Κυριακή 9 Απριλίου 2023

ΜΠΟΥΜ! Η Τυνησία ΔΙΩΧΝΕΙ τό Δ.Ν.Τ.! Αυτά που δέν ΤΟΛΜΗΣΑΝ νά πούν οι "δικοί μας", τα είπε ο Τυνήσιος πρόεδρος! ( Αλήθεια ρέ παιδιά, ΠΟΥ στά κομμάτια ΕΘΑΨΑΝ - ΠΑΛΙ ! - καί αυτήν τήν είδηση τά βοθροκάναλα; )


Τυνήσιος Πρόεδρος προς το ΔΝΤ: 

«Θέλετε να πουλήσουμε την Τυνησία; Η Τυνησία δεν είναι προς πώληση. 

Οι ξένες επιταγές που θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη φτώχεια είναι απαράδεκτες. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει… οι άνθρωποι δεν είναι αριθμοί.»


Η Τυνησία σκοπεύει να ενταχθεί στους «BRICS».

Την ίδια στιγμή, Τυνήσιος αξιωματούχος, επιβεβαίωσε ότι η Τυνησία δεν θα συνεχίσει τις προσπάθειές της να λάβει δάνειο από το ΔΝΤ και θα στραφεί στον όμιλο «BRICS» για να λάβει την απαραίτητη χρηματοδότηση.

Η Τυνησία εξετάζει το ενδεχόμενο να ενταχθεί στην ομάδα BRICS εν μέσω διαπραγματεύσεων με το ΔΝΤ που έχουν σταματήσει.

newsbreak.gr

https://www.triklopodia.gr/%ce%b7-%cf%84%cf%85%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%cf%8e%cf%87%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%bd%cf%84-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ac-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%84/

1 σχόλιο:

  1. ...Aπό "μικρό" καί από ...Τυνήσιο, ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
    Τώρα τί μέλλον θά έχει - όχι μόνο η χώρα του - ο Τυνήσιος Πρόεδρος, αυτό είναι ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ερώτημα, που δύσκολα θά απαντηθεί....
    Πάντως έχει ομολουμένως πολύ ΚΟΥΡΑΓΙΟ καί όρεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!