Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Πώς η Ε.Ε. ΒΛΑΠΤΕΙ τήν οικονομία καί τήν ΕΥΗΜΕΡΙΑ μέ τήν «Πράσινη Συμφωνία»! ΒΛΑΠΤΕΙ! ΑΚΟΥΤΕ;

 


από τον Δρ Peter F. Mayer

Όπως αναφέρθηκε, το Κοινοβούλιο της ΕΕ ψήφισε για άλλη μια φορά μια σειρά νέων νόμων που θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ευημερία μας και στην ανταγωνιστικότητα της οικονομίας. 

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που θα καταστήσει τις τιμές της ενέργειας και, συνεπώς, το κόστος ζωής σημαντικά ακριβότερες.


Η TKP έχει αναφέρει λεπτομερώς τους νομικούς κανονισμούς για τη βελτίωση των ενεργειακών κατηγοριών διαμερισμάτων και κατοικιών. 

Ως επί το πλείστον, τα απαιτούμενα μέτρα είναι τόσο ακριβά που είτε δεν είναι προσιτά είτε τα ενοίκια είναι εξαιρετικά ακριβότερα. 

Δεδομένου ότι πρόκειται να εκδοθεί απαγόρευση στέγασης εάν η ενεργειακή κατηγορία είναι πολύ κακή, ισοδυναμεί πρακτικά με απαλλοτρίωση (https://tkp.at/2023/01/16/eu-plant-ab-2030-enteignung-von-hausbesitzern-zwecks-klimarettung/).

Η κυκλοφορία ιδιωτικών αυτοκινήτων πιθανότατα δεν θα είναι πλέον δυνατή από το 2035 λόγω της υποχρεωτικής μετάβασης σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα. 

Είτε δεν μπορεί να παραχθεί αρκετή ηλεκτρική ενέργεια, είτε θα γίνει τόσο ακριβή που δεν θα είναι πλέον προσιτή για τις μάζες.

Το τελευταίο καρφί στο φέρετρο, ας πούμε, σφυρηλατήθηκε (https://tkp.at/2023/04/18/fit-fuer-55-eu-parlament-verteilt-almosen-gegen-energiearmut/) χθες από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Τα εμπορεύσιμα πιστοποιητικά CO2 έχουν μειωθεί δραστικά. Ταυτόχρονα, το νέο σύστημα εμπορίας εκπομπών (ETS II) επεκτείνεται πλέον στα τρία τέταρτα όλων των τομέων της οικονομίας. 

Οι συνέπειες αυτής της τεχνητής έλλειψης είναι τεράστιες αυξήσεις των τιμών, ιδίως για την ενέργεια και, κατά συνέπεια, σε όλους τους άλλους τομείς.

Δεδομένου ότι αυτή η παράλογη οικονομική πολιτική δεν ασκείται εκτός της ΕΕ, η ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας μειώνεται, γεγονός που είναι βέβαιο ότι θα κοστίσει θέσεις εργασίας

Αυτό τροφοδοτεί τον πληθωρισμό και οδηγεί τις επιχειρήσεις είτε στις ΗΠΑ είτε στην Κίνα. 

Για παράδειγμα, η BASF σχεδιάζει ήδη να μεταφέρει τμήματα της παραγωγής της από το Ludwigshafen και να τα μεταφέρει στην Κίνα.

Η προσπάθεια της ΕΕ να επιτύχει ευθυγράμμιση των τιμών μέσω ενός συστήματος συνοριακής προσαρμογής CO2 είναι περίεργη. 

Η ελπίδα να αναγκαστούν άλλα έθνη να λάβουν παρόμοια αυτοκαταστροφικά μέτρα είναι η πιο αγνή ψευδαίσθηση. Το μόνο που δημιουργείται με αυτό είναι μια τεράστια γραφειοκρατική προσπάθεια για τον υπολογισμό μιας προσαύξησης CO2 για κάθε εισαγόμενο προϊόν.

Το Κοινωνικό Ταμείο για την αντιστάθμιση των αυξήσεων των τιμών της ενέργειας και του κόστους της υποχρεωτικής ανακαίνισης αποτελεί επίσης εμπαιγμό των πολιτών. 

Μόλις συσταθεί, το Κοινωνικό Ταμείο για το Κλίμα θα χρηματοδοτηθεί μέσω του πλειστηριασμού δικαιωμάτων του ΣΕΔΕ ΙΙ, το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει έως και 65 δισεκατομμύρια ευρώ. Με άλλα λόγια, πληρώνουμε οι ίδιοι το Κοινωνικό Ταμείο μέσω της αύξησης των τιμών που προκαλείται από τα δικαιώματα του ETS II, αλλά σίγουρα παίρνουμε μόνο ένα κλάσμα από αυτό πίσω.

