Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αμερικανός καρδιολόγος ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ότι πάνω από 100.000.000 Αμερικανοί μπορεί να έχουν υποστεί ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΒΛΑΒΗ, λόγω εμβολιασμών Covid!

 

US Cardiologist: Over 100.000.000 Americans, May Have Heart Damage Due To Covid Jabs!!!




Τουλάχιστον 7.000.000 Αμερικανοί, έχουν ήδη υποστεί καρδιακή βλάβη από τα «εμβόλια» covidσύμφωνα με τον Αμερικανό καρδιολόγο Δρ Thomas Levy.

 

Ισχυρίζεται επίσης, ότι αν και δεν υπάρχει τρόπος να είμαστε σίγουροι αυτή τη στιγμή, είναι πιθανό ότι πάνω από 100.000.000 άνθρωποι στην Αμερική έχουν κάποιο βαθμό καρδιακής βλάβης - που θα ήταν ανιχνεύσιμο με ένα τεστ τροπονίνης (https://www.bhf.org.uk/informationsupport/heart-matters-magazine/medical/ask-the-experts/troponin) - από τα πειραματικά εμβόλια.

Ο Δρ Thomas Levy (https://www.peakenergy.com/) είναι Αμερικανός καρδιολόγος και δικηγόρος. Είναι συντάκτης του Orthomolecular Medicine News Service και επίσης σύμβουλος της LivOn Labs.

Κατά (https://expose-news.com/2023/04/03/100m-americans-heart-disease-covid-vaccination/) τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Steve Kirsch συζήτησε τις επιπτώσεις που είχε η πρωτεΐνη ακίδα στην καρδιά. 

Πρόσφατα δημοσίευσε ένα δοκίμιο με τίτλο «Μυοκαρδίτιδα: Once Rare, Now Common», το οποίο αποτέλεσε τη βάση της συζήτησης.

Σε ένα άρθρο που γράφτηκε μετά τη συνέντευξη, (https://stevekirsch.substack.com/p/the-faa-has-very-quietly-tacitly) ο Kirsch τόνισε ένα άλλο θέμα, που συζητήθηκε το οποίο ήταν η καρδιακή βλάβη σε εμβολιασμένους πιλότους, όπως αποκαλύφθηκε σε μια αλλαγή στις κατευθυντήριες γραμμές της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορίας ("FAA").

Τον Οκτώβριο του 2022, η FAA άλλαξε αθόρυβα τις παραμέτρους του ηλεκτροκαρδιογραφήματος («ΗΚΓ») για τους πιλότους για να φιλοξενήσει άτομα που έχουν καρδιακή βλάβη - υποδηλώνοντας, ότι το εμβόλιο είχε προκαλέσει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ πιλότων να ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ στον έλεγχο τους!

Στον επικαιροποιημένο «Οδηγό για Ιατρικούς Εξεταστές Αεροπορίας» (https://www.faa.gov/ame_guide) , η FAA διεύρυνε τις παραμέτρους του ΗΚΓ πέρα από το φυσιολογικό εύρος – από μέγιστο PR 0,2. Και δεν διεύρυναν λίγο το φάσμα, έγραψε ο Kirsch, το διεύρυναν πολύ.

Αυτή είναι μια σιωπηρή παραδοχή από την κυβέρνηση των ΗΠΑ ότι το εμβόλιο covid έχει βλάψει τις καρδιές των Αμερικανών πιλότων. 

Όχι μόνο μερικοί πιλότοι, έγραψε ο Kirsch, πολλοί πιλότοι και πολλές ζημιές.

«Η καρδιακή βλάβη φυσικά δεν περιορίζεται στους πιλότους. Η καλύτερη εικασία μου αυτή τη στιγμή είναι ότι πάνω από 50 εκατομμύρια Αμερικανοί υπέστησαν κάποια καρδιακή βλάβη από το εμβόλιο», εξήγησε ο Kirsch στο άρθρο του, περιγράφοντας λεπτομερώς πώς κατέληξε σε αυτή την εκτίμηση. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο του Kirsch ΕΔΩ (https://stevekirsch.substack.com/p/the-faa-has-very-quietly-tacitly) και να παρακολουθήσετε τη συνέντευξή του με τον Δρ Levy παρακάτω.

Τα παρακάτω είναι αποσπάσματα από το 'Myocarditis: Once Rare, Now Common' (http://orthomolecular.org/resources/omns/v19n01.shtml) του Dr. Thomas Levy. Αυτό το δοκίμιο ήταν η βάση της συζήτησης στο παραπάνω βίντεο.

Ως ενεργός κλινικός καρδιολόγος για πολλά χρόνια σε τρεις διαφορετικές κοινότητες, ο Δρ Levy γνώριζε για τη μυοκαρδίτιδα – απλά δεν την είδε ποτέ. 

Κυριολεκτικά, θυμάται να βλέπει ΜΙΑ, μόνο μία περίπτωση. 

Τώρα, ενεργοί κλινικοί καρδιολόγοι βλέπουν ασθενείς με μυοκαρδίτιδα σε τακτική βάση – έχει γίνει πραγματικά κοινό.

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://newspunch.com/us-cardiologist-over-100-million-americans-may-have-heart-damage-due-to-covid-jabs/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!