Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

«΄Αν κάποιος θέλει να έρθει εδώ καί νά μας ΧΤΥΠΗΣΕΙ καί νά μας τραβήξει από τά πόδια καί τά χέρια μας, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ»! - Ουκρανοί μοναχοί ΦΩΝΑΖΟΥΝ στήν Διεθνή Χριστιανική κοινότητα, μετά τίς ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ από το καθεστώς του ηθοποιού Ζελένσκι ( V I D E O )

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΟΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ - ΝΑΖΙ, ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ & ΜΕΓΑΛΟΣ!


ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΑ
ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ "ΜΑΣ"
,
ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ
ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ,
ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ
ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ....

Τον Μάϊο του 2022, Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι υπέγραψε τον νόμο '7172-1' που θα απαγορεύει τα κόμματα της αντιπολίτευσης (https://www.thegatewaypundit.com/2022/07/zelenskyy-consolidates-ukrainian-tv-outlets-one-state-channel-abolishing-opposition-party-jailing-leader/) και θα κατάσχει την περιουσία τους. 

Ο νόμος στοχεύει τα κόμματα της αντιπολίτευσης εάν αρνηθούν την ένοπλη επίθεση κατά της Ουκρανίας.


Ο νόμος περιλαμβάνει ενέργειες που υποστηρίζουν τη Ρωσική Ομοσπονδία και τη Δημοκρατία της Λευκορωσίας, τις δύο χώρες εισβολής.

Η είδηση δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στον ουκρανικό ειδησεογραφικό ιστότοπο UKRinform (https://www.ukrinform.net/block-lastnews). Αυτή η είδηση αναφέρθηκε την ίδια ημέρα (https://www.thegatewaypundit.com/2022/05/kiss-zelenskyys-ass-american-babies-no-formula-gop-senators-including-mitch-mcconnell-fly-ukraine-stand-russia-war-room-goes-off/) που γερουσιαστές του GOP των ΗΠΑ τον επισκέφτηκαν στο Κίεβο για να δείξουν την υποστήριξή τους.

Ο Ζελένσκι έκλεισε επίσης όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τους ενοποίησε σε ένα κρατικό κανάλι.

«Η Ουκρανία έπρεπε να λάβει έκτακτα μέτρα για να καταπολεμήσει την εισβολή της Ρωσίας. Μεταξύ αυτών, η κυβέρνηση έχει εδραιώσει τα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης της χώρας και έχει διαλύσει αντίπαλα πολιτικά κόμματα. Λέει ότι πρέπει να το κάνει αυτό για να διατηρήσει ένα ενωμένο μέτωπο στην καταπολέμηση της Ρωσίας», ανέφερε το NPR.

Τον Δεκέμβριο, αφού απαγόρευσε όλες τις τηλεοπτικές πλατφόρμες στην Ουκρανία σε μία κρατική εκπομπή, φυλακίζοντας πολιτικούς αντιπάλους και περιορίζοντας τα πολιτικά κόμματα, ο "δημοκράτης" Ζελένσκι ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ στήν συνέχεια την Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία.

«Μια συνεδρίαση του NSDC (Συμβούλιο Άμυνας Εθνικής Ασφάλειας) πραγματοποιήθηκε σήμερα», δήλωσε ο Ζελένσκι. «Μια συνάντηση στην οποία εξετάσαμε πολλά γεγονότα των δεσμών ορισμένων θρησκευτικών κύκλων στην Ουκρανία με το επιτιθέμενο κράτος».

«Είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν τέτοιες συνθήκες στις οποίες οποιεσδήποτε προσωπικότητες εξαρτώνται από την επιτιθέμενη χώρα δεν θα είναι σε θέση να χειραγωγήσουν τους Ουκρανούς και να αποδυναμώσουν την Ουκρανία εκ των έσω», συνέχισε, αναφερόμενος στη Ρωσία, η οποία εισέβαλε στην Ουκρανία στα τέλη Φεβρουαρίου.

«Το NSDC έδωσε εντολή στην κυβέρνηση να υποβάλει στο Verkhovna Rada (κοινοβούλιο της Ουκρανίας) ένα νομοσχέδιο για την αδυναμία των δραστηριοτήτων των θρησκευτικών οργανώσεων που συνδέονται με τα κέντρα επιρροής στη Ρωσική Ομοσπονδία στην Ουκρανία», πρόσθεσε ο Ζελένσκι.

«Επιπλέον, η κρατική Υπηρεσία Εθνοπολιτικής και Ελευθερίας συνείδησης έχει λάβει εντολή να διασφαλίσει την εξέταση των θρησκευτικών σπουδών του Καταστατικού για τη Διοίκηση της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας για την ύπαρξη εκκλησιαστικής-κανονικής σύνδεσης με το Πατριαρχείο Μόσχας και, εάν είναι απαραίτητο, να εφαρμόσει τα μέτρα που προβλέπονται από το νόμο».


Ουκρανοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί μοναχοί μιλούν σε Χριστιανούς από όλο τον κόσμο.

Οι Ορθόδοξοι μοναχοί από την Ουκρανία έδωσαν πρόσφατα στη δημοσιότητα ένα βίντεο όπου απευθύνουν έκκληση στη διεθνή χριστιανική κοινότητα μετά τη δίωξή τους από το καθεστώς Ζελένσκι.

Ορθόδοξος Μοναχός: «Θα ακουστούμε μέχρι το τέλος. Αν κάποιος θέλει να έρθει εδώ και να μας χτυπήσει και να μας τραβήξει από τα πόδια και τα χέρια μας είμαστε έτοιμοι. Δεν φοβόμαστε. 

Ό,τι μας καταδίκασε ο λαός, δεν το κάναμε κόντρα στην Εκκλησία μας, δεν το κάναμε κόντρα στη χώρα μας, στην Ουκρανία μας. Προσευχόμαστε στον Θεό για τη χώρα μας, για το έθνος μας».

Αυτό είναι ένα ισχυρό βίντεο.

Από τον Midnight Rider: https://t.me/realKarliBonne/158511

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.thegatewaypundit.com/2023/03/if-someone-wants-to-come-here-and-beat-us-and-draw-us-through-our-legs-and-our-hands-we-are-ready-ukrainian-monks-call-out-to-international-christian-community-after-persecution-by-zelensky-regi/?utm_source=Email&utm_medium=the-gateway-pundit&utm_campaign=dailyam&utm_content=2023-03-17


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!