Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Καί κλάμα ορισμένοι... ΔΙΚΑΣΤΗΣ του Τέξας, επιβάλλει ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ, στο φάρμακο ΑΜΒΛΩΣΕΩΣ μιφεπριστόνη! Οι φιλελεύθεροι - καί άπαντες οι πολύχρωμοι συνοδοιπόροι τους - ΛΙΩΝΟΥΝ....

 

Ψ Υ Χ Ω Μ Ε Ν Ο Σ!

Ένα φαρμακευτικό φάρμακο που ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑδεν θα είναι πλέον διαθέσιμο στο κοινό (https://www.zerohedge.com/markets/abortion-pill-blocked-nationwide-under-order-texas-judge) από αυτή την Παρασκευή, χάρη σε μια προσωρινή διαταγή που επέβαλε ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Matthew Kacsmaryk από το Τέξας, διορισμένος από τον Donald Trump.


Παρά το γεγονός ότι κυκλοφορεί στην αγορά για περισσότερο από δύο δεκαετίες, η μιφεπριστόνη, η οποία σταματά τη φυσιολογική ανάπτυξη του εμβρύου, δεν θα επιτρέπεται πλέον για συνταγογράφηση. 

Χωρίς αυτό, το άλλο μέρος του σχήματος δύο φαρμάκων, που απαιτείται για τον πλήρη τερματισμό μιας εγκυμοσύνης, δεν θα λειτουργεί πλέον για την ολοκλήρωση μιας άμβλωσης.

Η κίνηση ήρθε ως απάντηση σε μια αγωγή που στοχεύει να επιδιώξει μια πιο μόνιμη απαγόρευση του φαρμάκου. 

Προς το παρόν, το φάρμακο θα αποκλειστεί, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει πιθανότητα η μιφεπριστόνη να γίνει και πάλι διαθέσιμη στο μέλλον.

Μας λένε ότι η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) θα έχει τώρα την ευκαιρία να ασκήσει έφεση στην απόφαση του Kacsmaryk πριν τεθεί σε ισχύ. 

Οι πιθανότητες είναι ότι το καθεστώς Μπάϊντεν θα εκμεταλλευτεί πλήρως αυτή την ευκαιρία έκκλησης.

Εάν συμβεί αυτό, η απόφαση θα παραδοθεί στο 5ο Περιφερειακό Εφετείο της Νέας Ορλεάνης, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο συντηρητικά δικαστήρια στην Αμερική.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.newstarget.com/2023-04-11-texas-judge-nationwide-block-abortion-drug-mifepristone.html


1 σχόλιο:

  1. «΄Έχουμε γίνει αποικία των ΗΠΑ, δουλοπρεπής η πολιτική μας»! Ο Θόδωρος Καρυώτης μιλά για την ΑΟΖ
    https://www.youtube.com/watch?v=k_0Q6AFN7EQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!