Η γνώμη μου: Βγείτε από την ΕΕ το συντομότερο δυνατό.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Ο επικεφαλής της Charité (*) παραδέχεται: Άγνωστη η επίδραση και η παρενέργεια του «εμβολιασμού»

https://tkp.at/2023/04/21/charite-chef-gibt-zu-wirkung-und-nebenwirkung-der-impfung-unbekannt/

 

21η Απριλίου 2023

Χρόνος ανάγνωσης: 2.3 λεπτά

από Thomas Oysmüller

Αφού το Charité και οι άνθρωποί του είχαν διαφημίσει εντατικά τη θεραπεία του κορωνοϊού, τώρα ο επικεφαλής του παραδέχεται σε ένα ερευνητικό συνέδριο ότι τίποτα δεν είναι πραγματικά γνωστό για τον «εμβολιασμό» του κορωνοϊού.

«Ο εμβολιασμός είναι ασφαλής και αποτελεσματικός»: ήταν μια από τις πιο κοινές φράσεις που χρησιμοποιούσαν οι πολιτικοί το 2021. Παρ' όλο που εξακολουθούν να υπάρχουν εκκλήσεις (αν και όχι πλέον σε αυτόν τον βαθμό) για υποβολή σε θεραπεία mRNA κατά του Covid, αυτή η φράση δεν ακούγεται πλέον. Εν τω μεταξύ, οι άνθρωποι μιλούν αρκετά διαφορετικά. Εν τω μεταξύ, ο επικεφαλής του νοσοκομείου Charité του Βερολίνου παραδέχτηκε ότι «σχεδόν τίποτα δεν είναι γνωστό» για το «αποτέλεσμα και τις παρενέργειες» της διαδικασίας.

«Δεν ξέρουμε»

Η πραγματικά άκρως εκρηκτική δήλωση του Heyo K. Kroemer, του προέδρου του Charité στις 28 Μαρτίου στο Βερολίνο, λίγο πολύ χάθηκε από την δημοσιότητα. (αναρωτιώμαστε γιατί) Όπως συμβαίνει τόσο συχνά στην εποχή των υπερμεσών, στην οποία τα εγκατεστημένα (και χρηματοδοτούμενα από το κράτος) μεγάλα συντακτικά γραφεία ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Η "BZ Berlin" (https://www.bz-berlin.de/meinung/kolumne/kolumne-mein-aerger/ueber-die-wirkung-der-corona-impfung-ist-viel-zu-wenig-bekannt)  ανέφερε το Σάββατο. Ήταν σε μια ερευνητική σύνοδο κορυφής με θέμα «Απελευθερώστε τους αποκλεισμούς. Αδράξτε τις ευκαιρίες» – αναμφίβολα άφησε κάποιους συμμετέχοντες μπερδεμένους, γιατί μέχρι στιγμής ο Kroemer καθώς και το ίδρυμά του είχαν προωθήσει εντατικά τη σύριγγα:

«Δεν ξέραμε πώς λειτούργησε. Ακόμα δεν ξέρουμε». Και όταν ρωτήθηκε σε ποιο βαθμό οι παρενέργειες ήταν γνωστές, είπε: «Δυστυχώς, ούτε εμείς γνωρίζουμε». 

Εξήγησε: «Επειδή δεν έχουμε ηλεκτρονικό φάκελο ασθενούς». Είναι σχεδόν ειρωνικό: τώρα ξαφνικά χρειάζεστε καλύτερη ψηφιακή επιτήρηση, διαφορετικά δεν μπορείτε να ξέρετε πώς λειτούργησε η θεραπεία mRNA.

Και πρέπει επίσης να σημειωθεί: Χάρη σε αμέτρητους γιατρούς, δημοσιογράφους και κριτικούς πολίτες σε όλο τον κόσμο, γνωρίζουμε πραγματικά αρκετά για τις παρενέργειες. Ωστόσο, οι κρατικοί-δημόσιοι θεσμοί το αγνοούν αυστηρά για περισσότερα από δύο χρόνια.

Το πόσο ξεδιάντροπα ήταν η εμβολιαστική προπαγάνδα φαίνεται από ένα παράδειγμα απευθείας στον Kroemer. Τον Νοέμβριο του 2021, είπε για μια «γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη» που λέγεται ότι πέθανε από κορωνοϊό αλλά επέζησε το παιδί. Kroemer: «Όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί με ένα τσίμπημα στο χέρι».

Αυτό αναφέρει η "BZ Berlin". Ο αρθρογράφος Gunnar Schupelius εύλογα ρωτά: «Πώς ήξερε ότι αυτή η γυναίκα θα είχε επιβιώσει αν είχε εμβολιαστεί;» Επειδή τώρα – περίπου 18 μήνες αργότερα – έχει παραδεχτεί ότι δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για την επίδραση της θεραπείας mRNA. 

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Christian Drosten, ο επικεφαλής προπαγανδιστής της Γερμανίας για τον κορωνοϊό, ο οποίος έκτοτε εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι καθηγητής στο Charité στο Βερολίνο.

Εικόνα: Vysotsky, 1CharitéBerlin2022CC BY-SA 4.0

(*) Το Charité είναι ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά νοσοκομεία στην Ευρώπη.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://tkp.at/2023/04/19/so-schaedigt-die-eu-mit-dem-green-deal-wirtschaft-und-wohlstand/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!