Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ, μέ ΔΥΟ απανωτά 'ΟΧΙ' στήν Ε.Ε., παραδίδει ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ & πολιτικής! ( ΟΧΙ, οι "ειδήσεις" των βοθροκάναλων δέν θά τό δείξουν ΠΟΤΕ αυτό! )

 Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Δύο Ουγγρικά ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή Ένωση... προκαλούν 'ΣΟΚ'!...


Η Ουγγαρία ΔΕΝ θα συμμετάσχει στην κοινή αγορά πυρομαχικών από την Ε.Ε. για το Κίεβο και μάλιστα από το "Ταμείο Ειρήνης" του Διευθυντηρίου...

Ο ανωτέρω εικονιζόμενος Πίτερ Σίγιαρτο, υπουργός των Εξωτερικών της Ουγγαρίας, το έκανε γνωστό πριν από λίγη ώρα. 

«Η πίεση αυξάνεται σε χώρες που είναι υπέρ της ειρήνης, αλλά η Ουγγαρία δεν θα υποκύψει σε αυτήν την πίεση. 

Η Ουγγαρία δεν θα προμηθεύσει πυρομαχικά στην Ουκρανία, ούτε θα συμμετάσχει σε κοινές προμήθειες, αλλά δεν θα εμποδίσει άλλους να το κάνουν».

Επίσης... 

Η Ουγγαρία μπλόκαρε το κοινό αίτημα των κρατών μελών της Ε.Ε. για τη «σύλληψη» του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με το Bloomberg. 

Το βέτο της Βουδαπέστης σημαίνει ότι ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Josep Borrell εξέδωσε μια δήλωση εκ μέρους των χωρών μελών, μόνον «λαμβάνοντας υπ΄όψη» την απόφαση του «Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου».

Το Ελλαδιστάν; 

Μα φυσικά με τήν "σωστή πλευρά της ιστορίας", τον κοκαϊνομανή κλόουν των ΟυκροΝαζί!



1 σχόλιο:

  1. ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Μάλλον από τίς τελευταίες χώρες, όπου έχει νόημα καί ΥΠΟΣΤΑΣΗ, τό τρίπτυχο 'Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια' καί που τό εννοεί καί ο Ηγέτης της!
    Α δ ε ι ά ζ ο ν τ α ς μέ κάθε ευκαιρία δίχως δισταγμούς καί επιφυλάξεις, τήν βαθύτατα ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ Ε.Ε. καί όχι μόνον!
    ΑΠΕΙΡΑ Ε ύ γ ε στήν Ουγγαρία καί στόν ατρόμητο Βίκτωρα Όρμπαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!