Κυριακή 2 Απριλίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Νομική δράση κατά της 'Astra Zeneca' στήν Αγγλία, γιά ΘΑΝΑΤΟ καί ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ, από τις ενέσεις ιικού φορέα 'C19' !


Το Children's Heelth Defense έχει ένα άρθρο εδώ:

Οι ασθενείς ξεκινούν νομική δράση κατά της AstraZeneca για το εμβόλιο COVID + Περισσότερα • Children's Health Defense (childrenshealthdefense.org) (https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-nw-patients-launch-legal-action-astrazeneca-vaccine/?utm_source=luminate&utm_medium=email&utm_campaign=defender&utm_id=20230328)

Που αναφέρεται σε αυτό το άρθρο του BMJ:


Οι ασθενείς κινούν νομικές διαδικασίες κατά της AstraZeneca για το εμβόλιό της κατά του covid-19 | Τhe ΒΜΖ (https://www.bmj.com/content/380/bmj.p725.short)

«Οι δικηγόροι έστειλαν στην εταιρεία επιστολές πρωτοκόλλου πριν από την αγωγή, το πρώτο βήμα σε μια νομική αξίωση εκ μέρους περίπου 75 εναγόντων. 

Κάποιοι έχουν χάσει συγγενείς και κάποιοι έχουν επιβιώσει με καταστροφικούς τραυματισμούς μετά από θρόμβους αίματος».

Οι άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να διεκδικήσουν αποζημιώσεις για βλάβες, που προκαλούνται από «εμβόλια» στο πλαίσιο του κυβερνητικού συστήματος πληρωμής ζημιών εμβολίων. 

Το καθεστώς περιορίζεται σε 120.000 λίρες ανά αίτηση και οι αιτούντες πρέπει να αποδείξουν σοβαρή αναπηρία.

Η NHS Business Services, η οποία διαχειρίζεται το πρόγραμμα αποζημίωσης εμβολίων, αποκάλυψε ότι έως τις 6 Μαρτίου 2023 το πρόγραμμα είχε λάβει 4.017 αξιώσεις σχετικά με εμβόλιο covid-19. Από αυτά που είχαν αντιμετωπιστεί, τα 622 αφορούσαν το εμβόλιο της AstraZeneca, τα 348 την Pfizer και τα 43 το εμβόλιο της Moderna. 

Από τις 4.017 αιτήσεις, οι 334 αφορούσαν θάνατο....

Ωστόσο, οι άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν επίσης να διεκδικήσουν βάσει του νόμου περί προστασίας των καταναλωτών εάν μπορούν να αποδείξουν, ότι το εμβόλιο δεν ήταν τόσο ασφαλές όσο το κοινό είχε δικαίωμα να περιμένει.

Το «εμβόλιο» του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης/Astra Zeneca δεν «προωθείται» πλέον από τις υγειονομικές αρχές πουθενά στον κόσμο, εκτός από την Ινδία

Το Serum Institute εμπορεύεται το εμβόλιο με άδεια στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης/Astra Zeneca με την εμπορική ονομασία «CoviShield» όπου κατέχει το 80% της «αγοράς».

Ο πρώην επικεφαλής επιστημονικός διευθυντής του ΠΟΥ, Swaminathan, και ο Bill Gates et al κατονομάζονται σε ξεχωριστές κατηγορίες ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βομβάης της Ινδίας, αν και τα νέα σχετικά με την πρόοδο αυτών των κατηγοριών σε δίκη είναι εμφανή από την απουσία τους. 

Ίσως έχουν διευθετηθεί εξωδικαστικά, ποιος ξέρει;

Υποψιάζομαι ότι, δεδομένου ότι το ποσοστό αναφοράς τραυματισμών και θανάτων από εμβόλια που αναφέρονται στην EUDRA είναι 4-5 φορές υψηλότερο για την ένεση του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης / Astra Zeneca σε σύγκριση με τις ήδη θανατηφόρες ενέσεις Pfizer /BioNTech και Moderna, ο αριθμός των θανάτων από ένεση C19 στην Ινδία ανέρχεται σε εκατομμύρια

Αμφιβάλλω ότι οι ινδικές ρυθμιστικές αρχές και αρχές υγείας γνωρίζουν καν. 

Έστειλα μια ερώτηση στο Υπουργείο Υγείας πριν από μια εβδομάδα περίπου ζητώντας αριθμούς και αιτίες θανάτων τα τελευταία 8 χρόνια. 

Καμμία απάντηση ακόμη.

Έχει υποστεί η Ινδία – ο μεγαλύτερος κατασκευαστής εμβολίων στον κόσμο – τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων «εμβολίων» στον κόσμο που αριθμούν περίπου 20.000.000 ; substack.com) (https://peterhalligan.substack.com/p/has-india-the-worlds-largest-manufacturer)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://peterhalligan.substack.com/p/legal-action-launched-against-astra?utm_source=substack&utm_medium=email


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!