Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Γράμμα από μία ΜΑΝΑ στρατιωτών καί γιαγιά Αμερικανίδα π α τ ρ ι ώ τ ι σ σ α, που ΑΓΑΠΑ αυτή τήν χώρα καί βλέπει προς τά ΠΟΥ οδεύουμε.....

 


https://www.thegatewaypundit.com/2023/03/a-letter-from-a-military-mom-who-loves-this-country-and-sees-whats-going-on/?utm_source=Email&utm_medium=the-gateway-pundit&utm_campaign=dailyam&utm_content=2023-03-0

Μία αναγνώστριά μας, μια μάνα στρατιωτών και φίλη του TGP (The Gateway Pundit) μας έστειλε αυτό το μήνυμα για να το μοιραστούμε.

Ελπίζουμε να διαθέτετε μια στιγμή για να διαβάσετε αυτό:


Τα τελευταία δύο χρόνια είδα τη χώρα μου να καταλαμβάνεται από τους πιο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ και ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ που κατέλαβαν ποτέ χώρο στον πιο ιερό μας τόπο σε αυτήν τη χώρα, τον Λευκό Οίκο μας, τη Γερουσία μας και το Κογκρέσσο μας.

Αυτοί οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ΕΝΔΟΞΗΣ ΧΩΡΑΣ μας έκαναν εμάς και το πιο ΣΕΒΑΣΤΟ και ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ μας ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ περίγελο στον κόσμο.

Τους είδα να καταστρέφουν τις ζωές καλών έντιμων και αξιοπρεπών Αμερικανών που ανέβηκαν στην DC για να εκφράσουν την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για τη χώρα τους και οι Δημοκρατικοί οργάνωσαν μια ενέδρα εναντίον τους. 

Αυτό ακριβώς συνέβη και αυτό έκαναν στους αμερικανούς συμπολίτες μας. Το χειρότερο είναι ότι έριξαν αυτούς τους καλούς και αξιοπρεπείς Αμερικανούς στη φυλακή χωρίς δίκη, χωρίς εκπροσώπηση, τους στέρησαν τα δικαιώματά τους με κάθε δυνατό τρόπο.

Παιδιά, αυτοί οι άνθρωποι είναι ο ίδιος ο @ιά@ο@ος και γονατίζουν την χώρα μας στο χώμα. 

Ο μοναδικός άνθρωπος που προσπάθησε, παρ' όλους αυτούς, να οδηγήσει αυτή τη χώρα προς τη σωστή κατεύθυνση διασύρθηκε και διώχθηκε από αυτό το διεφθαρμένο μάτσο ανήθικων κακοποιών με κοστούμια. 

Σας ζητώ να θυμάστε την οικονομία μας και τα ασφαλή σύνορά μας υπό τον πρόεδρο Τραμπ. 

Δεν θυμάστε πόσο ακμάζονταν τα 401k σας υπό την ηγεσία του; Δεν θυμάστε πόσο καλά νοιώσαμε όταν ο πρόεδρος Τραμπ στάθηκε απέναντι στους τρομοκράτες και τι στιγμή στην ιστορία ήταν αυτή, όταν διέσχισε το DMZ! Και όλοι είπαν ότι δεν μπορούσε να γίνει. 

Η χώρα μας ήταν σε ειρήνη και ο Τραμπ καταλάβαινε, όπως και οι εχθροί μας, τι σημαίνει πραγματικά να κυβερνάς με την απλή προϋπόθεση της ειρήνης μέσω της δύναμης. 

Ο κόσμος στάθηκε προσοχή και ήξεραν να συμπεριφέρονται οι ίδιοι επειδή ο πρόεδρος Donald J Trump ήθελε να κρατήσει τη χώρα μας και τους ανθρώπους της ασφαλείς και θα συναλλασσόταν απευθείας μαζί σας αν δεν λάβετε το μήνυμα. 

Πέρασε το μήνυμα στον πιο δόλιο άνθρωπο, τον Solemani, υπεύθυνο για τον ακρωτηριασμό και τη δολοφονία τόσων πολλών από τους Γιους και τις Κόρες μας και ο Τραμπ του έδωσε αυτό που του άξιζε.

