Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τό ἀφήγημα περί διοξειδίου τοῦ ἄνθρακα (CO2) - Ἡ ἀλήθεια γιά τό «καθαρό μηδέν» - Μία ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ἀτζέντα, πού ΠΩΛΕΙΤΑΙ ὡς σωτήρια φόρμουλα!

 


του Julian Rose

Global Research

14 Μαρτίου 2023

  

«Καθαρό μηδέν», τι σημαίνει αυτό; 

Ξέρει κανείς; 

Ποιος ονειρεύτηκε αυτό το σύνθημα;

Συνολικά, αυτές οι δύο λέξεις δεν έχουν στην πραγματικότητα κανένα νόημα. 

Ο όρος «καθαρό» χρησιμοποιείται συνήθως ως συντομευμένη μορφή του όρου «netto» (netto/brutto) που χρησιμοποιείται στη λογιστική και περιγράφει ένα χρηματικό ποσό που απομένει μετά την αφαίρεση των φόρων ή των δαπανών.


Τι θα μπορούσε λοιπόν να σημαίνει «Καθαρό Μηδέν»; Ότι τίποτα δεν θα μείνει μόλις επιτευχθεί μηδενικός άνθρακας;

Ο όρος φαίνεται να πιθηκίζει, χωρίς αμφιβολία για καλό λόγο, αυτόν που επιλέχθηκε για να περιγράψει τη μαυρισμένη τρύπα στο έδαφος που έμεινε μετά την καταστροφή της 9/11: Ground Zero.

Κοιτάξτε το με αυτόν τον τρόπο, μειώνοντας το διοξείδιο του άνθρακα στο μηδέν (μηδενικός άνθρακας) όλη η φυτική ζωή που εξαρτάται για την ανάπτυξή της σε αυτό το φυσικό αέριο, θα πεθάνει. Κατ' επέκταση, όλοι οι άνθρωποι και τα ζώα που εξαρτώνται από το οξυγόνο που παράγουν τα φυτά, μέσω της μετατροπής του διοξειδίου του άνθρακα σε οξυγόνο, θα πεθάνουν επίσης. Η βασική βιολογία αποκαλύπτει ότι αυτό όντως ισχύει. 

Έτσι, αυτό που φαίνεται να προτείνουν οι εφευρέτες του «Net Zero» είναι ότι ο στόχος είναι να τερματιστεί κάθε φυτική, ζωική και ανθρώπινη ζωή έως το 2050. Ή μήπως κάνω κάτι λάθος; Έχουν παρουσιάσει αθόρυβα το CO2 ως το μεγάλο κακό των τελευταίων τριών δεκαετιών – και τώρα προσπαθούν να κάνουν τον απλό «άνθρακα» την πηγή όλων των δεινών μας;

Αυτό έκαναν, άλλωστε, μετατοπίζοντας κρυφά την «υπερθέρμανση του πλανήτη» σε «κλιματική αλλαγή» πριν από μερικές δεκαετίες. Μια κλασσική στροφή από τους ειδικούς της καμπάλ.

Ας εξετάσουμε την ιστορία λίγο πιο διεξοδικά. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) ενεργεί ως ηγετικός παράγοντας του έργου που είναι γνωστό ως «Σταματήστε την υπερθέρμανση του πλανήτη». Ένα έργο που αναφέρει ότι μια θανατηφόρα μορφή ανθρωπογενούς «αύξησης της θερμοκρασίας» προκαλείται από την καύση ορυκτών καυσίμων και ότι, ως εκ τούτου, η δεδηλωμένη ανάγκη είναι να απαλλαγούμε εντελώς από όλα τα ορυκτά καύσιμα έως το 2050.

Αλλά κάνοντας μια μικρή στοιχειώδη έρευνα αποκαλύπτει ότι αυτό που βλέπει κανείς να βγαίνει από τις καμινάδες των εργοστασίων, σε πανταχού παρούσες φωτογραφίες των μέσων ενημέρωσης, δεν είναι CO2. Πρόκειται κυρίως για υδρατμούς, συν οξείδια του αζώτου, μονοξείδιο του άνθρακα, μεθάνιο, υδρατμούς και διάφορες μορφές σωματιδίων, με το επιβλαβές CO2 να σχηματίζει λιγότερο από το 5% αυτών των εκπομπών. 

