Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Υπάρχει σχέση μεταξύ 'Covid' και '5G'; Αυτή η ειδικός τό πιστεύει!

 


Η Tess μιλάει με την Δρ Beverly Rubik

ΔΡ TESS LAWRIE, MBBCH, PHD

16 ΑΠΡ 2023

Επιτρέπουμε το κάπνισμα τσιγάρων στις αίθουσες διδασκαλίας και στα αεροπλάνα;

Όχι; Γιατί τότε επιτρέπουμε την ακτινοβολία WiFi - παντού;

Ευχαριστώ τους αναγνώστες για τα υπέροχα σχόλια και τις συνομιλίες μετά την τελευταία μου ανάρτηση σχετικά με τον Covid και το 5G. 


Έμαθα πολλά από όλους σας. Θα ήθελα να επισημάνω αυτό το σύντομο βίντεο (https://www.youtube.com/watch?v=lNZOtrAzJzg) που μοιράστηκε η αναγνώστρια Jane Lewis, το οποίο δείχνει το βαθύ επίπεδο άγνοιας μεταξύ αυτών των μη εκλεγμένων «αρχών» που έχουν γελοία εξουσία πάνω στην υγεία και την ευημερία μας.

Επί του παρόντος, είμαστε όλοι εκτεθειμένοι στην ακτινοβολία WiFI είτε μας αρέσει είτε όχι και δεν υπάρχουν μελέτες που να αποδεικνύουν ότι η έκταση της έκθεσης και του εθισμού μας στο Wifi είναι ασφαλής.

Γνωρίζω τώρα ότι χιλιάδες μελέτες (https://bioinitiative.org/) υποδεικνύουν την πιθανότητα βλάβης. Σε προηγούμενη ανάρτηση αναφέρθηκα στις οδηγίες της ICNIRP, οι οποίες χρησιμοποιούν πονηρά ένα πρότυπο ασφαλείας για χρήση κινητού τηλεφώνου μόλις 6 λεπτών και αφορούν μόνο θερμικές επιπτώσεις!

Στη σημερινή συζήτηση του Tess Talks, συζητώ με την Δρ Beverly Rubik πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας από την ηλεκτρομαγνητική σούπα στην οποία δεν έχουμε συναινέσει (αλλά δυστυχώς δεν έχουμε ακόμη αντιταχθεί αρκετά σθεναρά!).

Η Δρ Rubik προτείνει ότι το 30% των ανθρώπων είναι σήμερα ηλεκτροευαίσθητοι, το οποίο μπορεί να εκδηλωθεί ως κατάθλιψη, ομίχλη εγκεφάλου, πονοκέφαλοι και γενικά δεν αποδίδονται καθόλου στην ηλεκτροαιθαλομίχλη. Μεταξύ των λύσεών της περιλαμβάνονται οι «Καθαρές Ζώνες» – καταφύγια χωρίς WiFi – όπου οι άνθρωποι που είναι ηλεκτροευαίσθητοι μπορούν να ζήσουν χωρίς παρεμβολές. Αναγνωρίζοντας ότι εκείνοι που είναι ηλεκτροευαίσθητοι τώρα είναι ρεαλιστικά τα καναρίνια στο ανθρακωρυχείο, και με την εκθετική αύξηση της έκθεσης, αυτό θα είμαστε τελικά όλοι μας, πιστεύω.

Ενθαρρυντικά, πρόσφατα ανακάλυψα ότι μια πόλη στη Γερμανία έχει εφαρμόσει νυχτερινές διακοπές λειτουργίας WiFi (https://www.parisbeacon.com/wangen-city-implements-nightly-wifi-shutdown-to-address-electrosensitivity/) σε δημόσιους χώρους για να μειώσει τη συνολική έκθεση σε ακτινοβολία - σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Πιστεύω ότι αυτές οι συνομιλίες Tess θα σας κάνουν να σκεφτείτε όχι μόνο τις επιπτώσεις στην υγεία από την ακτινοβολία WiFI, αλλά και την κυριαρχία, τη συναίνεση και την ελευθερία επιλογής μας.

Για παράδειγμα: Πρέπει τα δημοτικά συμβούλια να έχουν το δικαίωμα να ακτινοβολούν όλους τους δημόσιους χώρους; Πρέπει οι ιδιώτες να έχουν το δικαίωμα να ακτινοβολούν τους γείτονές τους; Πρέπει τα σχολεία να έχουν το δικαίωμα να ακτινοβολούν τα παιδιά μας; Πρέπει οι επιχειρήσεις να έχουν το δικαίωμα να ακτινοβολούν τους προστάτες και τους υπαλλήλους τους; Πρέπει οι μεγαλομανείς με δορυφόρους να έχουν το δικαίωμα να ακτινοβολούν ολόκληρο τον κόσμο και τους απογόνους του;

Προσωπικά, δεν το νομίζω, αλλά ακούστε το podcast και δείτε εσείς τι σκέφτεστε.

 

μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο για να ακούσετε την συζήτηση της δρ. Tess Lawrie με την Δρ. Beverly Rubik (διάρκεια 34:34')

https://drtesslawrie.substack.com/p/is-there-a-link-between-covid-and-bd0?utm_source=post-email-title&publication_id=773468&post_id=114567912&isFreemail=true&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://drtesslawrie.substack.com/p/is-there-a-link-between-covid-and-bd0?utm_source=post-email-title&publication_id=773468&post_id=114567912&isFreemail=true&utm_medium=email

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!