Τώρα το Ιράν απείλησε ΞΑΝΑ, να δολοφονήσει τον πρώην Πρόεδρό μας και τον Mike Pompeo. Αυτό είναι εξοργιστικό και κάθε Αμερικανός που αγαπά αυτή τη χώρα πρέπει να εξοργιστεί που ένας από τους Προέδρους μας απειλήθηκε στην παγκόσμια σκηνή. Ωστόσο, το μόνο που ακούω είναι σιωπή.

Να είσαι ακόμα η καρδιά μου, λέω στον εαυτό μου καθημερινά. Αλλά δεν λέει να ακούσει πλέον. 

Αυτό το μαχητικό ιρλανδικό πνεύμα μέσα μου δεν μπορεί πλέον να μένει άπραγο σιωπηλό ενώ δημοσιεύονται απειλές εναντίον του, και στη συνέχεια απλώς νεκρή σιωπή.

Παιδιά, αυτό δεν είναι εντάξει, δεν μπορεί να είναι.

Προσπαθώ ξανά, για άλλη μια φορά να συσπειρώσω τους συμπατριώτες μου Αμερικανούς. 

Οι μπράβοι ξυλοκοπούν λευκούς ανθρώπους, μικρά λευκά παιδιά, πυροβολούν αστυνομικούς σαν να είναι το νέο άθλημα στην πόλη, βάζουν παράνομους σε δωμάτια ξενοδοχείων 400 δολαρίων, ευγενική προσφορά του μπλοκ επιταγών μας, αλλά οι άστεγοι Βετεράνοι μας βρίσκονται στους δρόμους

Το πραγματικό έγκλημα, οι πιο αποτρόπαιες πράξεις στις οποίες επιδίδονται είναι η δολοφονία μωρών, ακόμη και αμέσως μετά τη γέννησή τους

Θυμηθείτε τον Northum να μας λέει ότι θα κάνουν το μωρό να νοιώθει άνετα ενώ σχεδιάζουν τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΦΤΩΧΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΩΡΟΥ. Όταν το είδα αυτό, Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΝΕΣΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ. ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ότι ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ, ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. 

Αυτό είναι ΜΑΚΑΒΡΙΟ- οι προγραμματισμένοι γιατροί της γονεϊκότητας περιγράφουν πόσα περισσότερα χρήματα παίρνουν για τους ιστούς των ολοκληρωμένων μικρών σωμάτων. ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΑΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ;

Όλα αυτά πρέπει να σταματήσουν και πιστεύω ότι υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος με τη σπονδυλική στήλη για να αντισταθεί σε αυτές τις τρέλλες και να διορθώσει τα πράγματα. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Ντόναλντ Τραμπ. 

Εάν διαφωνείτε, εντάξει, καλά κάνετε, είστε ένας Αμερικανός που δικαιούστε τη γνώμη σας, αλλά ειλικρινά, έχουμε εξαντλήσει το χρόνο για να προσέχουμε τα βήματά μας. 

Επιταχύνουν την καταστροφή της χώρας μας και ξέρω ότι υπάρχουν Αμερικανοί εκεί έξω που, όπως εγώ, έχουν βαρεθεί. Προσπάθησαν ακατάπαυστα να καταστρέψουν τον πρόεδρο Τραμπ, αλλά δεν τα κατάφεραν. 

Είναι νταήδες και αυτό πρέπει να σταματήσει. Πάντα πίστευα ότι ο Τραμπ είναι ο δικός μας Κύρος και ο Θεός είναι μαζί του. Συνεχίζει να αντιστέκεται σε όλους αυτούς και είναι και αμείλικτος. Αγωνίζεται για το καλό της χώρας μας και φαίνεται να είναι ο μόνος που λέει όλη την αλήθεια.

Λοιπόν, τι μπορούμε να κάνουμε; Έχω μια θεωρία ότι αυτοί οι εγκληματίες στην DC πιστεύουν ότι θα ξεφύγουν από όλα αυτά επειδή έχουμε σταματήσει να τους αποκαλύπτουμε. Έχουμε απεμπλακεί και η απεμπλοκή μας διορθώνεται εύκολα σηκώνοντας το τηλέφωνό σας και καλώντας τους.

