Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Ι. Μπαλτζώης: Πρωτοφανείς ΔΙΩΞΕΙΣ Χριστιανών στό Ισραήλ, από ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ Εβραίους. Ελληνικός ΛΗΘΑΡΓΟΣ ! ! ! !..... / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 




https://www.youtube.com/watch?v=rI57memDoqY&t=62s&ab_channel=Neocle%CE%BFus

Γιάννης Μπαλτζώης:

Πρωτοφανείς διώξεις Χριστιανών στο Ισραήλ, από φανατικούς Εβραίους.

Ελληνικός ...λ ή θ α ρ γ ο ς!
Σχολιάζουμε τις εμφανισθείσες διώξεις Χριστιανών στο Ισραήλ, όπως και ότι μεταξύ Χριστιανών και Εβραίων είναι απαράδεκτο να γίνονται αλληλοδιώξεις.

Εν συνεχεία παρουσιάζουμε τμήμα από την εκπομπή «Ο Εξαρχείων» με τον Ανδρέα Μαζαράκη, στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90.1 FM, της 04-04-2023. Συμμετέχουν οι
Σπύρος Δημητρίου, Λεωνίδας Αποσκίτης.

Η εκπομπή μεταδίδεται από Δευτέρα έως Πέμπτη από 22.00 έως 24.00.
Μετά από αυτό ακολουθεί το καταληκτικό μας σχόλιο και η αποφώνηση του καναλιού.


1 σχόλιο:

  1. έχουμε μείνει άφωνοι με αυτήν την συνέντευξη και φυσικά την προωθήσαμε όπου δυνατόν.

    με συγχωρείτε, αλλά είναι δυνατόν να μην υπάρχει καμμία αντίδραση από πλευράς μας;;;
    τόσο χαμηλά πέσαμε; τόσο πολύ γελοίοι και τιποτένιοι;
    σε ένα σημείο αναφέρεται ότι το Πατριαρχείο μας έχει τη μεγαλύτερη ιδιοκτησία μετά το Ισραηλινό κράτος και όταν ανανεώνονται οι συμβάσεις με την αλλαγή Πατριάρχη, αν το Ισραηλινό κράτος δεν αναγνωρίσει τον νέο Πατριάρχη, το κράτος τους έχει τη δυνατότητα να παγώσει τα λεφτά. και εύλογο το ερώτημα, που νομίζω είναι κι απορία οποιουδήποτε ακούσει την συνέντευξη, εμείς, λοιπόν, ως ελληνικό κράτος γιατί δεν κάνουμε το ίδιο με τα εδώ εβραϊκά ιδρύματα.
    απορεί κανείς, γιατί δεν απαντούμε τουλάχιστον με τον ίδιο τρόπο.
    ως πότε θα ανεχόμαστε τέτοιους εξευτελισμούς; είναι εξοργιστικο, όχι από την πλευρά των εβραίων. δεν θα περίμενε κανείς καλλιγραφία από της μυλωνούς τον κ@λο, (συγγνώμη) αλλά από την πλευρά μας τόσο ως Εκκλησία όσο και ως κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!