Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η 'Pfizer' μηνύεται για 3 τ ρ ι σ ε κ α τ ο μ μ ύ ρ ι α δολλάρια (!!!!!!!!!!!) γιά Ψ Ε Υ Δ Ε Ι Σ ισχυρισμούς, σχετικά μέ τά «εμβόλια» 'covid'!

 


https://truth613.substack.com/p/good-news-for-purim-breaking-pfizer?utm_source=substack&utm_medium=email


Καιρός ήταν.

LeadingReport@LeadingReport Η Pfizer μηνύεται για 3 τρισεκατομμύρια δολλάρια για φερόμενους ψευδείς ισχυρισμούς σχετικά με τα εμβόλια COVID.

https://twitter.com/leadingreport/status/1632524697215565833

Ο δικηγόρος Robert Barnes είχε πρόσφατα μια εντυπωσιακή νομική νίκη επί του USDA για λογαριασμό ενός αγρότη Amish σε μια σημαντική υπόθεση «ελευθερίας τροφίμων». (https://thepostmillennial.com/amish-farmer-wins-court-battle-for-food-freedom-can-return-to-selling-raw-meat-and-milk). 


Τώρα βάζει στο στόχαστρό του μια από τις πιο εγκληματικές εταιρείες στην ιστορία:

Leadong Report @LeadingReport

Ο δικηγόρος @barnes_law εκπροσωπεί την αγωγή υποστηρίζοντας ότι η Pfizer παραβίασε το συμβόλαιο της Επιχείρησης Warp Speed.

Η μήνυση της BigPharma θα κάνει τις αγωγές της BigTοbacco να μοιάζουν με παιδικό παιχνίδι.

Ο Barnes πιθανότατα θα αξιοποιήσει τον πελάτη του πληροφοριοδότη της Pfizer Brook Jackson σε αυτή την αγωγή ορόσημο. Θα έχει συντριπτικά και αδιάσειστα στοιχεία για απάτη, συνωμοσία, ψευδορκία και τελικά μαζική δολοφονία κατά της Pfizer.

Όταν η Pfizer χάσει αυτή την αγωγή ορόσημο, οι Barnes et al. μπορούν στη συνέχεια να κυνηγήσουν την παράνομη ομοσπονδιακή κυβέρνηση που βοήθησε και υποκίνησε την Pfizer, με ιδιαίτερη έμφαση στο Υπουργείο Άμυνας, τη CIA και το Πεντάγωνο για τη δημιουργία ολόκληρης της «πανδημίας» PSYOP-19 και των σχετικών ενέσεων βιολογικών όπλων αργής θανάτωσης.

ΜΗΝ συμμορφώνεστε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!