Τι θα λέγατε να ξεκινήσουμε με τον Πρόεδρο της Βουλής, Kevin McCarthy. Ο καθένας παρακαλώ σηκώστε το τηλέφωνό σας σήμερα και παρακαλώ καλέστε το γραφείο του. Το έκανα και είχα μια ωραία συζήτηση με πιστεύω ότι το όνομά της ήταν Avery. Ζήτησα ένα πράγμα. Ζήτησα να κυκλοφορήσουν οι κασέτες J6 σε εμάς, τον αμερικανικό λαό. Αυτές οι κασέτες ανήκουν στον αμερικανικό λαό και εγώ ως φορολογούμενη τις δικαιούμαι. Τους πλήρωσα, πληρώνω τους μισθούς τους εκεί πάνω και έχω κουραστεί από τα παιχνίδια που παίζονται σε εμάς!

Παρακαλώ, τηλεφωνήστε στο γραφείο του McCarthy και πείτε του να τηρήσει την υπόσχεσή του να κυκλοφορήσει τις κασέτες, όχι στον Tucker, αλλά σε όλους μας. Γνωρίζουμε τι υπάρχει σε αυτές τις κασέτες και σταματάμε να μας λέμε κάθε φορά που ζητάμε τη συνεργασία τους ότι δεν μπορούμε να δούμε ή να γνωρίζουμε πράγματα επειδή αποτελούν μέρος μιας ενεργής έρευνας.

Ο ομιλητής McCarthy... (202) 225-2915

Αυτό δεν είναι αλήθεια. Ρώτησα επίσης γιατί ο McCarthy δεν παρευρισκόταν στο CPAC?!! Του είπε ο Paul Ryan ότι δεν μπορούσε να πάει; Ο ομιλητής McCarthy εργάζεται για εμάς, όχι για τον Paul Ryan. Πρέπει να αντιμετωπίσει τους ψηφοφόρους του κόμματός του και να εμφανιστεί!

Ελπίζω λοιπόν ότι αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαβάζεται, αν και η προηγούμενη εμπειρία τα τελευταία δύο χρόνια δεν αποτελεί καλό οιωνό προς αυτή την κατεύθυνση. Σας λέω παιδιά, χάνουμε τη χώρα μας και μπορούμε να αρχίσουμε να την παίρνουμε πίσω αποκαλύπτοντας το «μεγάλο ψέμμα» τους και τη συγκάλυψη της ενέδρας των αμερικανών συμπατριωτών μας πριν από δύο χρόνια, όταν ο πρόεδρος Τραμπ ζήτησε από τους αμερικανούς συμπατριώτες του να πάνε ειρηνικά και να αφήσουν τις φωνές τους να ακουστούν. Αυτό είπε, αυτή είναι η «ΑΛΗΘΕΙΑ».

Ήρθε η ώρα για τις φωνές μας να υψωθούν και να ακουστούν και το χτύπημα των τηλεφώνων τους είναι χρήσιμο και ξέρω ότι λειτουργεί. Το έχουμε ξανακάνει όταν κακοποίησαν τα Στρατεύματά μας και κερδίσαμε αυτή τη μάχη. Η μάχη είναι μεγαλύτερη τώρα και πιο επικίνδυνη από ποτέ και ο τρόπος για να ξεκινήσουμε την επίθεση μας είναι να αρχίσουμε να χτυπάμε τηλέφωνα.

Ζητώ λοιπόν με σεβασμό από όλους όσους λαμβάνουν αυτό το email και το διαβάσουν να πάνε στο τηλέφωνό σας και να καλέσουν το γραφείο του Προέδρου της Βουλής και να του πουν να μας δώσει τις καταραμένες κασέτες. Μας ανήκουν και υποσχέθηκε να τους απελευθερώσει.

Όπως είπε και έκανε τόσο καλά ο Ντόναλντ Τραμπ στην παράδοσή του, ήρθε η ώρα για «Υποσχέσεις που δόθηκαν, υποσχέσεις που τηρήθηκαν!»

Με την Καρδιά της Γιαγιάς τόσο ανήσυχη για το μέλλον των Εγγονιών μας, προσεύχομαι όλοι σας να μας βοηθήσετε να ξεκινήσουμε τον αγώνα για να πάρουμε τη χώρα μας πίσω. Προωθήστε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανάγνωση αυτού του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η Συμπατριώτισσά σας,

Beverly P.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!