Αυτό επιβεβαιώνεται με επιστημονικές δοκιμές που έγιναν για τη σύνθεση της ανώτερης ατμόσφαιρας, οι οποίες διαπιστώνουν ότι το ανθρωπογενές CO2 συμβάλλει μόλις 0,04% πάνω από το φυσικό ατμοσφαιρικό CO2. 

Έτσι, αυτό που κάνουν οι δράστες του "καθαρού μηδέν" είναι να πάρουν ένα βασικό συστατικό της φύσης, χωρίς το οποίο ούτε εμείς ούτε η φυτική ζωή θα μπορούσαν να επιβιώσουν, και να το μετατρέψουν σε δαίμονα, υπεύθυνο για την πρόκληση καταστροφικών αλλαγών στο κλίμα του κόσμου.

Αυτό είναι, φυσικά, ένα εξωφρενικό συμπέρασμα στο οποίο πρέπει να καταλήξουμε· θα πρέπει όμως η εξωφρενικότητά του να ακυρώνει τη λογική; Μήπως και οι δύο χιλιάδες «επιστήμονες» που απασχολούνται από τη Διεθνή Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC) απέτυχαν να πάρουν πτυχίο βιολογίας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση – και στη συνέχεια έγιναν επίτιμοι ειδικοί στην κλιματική αλλαγή;

Το γεγονός είναι ότι το "Net Zero" μας λέει ότι "εμείς οι άνθρωποι" πρέπει να αφανιστούμε, μαζί με τη χλωρίδα και την πανίδα του πλανήτη. Ενώ η ελίτ cabal που διαχειρίζεται αυτή τη ρακέτα εξαπάτησης έχει δημιουργήσει τη δική της μοναδική οικοσφαίρα υπόγειας αποθήκευσης CO2, με ακμάζοντα φυτά, καθαρό νερό και όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να συνεχίσουν σχεδόν όπως πριν. Ίσως και καλύτερα;

Αν οι ψυχοπαθείς αποτελούν την πλειοψηφία της καμπάλ που διοικεί αυτόν τον πλανήτη – και αυτό φαίνεται πιθανό – τότε η ανακοίνωση ότι το Great Reset/Green New Deal έχει υιοθετήσει το «Net Zero» έως το 2050, έχει μια συγκεκριμένη λογική. Γιατί για έναν ψυχοπαθή, οι αισθανόμενοι άνθρωποι είναι παράξενα εξωπραγματικά όντα, τα αισθήματα και τα συναισθήματά τους είναι ακατανόητα και ξένα.

Επομένως, από την οπτική γωνία του ψυχοπαθούς, ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να γίνουν για να «σωθεί ο πλανήτης» θα ήταν να βρεθεί ένας καλός λόγος για να απαλλαγούμε από τον ανθρωπογενή (ανθρώπινο) αιτιώδη παράγοντα πίσω από την «καταστροφή του πλανήτη» έτσι δεν είναι;

Εν τω μεταξύ, όμως, ο κύριος Schwab και η επίδοξη ομάδα των μπράβων του θέλουν «να είμαστε ευτυχισμένοι» και, ως εκ τούτου, θεώρησαν χρήσιμο να αφαιρέσουν όλη την ιδιωτική μας περιουσία και τον πλούτο μας και να τον διατηρήσουν για τον εαυτό τους – μόλις προχωρήσει αρκετά η διαδικασία μείωσης του πληθυσμού και υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει ελάχιστη ή καθόλου αντίσταση στο τέχνασμα τους.

Η «ευτυχία» μας θα οφείλεται φυσικά στο γεγονός ότι ο Herr Schwab και ο κύριος σύμβουλός του Noah Yuval Harari, μελέτησαν τη Βίβλο και σημείωσαν τα λόγια του Ιησού Χριστού «Είναι ευκολότερο για μια καμήλα να περάσει μέσα από το μάτι μιας βελόνας παρά για έναν πλούσιο άνθρωπο να εισέλθει στη Βασιλεία των Ουρανών».

