Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Christian Terhes (Ρουμάνος ευρωβουλευτής): Η ευρωπαϊκή ΨΗΦΙΑΚΗ ταυτότητα, θά φέρει το σύστημα κοινωνικών πιστωτικών μονάδων, που εφαρμόζεται στήν Κίνα!


Μια πολύ σοβαρή προειδοποίηση στέλνει ο (πάντα ψυχωμένος) Ρουμάνος Ευρωβουλευτής Christian Tehres σε 'βίντεο', που ανέβασε στο 'Twitter'. 

Συγκεκριμένα επισημαίνει, ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ετοιμάζει την νέα ψηφιακή ταυτότητα για όλους τους πολίτες της Ε.Ε., 


η οποία αποτελεί την απαρχή για την επιβολή του συστήματος κοινωνικών πιστωτικών μονάδων που ήδη εφαρμόζεται στην αυταρχική Κίνα! 

Βάσει αυτού του ψηφιακού συστήματος η Κίνα παρακολουθεί τους πολίτες της και θέτει υπό προϋποθέσεις την άσκηση των θεμελιωδών τους δικαιωμάτων! 

Κατά τον Ευρωβουλευτή, η Ε.Ε. θα μεταμορφωθεί από μια περιοχή ελευθερίας και σεβασμού των δικαιωμάτων, σε μια στυγνή τυραννία όπου θα υποσκάπτονται θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών!

 

πηγή


https://romioitispolis.gr/christian-terhes-eyrovoyleytis-i-eyropaiki-psifiaki-taytotita-tha-ferei-to-systima-koinonikon-pistotikon-monadon-poy-efarmozetai-stin-kina/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!