότι είδε παιδιά που είχαν εμβολιαστεί πρόσφατα να έρχονται με έντονα κρούσματα πνευμονίας που προηγουμένως ήταν απολύτως υγιή.

«Δεν ήταν σε θέση να περπατήσουν ή να φάνε και ήταν εντελώς και εντελώς κουρασμένοι», είπε η Conrad για τους εφήβους με πνευμονία.

Η Conrad αναφέρθηκε επίσης στα αυξανόμενα κρούσματα μυοκαρδίτιδας που σχετίζονται με το εμβόλιο Covid.

«Πολλές από αυτές τις περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας ήρθαν με πυρετό λόγω αυτής της μαζικής φλεγμονώδους απόκρισης που λάμβανε χώρα στο σώμα, οπότε θα χαρακτηρίζονταν ως σηπτικές, θα αντιμετωπίζονταν σαν να θεραπεύαμε πνευμονία ή πυρετούς άγνωστης προέλευσης», δήλωσε  Conrad. 

«Θα τους αντιμετωπίζαμε με αντιβιοτικά και κάθε είδους άλλα πράγματα, χωρίς να συνειδητοποιούμε ότι είχαν καρδιακή ανεπάρκεια».

Όταν η Conrad άρχισε να προσπαθεί να υποβάλει αναφορές στο VAERS (https://www.theepochtimes.com/physician-assistant-fired-for-reporting-covid-vaccine-adverse-events-to-vaers_5130783.html), αντιμετώπισε αντιδράσεις από την ηγεσία στο χώρο εργασίας της.

«Μου έλεγαν συνεχώς "το εξετάζουμε" και "θα επικοινωνήσουμε μαζί σας". 

Γύρω στον Απρίλιο του 2021, η ηγεσία επέστρεψε και είπε ότι κανείς άλλος δεν αναφέρει τραυματισμούς - υπονοώντας ότι ήμουν τρελλή και δεν συνέβαινε τίποτα πραγματικά με τα εμβόλια», αποκάλυψε η Conrad.

Στη συνέχεια κατηγορήθηκε για υπερβολική αναφορά στο VAERS και είπε ότι «κάνοντας τις αναφορές VAERS να διαφημίζουν ακόμη και να συζητούν το VAERS ότι ήταν μια παραδοχή ότι τα εμβόλια δεν ήταν ασφαλή, οπότε συμβάλλει στη διστακτικότητα απέναντι στα εμβόλια». (!!!!!!)

Ο χώρος εργασίας της έγινε ένα «πολύ εχθρικό περιβάλλον» μετά από αυτό.

«Κανείς δεν νοιαζόταν», είπε η Conrad. «Τελικά, το κατάλαβα. Ήταν τόσο ανήθικο. Δεν μπορούσα να το ανεχθώ άλλο. 

Αυτές οι εκθέσεις VAERS είναι κρίσιμες για να διασφαλιστεί, ότι αυτά τα εμβόλια είναι ασφαλή για όλους μας. 

Δεν θα μπορούσα πλέον να είμαι μέρος ενός συστήματος, που λέει ΨΕΜΜΑΤΑ στον αμερικανικό λαό».

«Δεν μπορούσα να παραμείνω σιωπηλή, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε να χάσω την καρριέρα μου και όλα όσα δούλεψα», πρόσθεσε. 

«Απολύθηκα λίγες εβδομάδες αργότερα και διώχθηκα σαν εγκληματίας, μπροστά σε όλους τους συναδέλφους μου».

Αφού απολύθηκε επειδή είπε την αλήθεια και υποστήριξε την ασφάλεια των ασθενών, η Conrad συνειδητοποίησε, ότι «ολόκληρο το σύστημα είναι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ» και πόσο ανήθικη είναι η σχέση μεταξύ των ομοσπονδιακών αξιωματούχων και του φαρμακευτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος.

«Το φως σε όλη αυτή την εμπειρία για μένα, είναι ότι τώρα γνωρίζω πόσο βαθιά είναι πραγματικά τα ψέμματα και η διαφθορά», είπε η Conrad.

https://www.thegatewaypundit.com/2023/03/physician-assistant-fired-after-reporting-adverse-reactions-to-covid-19-vaccine-to-vaers/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!