Έτσι θα κάνουν ευγενικά τη δουλειά της απομάκρυνσης του πλούτου για εμάς, απελευθερώνοντάς μας από τον ιδιωτικό μας πλούτο και επομένως απελευθερώνοντάς μας από τους υλικούς δεσμούς που μας εμποδίζουν να φτάσουμε σε μια υψηλότερη κατάσταση συνείδησης.

Μπορεί κανείς να δει από την συγκαταβατική στάση του θείου Klaus απέναντι στους επίλεκτους δικτάτορες του ότι είναι περήφανος που βρήκε έναν τόσο βολικό τρόπο να ανοίξει τις πύλες του ουρανού για την ανθρωπότητα και έτσι ταυτόχρονα να «σώσει τον κόσμο από την υπερθέρμανση του πλανήτη».

Η νοοτροπία του με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια είναι ένα περιζήτητο επίτευγμα για τον άψυχο ψυχοπαθή.

Η επίτευξη του «Net Zero» πρέπει να γίνει με χαμόγελο. Σε τελική ανάλυση, το να κάνεις τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι «για να σώσουν τον κόσμο» πρέπει πρώτα απ 'όλα να εγκαταλείψουν τη συνηθισμένη διατροφή τους και αντ 'αυτού να μασήσουν πολύ ανώτερους εργαστηριακά εκτρεφόμενους και επεξεργασμένους μηρούς κοτόπουλου, γαρνιρισμένους με ένα πασπάλισμα αλεσμένων εντόμων και ένα ειδικό πιάτο γενετικά τροποποιημένης υδροπονικής τομάτας – μπορεί να μην είναι εύκολο. Έτσι, ένα μεγάλο χαμόγελο αμερικανικού στυλ πρέπει να κάνει το κόλπο.

Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί ένα συνοφρύωμα για να αποδοθεί η σοβαρότητα του γεγονότος ότι εάν επιτραπεί στις αγελάδες να παραμείνουν μέρος του ζωικού βασιλείου της φάρμας, η επιβίωσή τους θα εξαρτηθεί από τη χρήση μάσκας «αποκλεισμού μεθανίου» τύπου Covid που πρόσφατα απονεμήθηκε ειδικό περιβαλλοντικό βραβείο από τον βασιλιά Κάρολο 111 για τη συμβολή τους στην επιβράδυνση της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Αλλά το «χαμόγελο» μπορεί για άλλη μια φορά να είναι απαραίτητο για να μεταφέρει το μήνυμα ότι οι αγρότες που φροντίζουν τα χωράφια πρόκειται να αντικατασταθούν από στρατιές ρομπότ, αφήνοντας το ανθρώπινο στοιχείο να «εξυπηρετείται» από έξυπνες πόλεις που τροφοδοτούνται με 5G/6G, χώροι στους οποίους θα καλυφθεί κάθε ανάγκη, από ένα ψηφιοποιημένο ηλεκτρομαγνητικό δίκτυο γνωστό ως «διαδίκτυο των πραγμάτων». Μια ηλεκτρομαγνητικά φορτισμένη έκδοση του Big Brother που θα παρακολουθεί τις ανθρώπινες δραστηριότητες 24/7 και αναμφίβολα θα προκαλεί έντονο σοκ σε όποιον βγαίνει από τη γραμμή.

Όλα αυτά, καταλαβαίνετε, είναι απλώς ο πρόδρομος για να αναβαθμιστούμε εμείς οι «μη ψυχοπαθείς» σε πελεκημένα και κλωνοποιημένα cyborgs, γνωστά ως μετάνθρωποι.

Η προώθηση αυτού μπορεί να μην είναι τόσο δύσκολη, καθώς το σύνθημα πωλήσεων θα είναι "Αφήστε μας να καθοδηγήσουμε την σκέψη σας για εσάς". Και δεδομένου ότι ένα μάλλον σημαντικό ποσοστό της ανθρωπότητας φαίνεται σε μεγάλο βαθμό ανίκανο για ουσιαστική σκέψη, μπορεί να είναι αρκετά εύκολο να τους πουλήσετε την πρόσθετη ευκολία να αφήσουν ένα κομμάτι τεχνολογίας να αναλάβει ό, τι έχει απομείνει από το επαχθές έργο της ενεργοποίησης των εγκεφαλικών κυττάρων κάποιου.

Μέχρι το 2050 αυτοί οι Μετανθρωπιστές θα χρησιμεύσουν ως υπηρέτες στα υπόγεια παλάτια των ψυχοπαθών. Οι ψυχοπαθείς θα έχουν στραγγίξει τον πλανήτη από οξυγόνο και ήδη σκοτώσει ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων μέσω οπλισμένων εμβολίων και πληθώρας ειδικών εργαστηριακά σχεδιασμένων ασθενειών.

Φοβάμαι, ότι δεν είναι μια όμορφη ιστορία. Μπορεί όμως κάποιος να μου πει κατηγορηματικά ότι τα κάνω λάθος; Ότι δεν είναι ο στόχος της ελίτ να έχουμε έναν κλινικά αποστειρωμένο και «εξαγνισμένο πλανήτη» έως το 2050 – σε αυτό που ισοδυναμεί με ένα είδος «ευγονικής του ανθρώπου και της φύσης»;

Αυτή είναι η εικόνα που υποτίθεται ότι δημιουργεί το Net Zero; Να μας παρακινήσει επαρκώς να εγκαταλείψουμε τη ζωή μας για ό,τι υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύει; Άραγε, ένα δεύτερο Ground Zero;

Οι δαίμονες κυκλοφορούν ελεύθεροι. Ευδοκιμούν στο χάος και τον φόβο. Συγχέουν τα αέρια του θερμοκηπίου, το μεθάνιο, τον άνθρακα και όποια άλλα στοιχεία της φύσης μπορούν να πουλήσουν ως επιτάχυνση της άφιξης του Αρμαγεδδώνα. Είναι ένα είδος παιχνιδιού – στο οποίο, ανά πάσα στιγμή, οποιοσδήποτε παράγοντας μπορεί να επισημανθεί ως ο κακός παράγοντας της πλανητικής καταστροφής.

Ηδονίζονται ανατρέποντας την τροχιά της ανθρώπινης ζωής για να καταφέρουν το αντίστροφο από αυτό που επιδιώκει η εξέλιξη. Τους αρέσει να διαστρεβλώνουν τη γλώσσα και το νόημα των λέξεων έτσι ώστε να δημιουργήσουν μια στρεβλή εκδοχή της πραγματικότητας.

Έτσι, το «Net Zero» είναι μια διαβολική ατζέντα που πωλείται ως σωτήρια φόρμουλα.

Αλλά από τη στιγμή που το γνωρίζουμε αυτό, είμαστε πάνω από τα μισά του δρόμου για να το νικήσουμε. Η επίγνωση είναι το κρίσιμο πρώτο βήμα της συλλογικής μας απελευθέρωσης.

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι τηλεγράφων μας. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα παγκόσμιας έρευνας.

Ο Julian Rose είναι ένας πρώιμος πρωτοπόρος της βιολογικής γεωργίας του Ηνωμένου Βασιλείου, συγγραφέας, διεθνής ακτιβιστής, επιχειρηματίας και ολιστικός δάσκαλος. Είναι συνιδρυτής της Συμμαχίας Hardwick για την Πραγματική Οικολογία HARE https://hardwickalliance.org/ Το τελευταίο βιβλίο του Julian «Ξεπερνώντας το ρομποτικό μυαλό - Γιατί η ανθρωπότητα πρέπει να περάσει» συνιστάται ανεπιφύλακτα να διαβαστεί για αυτή τη φορά: δείτε www.julianrose.info

Είναι τακτικός συνεργάτης της Παγκόσμιας Έρευνας.

Η προτεινόμενη εικόνα είναι από την Daily Sceptic

Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Global Research

Πνευματικά δικαιώματα © Julian Rose, Global Research, 2023

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

https://www.globalresearch.ca/truth-about-net-zero-diabolical-agenda-sold-saviour-formula/5811799

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!